"Agy-kontroll
Tudományos kísérletek révén rájöttek, hogy az agy különböző frekvencia tartományokban rezgéseket bocsát ki. Ezek egyfelől hatnak belsőnkre (pl. nyugalom, lelki béke), tehát a lelkünkre hat. 
Másfelől az agyunk hullámai kifelé is hatnak, a környezetbe. Ezek a kifelé induló jelek mások által foghatók.

A bal agyfélteke foglalkozik a fizikai észleléssel kapcsolatos élmények, információk rögzítésével, tárolásával, akár egy nagy könyvtár, amiben minden egyes megélt, megtapasztalt élmény egy-egy könyv a polcokon, pontos tartalomjegyzékkel. Az élet során, amikor szükséges az agy azonnal előkapja a megélt fizikai élmény “könyvét” és használja azt mint ismert információt.

A jobb agyfélteke a képzeletbeli, vizualizált élményekkel foglalkozik. Akik intuitívak, kreatívak, “le tudják szedni” a Létezésből az alkotó gondolatokat, ötleteket, azoknak intenzíven működik a jobb agyféltekéje.

A gyerekek sokat használják a képzelőerejüket, ezt segíti a mesemondás, játék egyszerű játékokkal (kő, fabarab), ilyenkor jól működik a jobb agyféltekéjük. Az iskolában a logikus gondolkodás mindet elnyom, mire végeznek a tizenkét osztállyal, szinte teljesen leáll a jobb agyfélteke működése. Innentől már csak logikusan “működő robotok” lesznek. Azért vannak olyanok, akiknek a jobb agyféltekéje nem áll le, de ők nagyon kevesen vannak, iskolánként egy-két fő, ők a feltalálók, a zsenik. Modern világunk a csillogó-villogó játékokkal, a videókkal, erőteljes hanghatásokkal, a mesemondás hiányával eléri, hogy legtöbb esetben már gyerekkorban sem működik a jobb agyfélteke, nem alakul ki a vizualizáció, ne alakuljon ki a megérzés érzékelése.

Felnőttként különösen nehéz beindítani a már leállt, vagy be nem indult jobb agyfélteke működését.

A jobb agyfélteke alacsonyabb frekvencián működik, a bal agyfélteke magasabb frekvencián. A napi életünk miatt felpörgött agyat le kell lassítani ahhoz, hogy érvényesülni tudjon a jobb agyfélteke. Magyarul, mikor hazamegyünk idegesen, fáradtan, pörgő aggyal, aggodalmakkal, félelmekkel, kapkodással, akkor le kell lassulni, meg kell nyugodni, és akkor lassan beindul a jobb agyfélteke. Ezt nevezik meditációnak. Lelassulásnak. Ha az ember lelassul, akkor meghallja a Teremtő szavát, mondják a mágusok. Látható, hogy a modern, pörgő élet, logikus robottá alakítja az érző, intuitív embert.

Az agykontroll technikák nem tesznek mást, mint megtanítják beindítani és használni a jobb agyféltekét. Magyarul segítenek a megérzések megtapasztalásában. A megérzések, az intuíció a legjobb iránytű a karma megtalálásában, megélésben. Aki a karmája szerint él, az boldog és egészséges. Aki kevésbé, az boldogtalan és beteg. Aki alig él a karmája szerint, az súlyos beteg. Ezen a gyógyszerek nem segítenek, csak időt adnak (néhány hónap-év). Időt a megvilágosodáshoz. Mely vagy megtörténik, vagy nem.

Az Illeszkedés (Vonzás) Törvénye

Az ember egy energialény, nem más, mint rezgés. Maga az anyagi test is rezgés, a rezgésnek egy sűrűbb formája, hiszen nem létezik a legkisebb anyagi részecske, mert az hullám. A minket körülvevő világ is rezgés, a színek, szagok, hangok, stb. A bennünk keletkező érzelmek is rezgések, agyunk is rezgéseket gerjeszt, stb. A modern orvoslás eszközei a testünkből kiáramló rezgéseket mérik és elemzik (EKG, EEG, MR, biorezonancia, stb.). Testünk olyan mint egy folyamatosan sugárzó adó-vevő. Folyamatosan adjuk a saját jeleinket, illetve folyamatosan vesszük a környezetünk jeleit. Ezen túlmenően a sejtejeink is rezgésekkel kommunikálnak egymással (akár az idegi, akár a hormonális tevékenység túl lassú), ahol a DNS az adó-vevő sejtszinten.

Az Illeszkedés, vagy Vonzás Törvénye arról szól, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Ez a világon mindenre igaz. kezdve azzal, ha piros autót akarsz venni, akkor csak piros autókat fogsz látni az utcán, vagy megtalálja zsák a foltját ősi magyar közmondás arról beszél, hogy csak azok tudnak boldogan együtt élni, akik össze illenek és a Létezés össze is hozza őket, stb.

Tény, hogy akinek rossz gondolatai vannak, az rossz dolgokat vonz be, ahogy mondja egy másik közmondás, aki kardot ránt, az kard által vész el. Aki egész nap azon elmélkedik, hogy milyen szerencsétlen, az olyan is lesz. Mikor valaki nagyon beteg, akkor nagyon betegek a gondolatai is, valójában a gondolatai voltak hamarabb betegek, csak ezután jött a fizikai betegség. Meggyógyulni csak úgy lehet, ha megváltoznak a gondolatok. A gyógyszer csak időt ad a megvilágosodáshoz, azonban ha ezt nem használja ki az ember, akkor menni kell, a másik dimenzióba.

Igazából úgy kell elképzelni, az Illeszkedés Törvényét, mintha egy gondolat egy ezer darabos puzzle kirakóban egy elem lenne. Ehhez csak 2-4 másik puzzle elem kapcsolható, mégpedig pont az, amelyik oda illik. A többi 996-998 darab nem illik oda. Az általam generált gondolat egy puzzle építőelem, melyhez az Élet odailleszti az oda valót. Orvosilag kimérték, hogy egy embernek napi 10-40.000 gondolata van, azaz folyamatosan “ad” az agyunk. Amit sugároz a tudatunk, hasonlót kapunk vissza.

Ha valaki ki akar kerülni egy lefutott élethelyzetből, akkor ezt csak úgy teheti meg, ha nem azon elmélkedik egész nap, ami rossz, ami neki fáj, ha nem gyötrődik régi vélt és valós sérelmeken, hanem a tudatában túllép ezen. Elképzeli magának azt a világot, ahova szeretne jutni és megéli azt a helyzetet. Tehát nem a megunt helyzetet tartja fenn gondolatban, nem azt sugározza szét a környezetében, hanem ellenkezőleg, azt sugározza, amit szeretne megélni.

A tudatos teremtés három pilléren nyugszik

Először is minden embernek a megélt élettapasztalatok, a tárolt információk és a megérzések alapján mindenről van meggyőződése. Meg vagyok róla győződve hogy … . A meggyőződés egy pillanatnyi állapot, amelyik az idő múltával változhat. Néhány év alatt akár az ellenkezőjére. A legradikálisabb változás, mikor egy adóellenőr egy szívinfarktus halálközeli állapota után kilép munkahelyéről, mellyel már nem kompatibilis és könyveket kezd írni a szeretetről. A meggyőződés elég jól tükrözi az ember hitvilágát, azaz amiben hisz. Aki beteg és meg van róla győződve, hogy őt semmi sem gyógyítja meg, az meg is fog halni elég hamar. Aki túlsúlyos és meg van győződve róla, hogy semmitől sem fog lefogyni, az csak hízni fog.

A második pillér a vágy, cél. Akinek vannak vágyai, céljai, annak nem “céltalan” az élete. Aki el akar valamit érni az életben, az el is fogja. Fontos, hogy a cél, a vágy, nem általános dolog, mint hogy gazdag akarok lenni, hanem egy konkrét dolog, aminek lehet a következménye, hogy gazdag leszek.

Harmadik pillér az érzelem. Amikor egy konkrét célra gondolok, azt a tudatomban vizuálisan átélem, akár egy kisgyerek, kiszínezem, megélem, akkor érzéseim jönnek. Ha jók az érzések (boldogság, szeretet, vidámság, nyugalom), akkor ez a cél egyezik a karmámmal és megvalósítható. Ha rosszak az érzések (félelem, aggódás) akkor ez nem az én célom.

Mindenki pont ott van, ahova vitték azok a rezgések, amiket kisugároz, ha új helyre akar menni, akkor új rezgések kellenek. A "GPS" úgy működik, hogy mindig azt nézi, hogy hol vagyok és hova akarok eljutni. Sosem foglalkozik azzal, hogy honnan indultam. TELJESEN MINDEGY A MÚLTAM, EGY DOLOG SZÁMÍT A CÉLOM, AHOVA EL AKAROK JUTNI. Aki a múlton töpreng és elmélkedik, az ott is ragad a múltban, rögzíti az adott helyzetet.

Lehet hogy az utamon eltévedtem egy oldalsó mellékúton, de ha elindítom az “újratervezés kérem várjon” funkciót a tudatos teremtéssel, akkor arról a helyről ahol éppen vagyok újra elindulok a karmám szerinti cél felé.

Ezen túlmenően mindenki érzi, hogy jó irányba halad-e az élete vagy nem. Ezt gyakran ki is szoktuk mondani, tudom hogy nem jó amit teszek, legszívesebben nem tenném. Akkor ne tedd. Vállald fel.


Merre halad a világ?

Amerre a gondolatok viszik.

Átlag magyar ember mitől stresszes? Attól, hogy nincs munkája, ha van, akkor olyan keveset keres, hogy semmire nem telik, rabszolgaként kezelik a munkahelyén, bármikor találkozhat a létbizonytalansággal, kiszolgáltatott a környezetével szemben, stb. Mivel az emberek nagy része ezen agyal naphosszat, ezért meg is teremti azt a mocsarat, amiben ül naphosszat. A magyar nemzet karaktere ez. Nem vár semmi jót a világtól, így hát természetesen nem is kap. Ezért a magyar feltalálók többsége kikerülve egy más, egy pozitívabb gondolkodású közegbe, sikeres tud lenni. Ez mindig is így volt és így is lesz, hacsak meg nem változik a viselkedésünk, de jelenleg nem abba az irányba tartunk (merre tovább Magyarország?)

Bár a nyugati világ képe sokkal nyugodtabb, mégis ők is megélik az életminőségük romlását, mely a bedőlő világ következménye, igaz ők lényegesen magasabbról süllyednek.

Globálisan a fogyasztói társadalom működési modellje által generált érzések, gondolatok és várakozások generálják a jövőnket, mely nem nevezhető éppen pozitívnak. A modern világ úgy néz ki, mint amikor otthon a családban már mindenki szétlopta a pénzt a perselyből, de azért még veszünk hitelre egy plazmatévét, igaz fogalmunk sincs, hogy miből fizetjük ki akár az első törlesztő részletet is. Ezt mindenki érzi a zsigereiben, hogy így tovább nem mehet, de nem tesz semmit ellene, inkább kollektíven kíváncsian várjuk, hogy mi lesz.

Ehhez társul még a világvége hangulat, mely szintén generálja a jelen társadalom működési modelljének a bukását, majd egy új modell építését.

Mindenki érzi, hogy jó irányba halad-e az élete vagy nem. Ez igaz minden emberre, minden társadalomra és egységesen a földi civilizációra. Egymásnak hazudhatunk szemrebbenés nélkül, de magunknak semmilyen körülmények között sem. És egyszer mindig eljön az igazság pillanata."Szerző:Orosz Zsolt