2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Érezte már magát valaha jelentéktelennek? Ha nem, és szeretné, nézze meg a Hubble fotóját.

A kiindulási képen a fényes foltok galaxisok. Akkorák vagy nagyobbak, mint a Tejút. Bennük rengeteg csillaggal. Amelyekhez rengeteg bolygó tartozik.

És a Hubble csak azt a kicsi, négyszögletes területet fényképezte le. A Hold mellett.

Valami készülődik az Univerzumban...

RENDKÍVÜL FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY MINDENKINEK - Molnar Gabor
Dr. Molnár Gábor parapszichológus a XX. kurzusát tartotta szombat-vasárnap. Gábor eddig soha nem beszélt sem a magyarságról, sem a pólusváltásról. Mindeddig azt mondta, hogy ne magyarkodjunk. Most mégis félretette a szokásait, és mindkettőről beszélt, igaz most is csak tömören, pedig ő az, aki ezekről a legeslegtöbbet tudja, mégis rendkívül szűkre szabta e két témával kapcsolatos információkat. Amiket most elmondott, azt megosztom Veletek, mert mindkettő rendkívül fontos, és tudatosan kell készülni rá, és nem szabad megijedni a történések idején, mert az életünkbe kerülhet. Gábor azért beszélt most ezekről, mert bármikor bekövetkezhetnek, és fontos, hogy tudatosak legyünk ekkor.
Most idézem azt a négy mondatot, amit elmondott a magyarságról."Csak a magyarságnak lesz egy fényköre. Ebben lesznek olyan emberek, akik még érdemtelenek. Tri-a-nonnal fizikálisan gyengítettek minket, de ezzel erősítették a spiritualitást, mert ezzel adták meg a fényességet. A magyarságnak a nagysága hamarosan be fog bizonyosodni."
Tanított egy bőgőmantrát is, amit ha csak ez a kis csapat, mármint a tanítványai március 15-én délelőtt 10 órakor mantráznak, az egész Magyarországot magasabb rezgésszintre emeli. Ez a mantra az AUM eddig általam nem ismert különleges rezgetése. Ezt a tibetiek kánonban szokták énekelni, mégsem ismertem ennek ezt a fajta rezgetését. Nem Molnár Gáboros pajtik is bekapcsolódhatnak holnap délelőtt 10-kor ha lehetséges közös mantrával, ha nem megy, akkor az imának is rendkívül hatásos ereje van. A lényeg, hogy szívből jöjjön. Én holnap a csillagcsapattal találkozom, és éppen úton leszek 10 órakor, de gondolatban mindenképpen megteszem, annak is van ereje.
Magyarország térképe régen az emberi agyat mutatta, Tri-a-non (három a nem test-lélek-szellem szintjén nem)) óta a tobozmirigyet, vagyis a harmadik szemet ábrázolja. Az agyról mindent lehántottak, csak a legértékesebb része, a tobozmirigy (harmadik szem) maradt meg. Ez azt jelenti, hogy a harmadik szem revitalizálásával (újraélesztésével) -mivel az őseink jól tudták használni a harmadik szemüket - újraéleszthetjük Magyarországot. Magyarország alatt a teljes eredeti Magyarország értendő. A harmadik szem újraélesztésére megvannak a megfelelő technikák, amihez megfelelő lelki érettség is szükséges.
A pólusváltással kapcsolatban pedig arról beszélt, hogy "most sok minden ér egybe. Nemcsak a 25.920 évenkénti periódus végére értünk, A pólusok megváltoznak. A Föld átfordul. Az Északi Sarkból déli sark lesz és fordítva. A mágneses erő megbomlik a Földnél. Ez három napot, összesen 30 órát vesz igénybe. Ez alatt a három nap alatt a mágneses tér megszűnik a föld körül. Amíg a mágneses tér újra be nem áll, amíg újra helyre nem áll, ez 30 óra. Ez alatt az idő alatt nem fogunk látni. Akkor nem fogunk megőrülni hogy megvakultunk, ha tudjuk, hogy ez a Kozmikus Törvény. Nyugtassuk meg a családot, hogy ez a Kozmikus Törvény, és várjuk ki nyugodtan a végét, akkor semmi baj nem lehet. Akinek a belső látása - harmadik szeme - működik, az valamilyen szinten fog látni, mert a harmadik szem fölötte van a mágneses rendszernek. Kivétel nélkül mindenki megvakul, poláris szemével senki nem fog látni. Közel vagyunk, hogy a Föld pólust is válthat. Ha ismerem a törvényt akkor kivárom, ha nem akkor beleőrülök." Gábor szerint ez lehet öt év múlva is, de bármikor megtörténhet, akár már holnap is, ezért beszélt erről is, hogy időben felkészítsen minket.
A Gábortól kapott 45 oldalas jegyzetben is kitér erre mindössze három sorban. "Ha a földünkön pólusváltás jönne létre, mindenki megvakulna harminc órára a mágneses mező megváltozása miatt. A mágneses mező rendeződése kb. harminc óra. Az, aki ismeri a törvényt kivár, és nem esik pánikba, aki nem, félelmében talán meg is hal."
Ettől kezdve tökéletesen érthetővé vált mindenféle olyan információ, ami a három napos sötétségről szólt. Ez alatt a három nap alatt kivétel nélkül mindenkinek szembe kell néznie a saját belső démonaival. Ezt a belső utat mindenki egyedül járhatja be. Érthetővé vált az is, hogy miért éli túl sok gyerek, és kevés felnőtt. Azért, mert a gyerekek félelem nélkül, nyugodtan fognak aludni ez alatt az időszak alatt, míg a felnőttek össze-vissza hisztériáznak, ami a vesztüket okozhatja. Mivel erről a média sehol nem fog hírt adni, ezért elkerülhetetlenül fontos, hogy egymást mindenképpen tájékoztassuk, hogy minél több legyen a túlélő. Kryon is azt üzente egykor erről, hogy a dimenzióváltás idején a gyerekek pontosan fogják tudni, hogy mi a teendő. Hát ez. Nyugodtan kivárni, és aludni. A Föld most nemcsak pólust vált, hanem dimenziót is.
Régebbi információk szerint egyedül a Kárpát-medencében van a legnagyobb esély a túlélésre. Nagyon sok földrész víz alá fog kerülni. Ataisz és Atlantisz pedig kiemelkedik a vízből. Azok a földrészek semmisülnek meg, amiknek lakói nem rendezték a csoportkarmájukat. Mostani információk szerint is Európa Nyugati része, Amerika északi része elsüllyed.
Ebből adódóan nagyon fontosnak éreztem, hogy ezt az információt megosszam minél szélesebb körben, mert az idő tényleg közel van, bármikor bekövetkezhet. A lényege, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ez Kozmikus Törvény, és várjuk ki a végét nyugodtan, és aludjuk át ezt az időszakot, akkor semmi bajunk nem lehet.
Tudjátok, régen Noét kiröhögték azért, mert verőfényes napsütésben bárkát épített. Mégis neki lett igaza. Akik felfértek a hajójára életben maradtak, akik meg nem, azok meghaltak. Akkor is mindenki tájékoztatva lett a várható eseményekről, ahogy most is. Ki a hibás azért, hogy egyedül Noé hallotta a figyelmeztető hangot? Engem sem fog érdekelni, hogy ki fog kiröhögni, ahogy Gábort sem érdekli. A lényeg, hogy széthintsem a magot mindenfelé. Kiknél fog gyökeret ereszteni és kihajtani, az már nem az én dolgom. Mindenkinek egyéni dolga, hogy milyen utat választ.
"Ne tagadd meg a fajt miből eredtél, lángoló vért miből születtél, a föld mely éltet s eltakar, ha magyarnak születtél, hát maradj MAGYAR ! "

A sötét energia

Öt-hétmilliárd éve jelent meg a sötét energia

Egy nemzetközi kutatócsoport szerint - amely a korai univerzum eddigi legpontosabb térképét rajzolta meg - "mindössze" öt-hétmilliárd éve jelent meg a sötét energia, amely a világegyetem gyorsuló ütemű tágulását okozza.

galaxisA feltételezések szerint a sötét energia teszi ki a világegyetem 74 százalékát. Míg létét sohasem sikerült közvetlenül bizonyítani, e fura erő hatásával magyarázzák, hogy miért távolodnak egymástól egyre nagyobb sebességgel a galaxisok - olvasható a Space.com űrkutatási hírportálon.

Az univerzum nem mindig tágult gyorsuló ütemben. Az asztrofizikusok feltételezése szerint az 5-7 milliárd évvel ezelőtti időszakig a tágulás üteme folyamatosan lassult a gravitáció befelé ható erejének a hatására. Valamikor 5-7 milliárd éve a folyamat azonban megfordult, közbelépett a sötét energia, és a tágulás üteme felgyorsult.

A kozmikus tágulásban bekövetkezett változások elemzéséhez a tudósoknak meg kell mérniük a galaxisok közötti jelenlegi távolságot, és ismerniük kell az egymáshoz viszonyított helyzetüket a különböző korábbi korszakokban is. Ezeket a méréseket nagyon távoli galaxisok révén végezhetik el, amelyek fénye több milliárd évnyi vándorlás után csak most érkezik a földi megfigyelő állomásokra. Ily módon lehet megrajzolni a korai univerzum térképét.

A Max Planck Társaság Földönkívüli Fizika Intézete, a Portsmouth-i Egyetem, valamint a Lawrence Berkeley Nemzeti Laboratórium kutatói a világegyetem nagy léptékű szerkezetének tízmilliárd fényévig történő tanulmányozását lehetővé tévő BOSS-program (Baryon Oscillation Spectroscopic Survey) adatait használták fel.

"Fenomenális eredményekre jutottunk. Eddig mindössze harmadát kaptuk meg azoknak az adatoknak, amelyeket a BOSS szolgáltat, de így is meg tudtuk mérni, hogy milyen gyorsan tágult a világegyetem hatmilliárd évvel ezelőtt. A hibahatár mindössze 2 százalék" - hangsúlyozta Will Percival, a Portsmouth-i Egyetem asztrofizikusa, az elemzőcsoport egyik vezetője.

"Az elmúlt 13 évben a sötét energia működésének csupán egy egyszerű modelljével rendelkeztünk. Most olyan adatok birtokába jutottunk, amelyekkel elkezdhetjük felfedezni azokat az időket, amikor megjelent a sötét energia" - hangsúlyozta David Schlegel, a Lawrence Berkeley Nemzeti Laboratórium tudósa, a BOSS-program vezető kutatója.

MTI - barikad.hu