2012-es jóslatok: ez vár ránk szerelemben, politikában...

2011. december 31. 09:20 Szűr A.
OROSZLÁNY 2012-ben könnyebben lepleződnek majd le a hazugok. Siller Éva oroszlányi jósnőt kérdeztük 2012-ről.
Siller Éva
Siller Éva
Ó és újév találkozásánál nem csak az elmúlt időszakot értékeljük, de a következőre is próbálunk felkészülni. Már a pogány Rómában is ünnepeltek Janus isten tiszteletére, miközben emberemlékezet óta a jóslások napja, éjszakája is ez. Felkerestük Siller Éva oroszlányi jósnőt, hogy segítségével megtudjuk, milyen lesz 2012.

A világ vége

Sokan hallották és hangoztatták már, hogy 2012-ben vége lesz a világnak, mert eddig tart a maja naptár. Siller Éva elmondása szerint jelenleg az 5. kultúrkorszak 5. nagykörének 7. kiskörében vagyunk, ez ér majd véget 2012 decemberében. De ez nem az anyagi világ végét jelenti.

- Az emberiség gondolkodásmódját érinti a változás. A történelem sokszor ismétli önmagát, gondoljanak a sötét középkorra, Néró örült, földhözragadt, csak a kézzel fogható dolgokba vetett eszelős hitére, és ezt vessék össze a filozófia, építészet, kultúra, humanizmus, orvostudomány felvirágzásával később. Na ez is egy ilyen változás. Más érzelmi telítettséggel kell élni, a materialista, pénzközpontú, egoista világban a szeretetet, a testvériséget elfelejtettük. Itt az ideje felébredni a pincemély alvásból, és a szívünkből irányítani az életünket. A ciklus lezáródásával új frekvenciája lesz a világnak, a finomabb rezonanciákkal pedig intuitívabban élhetjük majd az életünket - részletezte.

A hazugoknak nehéz évük lesz

- 2012-ben a változó energiák miatt hamarabb lelepleződnek majd a képmutatók, hazugok, a csalók, az ámítók. Aki bekerül az energiaármalásba, vagyis elfogadja a változást, könnyebben küzdi majd le a kihívásokat. Azoknak, akik ragaszkodnak a régi világhoz, egyre többet kell majd küzdeniük, és elveszítik majd az élet iránti elkesedésüket. Példátlan lehetősége van most az emberiségnek a változásra. Nehéz év lesz ez, melynek célja elsöpörni a régit, hogy egy jobb születhessen - árulta el.

Útravalók Siller Évától

- Ártatlan hittel bízzunk, és reméljük – „Jót kap, aki jót vár!”. A képzelet legfelülmúlhatatlanabb ajándékával, önzetlen szeretettel köszöntsük egymást az Óév végére és az új esztendő dicséretére!
- Most nagyon fontos, hogy forró szívvel, de jéghideg fejjel hozzuk meg döntéseinket. Lezárul a régi naptár, országos folyamatok és nagy korszakok végére kerül pont – a család viszont örök érték.
- Az életet ne úgy tartsd távol magadtól, hogy elbújsz előle, mert észrevétlenül utánad kúszik, vagy váratlanul összeroppantja rejtekhelyedet. Az alvókat hagyd aludni, az ébredezőket ébreszd fel, a felébredteket engedd útjukra!

A prófáciák és a politika

Az általános jólétért azoknak is tenniük kell, akiknek ez a személyes sorsuk. A népek jólétéért a politikusoknak is változniuk kell, a hazafiasság is fontos, tudtuk meg Siller Évától, aki arról is beszélt, hogy a prófáciák szerint 2012 tavasza és ősze forradalmakat is hozhat, ha nem lesznek változások. Kimerülnek a meg nem újuló energiaforrások, kizsákmányolják az embereket, a természeti katasuzrófák jelzik, rossz úton járunk.

- Szerintem a mostani hatalom be akarja betonozni magát a középrétegek lekenyerezésével, de hazánkban az csak kétmillió ember körülbelül. Ezzel lehet választást nyerni, de mi lesz az egymillió gazdaggal, és pláne azzal a hétmillió emberrel, akiknek a létfenntartásra is alig futja? Meddig szorítják még össze fogukat, húzzák össze a nadrágszíjukat? Talán nem is olyan sokáig? - tette fel a kérdést a jósnő, majd arról beszélt, hogy forrongások várhatóak az Egyesült Államokban, Görögországban és Oroszországban, hogy az euró-atlanti szövetség nem sokáig fogja bírni, és az év második felében gazdasági válság lehet Kínában is.

Párkapcsolatok

- Sokan találják meg a lélektársukat 2012-ben. Fontos, hogy a boldogsághoz mentálisan, szellemileg is el kell engedni a korábbi kapcsolatokból őrzött fájdalmat, sérelmeket. Ehhez a legjobb út a hála kifejezése. Az élet értelme maga az élet, célja pedig a feltétel nélküli szeretet. Aki megtalálta a " szíve középpontját", az messzire sugárzik! Annak ”hívójele” bejárja a világot, és akinek szól, meghallja és válaszol - mondta el Siller Éva.

Forrás: http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/2012-es-joslatok-ez-var-rank-szerelemben-politikaban-419997