2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

“Európa népei csak gyilkolják le egymást… ” – VILÁG-PANORÁMA Szaniszló Ferenccel

A pénteki Panorámában Szaniszló Ferenc rávilágít azokra az összefüggésekre, melyek a múlt évszázad történelmi eseményeit mozgatták. A globális szabadkőművesség aljas játékainak “eredményei” emberek tízmillióinak pusztulását okozta és emberek millióinak vesztét okozza ma is, amikor a világ – miközben a hazug cionista média és “filmkultúra” agymosásának rabságában a legalapvetőbb józan, paraszti gondolkodását is hátrahagyta – egyenesen sodródik a III. világháború polkába.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

"Gyáva népnek nincs hazája"

"Székelyországban a romániai megszállók a székely zászlót tiltották be. Magyarországban a magyarországi megszállottak a magyar zászlót..." VilágPanoráma


VilágPanoráma: Csoda, hogy vagyunk

VilágPanoráma: Szabadkőművesek légváraiban

Szaniszló 04.13.

Jó lenne tudni, valójában ki az úr hazánkban, ki kormányozza Magyarországot, és merre - hangzik el Szaniszló Ferenc legújabb televíziós jegyzetében. A Világpanoráma vezetője korábbi markáns hangvételű jegyzetei után (Nem szabadságharc az, amikor kiharcoljuk az újabb hitelfelvételek szabadságát, Hazánkat a háttérhatalom kormányozza) ismét odapörkölt a kormánynak és a kormánypártnak, egyértelművé téve: "nem lehet egyszerre szabadságharcosnak is lenni, meg hűségesen szolgáló ebnek".


További részletek: http://kuruc.info/r/6/94971/#ixzz1sPX1QwvG

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GiO_d1pM5Dc&gl=HU