Az emberi kapcsolatok világában átütő változás következik be a következő hetekben. Feketén-fehéren kiderül az Igazság. Feketén-fehéren kimutatjuk igazi érzéseinket és szeretetünket. Feketén-fehéren megmutatkozik az Égi elrendelés.
Feketén-fehéren megmutatkozik az Isteni Törvény sorsunk új irányával kapcsolatban. 
Ami eddig kérdéses vagy bizonytalan volt, az július végén, augusztus közepén ellentmondást nem tűrően, radikálisan és kézzel foghatóan eldől. Sarkalatosan az egyik – vagy sarkalatosan a másik irányba. Nem lesz középút. 
Mindaz a helyzet, amiben az elmúlt időkben éltünk, most gyökeres fordulatot vesz. Mindennek hatására a következő hetekben vehemens erővel indul el az újjászületés és a szenvedélyes szeretet teremtő erejének elrendelt ideje. 

A teljes újjászületés és a gyógyulás nyarát éljük. Korszakalkotó időket. Ha ez a nyár véget ér, más semmi nem lesz olyan, mint előtte volt. Az élet egy magasabb minőségben folytatódik tovább. 

A Fény-háromszög július 16-tól felállt és július utolsó hetében megkezdi intenzív működését. 
Ezen a nyáron szó szerint szétfeszítjük a korlátainkat! Vagy inkább robbantjuk. De nem kis kézi gránáttal, hanem atombombával. Nyár végére mindaz, ami értéktelen volt életünkben, vagy ami eddig korlátozott, az radikálisan és végérvényesen összeomlik. Azért, hogy a helyén egy új, egy tisztább, egy magasabb minőség szülessen meg! Az Égiek az Isteni Törvény és a Bölcs Szeretet megnyilvánulásával mutatják meg a helyes irányt. 

Csak a szív szava dönt! A logikus földi gondolkodással szemben kizárólag csak arra hallgassatok – bármilyen döntés meghozatalában – amit a szívetek üzen! Még ha talán eltér is az addig megszokottól, akkor is. A minőségi emelkedést csak ez hozza meg. Aki megtanul az Égiek fejével gondolkozni ezen a nyáron, az emelkedni, sőt szárnyalni fog a Főnix-el. 

Ezen a nyáron a próbákat kiállva pontosan a hit és a legtisztább szeretet erejével lehet mindent átminősíteni és magasabb szintre emelkedni! A szeretet bölcsessége a kulcs. Azokon az élet területeken, ahol az elmúlt időkben próbára tették az Égiek a hitünket, ha elég erősen, kitartóan és rendíthetetlenül hittünk, hát most pont OTT kapunk lehetőséget arra, hogy a hit erejével kézzel fogható minőségi sorsfordulatot teremtsünk.

Siller Éva oroszlányi jósnő