2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Csillagüzenetek 2014.08.11. - 08.17.

Az előttünk álló hét egyetlen égi eseményére szeretném felhívni a figyelmet. Bár az augusztusi csillagüzenetünkben minden lényeges asztrozófiai konstellációt megmutatunk, de most egy igen érdekes asztrológiai helyzet időpontjáról és az abban rejlő lehetőségekről szeretnék írni. Augusztus 15-én pénteken, 18.25 órakor a Merkúr eléri az ekliptika 150-ik fokát, vagyis az értelem planétája a Szűz állatövi jelébe lép. Ezzel egy időben a Hold a Kos jelét elhagyva, a Bikában folytatja az útját. A Merkúr szeptember 2-ig tartózkodik a Szűz jelében, s ez az időszak elsősorban a rendrakásnak kedvez.

Azonban a rend ne csak a térbeli rendre, például az íróasztalunkon való rendrakást jelentse, hanem vonatkozzon a szellemi, az érzelmi, és a kapcsolati dolgaink rendezésére, rendbetételére is. Azért írok erről, mert ennek a bő két hétnek az idő minősége most ezt támogatja. Tehát eljött a rendrakás ideje! S ebből a rendből tud majd megvalósulni az a harmónia, amit a Mérlegbe lépő Merkúr „tud majd elhozni” szeptember 2-tól.

A Szűz jelében vándorló Merkúr, az asztrológiai hagyomány szerint uralmi helyzetben van. Ez azt jelenti, hogy a „merkurialitás”, tehát a gondolkodás, a beszélgetések, és a rendrakás nagyobb jelentőséggel jelenik meg az életünkben. A Szűz okán érdemes megjegyezni egy „apróságot” is, nevezetesen az emésztést. Érdemes most hangsúlyosabban odafigyelnünk arra, hogy a minőségi, tiszta táplálék legyen túlsúlyban az étrendünkben. Az étkezésnek van egy apró titka, amit érdemes figyelembe vennünk, persze nem csak szeptember 2-ig. Étkezni lassan, minden falatot alaposan megrágva kell, s közben nem arra figyelünk, hogy még mennyi étel van a tányérunkon, hanem arra, mikor jelzi halkan a „belső hang”, hogy ennyi elegendő volt!

A belső hang mindig pontosan jelzi azt, hogy mikor fejezzük be az étkezést. Ezt a belső utasítást, inkább úgy mondom, hogy finom jelzést figyelembe véve óriási lépést teszünk egészségünk visszaállítása, vagy megőrzése érdekében! A test üzenetei után még egy rövid lelki információ: A Merkúr jegyváltásával egy időben a Hold is jegyet vált, a Bika jelébe lép. A két planéta ezen a pénteki estén egy úgynevezett trigon (120 ívfokos távolság) kapcsolatba lép egymással. Ez az aspektus a megoldásoknak, a magasabb szintre emelésnek, és a lelki dolgok megbeszélésének kedvez. A „rend időszakát” érdemes a lelki dolgaink megbeszélésével kezdeni! Azonban ne csak a külső, másokkal való kommunikációra gondoljunk, hanem arra is, hogy a belső, érzelmi életünk teljesebb megértését is segíti ez a péntek este. Röviden összegezve azt mondhatjuk, hogy a lelki dolgok, késztetések megértésével, megértetésével induló időszak segíti annak a rendnek a megalkotását, melyből már valós szépség, és harmónia születik az életünkben!

Augusztusi csillagüzenetek! Elkészült legújabb kisfilmünk, mely az utolsó nyári hónap égi – földi lehetőségeit mutatja be. Terjedelmi okok miatt a havi filmjeinkben nem hangzanak el az éjszakára vonatkozó álomüzenetek, ezért ezeket jelen levelünkben adjuk át. Legújabb kisfilmünket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra  kattintva nézheti meg.

 

Álomüzenetek augusztus hónapra:

 

Augusztus 10 – 11-re virradó éjjelen a Telihold világít rá a múltból hozott feladatainkra, tisztázni, és megbeszélni való, a sorsunk szempontjából nagyon lényeges dolgainkra.

Augusztus 11 – 12-re virradó éjjelen találkozik az égen a lélek két princípiuma a Hold, és a Neptunusz. Ez azt jelenti, hogy az álmaink most megmutatják lelkünk azon mélységeit, melyeket már meg kell tisztítanunk a bennük rejtőző félelmektől.

Augusztus 12 – 13-ra virradó éjjelen ismét előző életekből kapunk jelzéseket azért, hogy világosabban lássuk azokat a dolgainkat, amelyeket a múltunkból hoztunk.

Augusztus 13 – 14-re virradó éjjelen továbbra is a múltunk álomképeivel találkozunk, de most már a tanításokra, az új utak elindításának fontosságára helyeződik a hangsúly.

Augusztus 14 – 15-re virradó éjjelen álmaink mintegy ráláttatnak önmagunkra azért, hogy szabadabbá tehessük külső – belső életünket.

Augusztus 15 – 16-ra virradó éjjelen már az előretekintésé, és a harmonikus, művészi megoldások üzenetei válnak meghatározóvá az álmainkban. A sorsunkban rejlő kiemelkedési lehetőségeket mutatják meg most az álmok.

Augusztus 16 – 17-re virradó éjjelen a teljes, tehát a „testi, és lelki” biztonságunkhoz szükséges leglényegesebb dolgokat, igazságokat, tanításokat, belső energiákat mutatják meg az álmaink.

Augusztus 17 – 18-ra virradó éjjelen a Hold a Pleiadok csillaghalmazához, vagyis az „Istenek szerelmi fészkéhez” érkezik. A teremtő erőink, a bennünk izzó szerelem jelzései mutatkoznak meg azért, hogy „a mi Atyánkhoz méltó, teremtő életet élhessünk”. Ez az éj kiválóan alkalmas a gyermeknemzésre is!

Augusztus 18 – 19-re virradó éjjelen újra beavató álmokban részesülünk. Álmaink most azt mutatják meg, hogy miket kell önmagunkban legyőzni ahhoz, hogy emelkedés lehessen az életünkben.

Augusztus 19 – 20-ra virradó éjjelen a Tejútra lépő Hold már hangsúlyosan az emelkedés lehetőségeit vetíti az álmainkba, de ugyanakkor a vállalásaink fontosságát is látjuk. Énünk isteni oldalával való kapcsolat felvételéhez tökéletes ez az éjszaka!

Augusztus 20 – 21-re virradó éjjelen az álmainkban az életünket átható polaritások, kettősségek mélységeit, mágikus tanításait ismerjük meg jobban. A továbblépéshez, a megoldáshoz szükséges tudást is megkapjuk ezen az éjjelen.

Augusztus 21 – 22-re virradó éjjelen olyan képekben részesülünk, melyekben azon radikális átalakítások jelennek meg, amelyeket megtéve szabadabbá tehetjük az életünket, és erősebbé önmagunkat.

Augusztus 22 – 23-ra virradó éjjelen újból a múltunkból kapunk jelzéseket, hogy világosabban láthassuk a jelenünket, s vehessük észre a nekünk szóló tanításokat, melyeket a hétköznapok világába rejtettek a „sors urai”.

Augusztus 23 – 24-re virradó éjjelen a Jupiter, a Hold, és a Vénusz hármas találkozója világít rá álmainkban arra, hogy mely minőségeknek érdemes megnyílnunk, melyek azok a dolgaink, kincseink (lelki, szellemi értelemben) amelyeket őriznünk kell, s melyek azok a dolgok, társak, amiket, akiket már el kellene engednünk…

Augusztus 24 – 25-re az Újholdra virradó éjjelen ismét a sorsunkra való rálátás, és a múltba tekintés lesz a domináns az álmainkban.

Augusztus 25 – 26-ra virradó éjjelen az álmaink abban segítenek, hogy rend legyen az életünkben. A rend vonatkozik a materiális, de a belső, lelki dolgainkra is.

Augusztus 26 – 27-re virradó éjjelen a megbeszélnivalóké a főszerep. Álmaink most arra hívják fel a figyelmünket, hogy kivel, esetleg kikkel van még rendezetlen, megbeszéletlen ügyünk. A legfőbb „kommunikációs feladatunk” persze önmagunkkal van. Ezek megértésében segítenek ezen az éjen az álmok.

Augusztus 27 – 28-ra virradó éjjelen a „vándorlásé” a főszerep. Honnan kéne már elmennem? Mely minőségeket kellene végre magam mögött hagynom, hogy teljesebb legyen az életemben a harmónia? Ezekre a kérdésekre adnak választ az álmok ezen az éjszakán.

Augusztus 28 – 29-re virradó éjjelen erőteljesen mutatkoznak meg a bennünk lakozó alkotó energiák, de a kapcsolatainkat is teljesebben látjuk most az álmok segítségével. Mindezek mellett a szükséges radikális lépések megtételére is rávilágítanak az álmaink.

Augusztus 29 – 30-ra virradó éjjelen újból a külső – belső rend megteremtéséhez szükséges dolgokat mutatják meg az álmaink, de már az angyali segítséget, tanítást is lehet kérni elalvás előtt!

Augusztus 30 – 31-re virradó éjjelen igazi spirituális tanításokban részesülünk, de még az angyali jelenlét is erős. Most arra érdemes segítséget kérni például az angyaloktól, hogy az éjjel megkapott tanítást képesek legyünk áthozni a nappali világunkba!

Augusztus 31 – szeptember 1-re virradó éjjelen az Isteni ítélet mérlegén találkozik a Szaturnusz, a Hold, és a Mars. A jelenünk leglényegesebb tanításait, s azt, hogy minek is jött el az ideje az életünkben? -  mindezeket mutatják most meg az álmok.

Az álmok megfejtésével sokan foglalkoznak, azt azonban kevesen tudják, hogy az éj csillagjeleinek ismeretével lehet megérteni az álmainkban megjelenő egyéni szimbólumrendszerünket. Az égbolt univerzális szimbólumrendszerével együtt tudjuk megérten az egyéni, saját spirituális fejlettségünknek megfelelő szimbólumrendszerünket. Ebben szeretnénk segíteni ezzel a levéllel. Legyen az ágyunk mellett mindig füzet, toll, vagy diktafon, hogy azokat az álmokat, amelyekből az éjszaka során felébredünk, azonnal le tudjuk írni, vagy rámondani a diktafonra. Az ebben a levélben leírt üzenetek irányt mutatóak, de a saját megértéseinkkel, felismeréseinkkel kell őket kiegészíteni, hogy az álmaink jeleinek a megértése a lehető legtökéletesebb legyen.

Ne feledjük azt sem, hogy egy álom hatóköre plusz – mínusz hét nap! Érdemes tehát a nappalok eseményeit is naplószerűen rögzíteni, hogy észrevehessük, egy adott álom melyik nappali történésünkre ad választ, vagy segítséget. Az álmunk üzenhet akár hét nappal korábbi élményünkre is, de előre jelezhet akár hét nap múlva bekövetkező eseményt is. A napközbeni dolgaink megértését pedig a kisfilmjeinkben bemutatásra kerülő csillagüzenetek segítségével érthetjük meg. A nappal, és az éjszaka tanításainak, lehetőségeinek ismeretében tudunk alkotóbb, egészségesebb, és boldogabb életet élni. Az asztrozofia.hu, és a csillag tv csapata elkötelezett abban, hogy az Ön, és szerettei élete még teljesebb, még tökéletesebb legyen!

Jó álom, és életfejtést kívánunk!

 

„Évadnyitónak” is tekinthető az augusztus 29-én pénteken, 19.00 órakor a Soter klubban megtartásra kerülő előadás. Helyszín: VI. Budapest, Dessewffy u. 53. Az Oktogon, és a Nyugati között.

„Amint fent, úgy lent, avagy a bölcsek titka” címmel most olyan gyakorlati dolgokról, praktikákról lesz szó melyeket alkalmazva tudatosabbá, és teljesebbé tudjuk tenni az életünket. Ugyanakkor a szeptemberben induló új kurzusunkról is mesélek, hogy az érdeklődők a lehető legteljesebb képet kaphassák arról a három évről, amelyben bejárjuk az égboltot, s ezzel együtt feltárjuk a sors titkait is.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia – asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is! Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál, a vojkuj@yahoo.com címen lehet.

 

Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia – asztrológia kurzusunk. Érdeklődni és jelentkezni Gecse Ildikónál lehet a 347-424-0467-es számon, illetve a deeksha68@gmail.com e-mail címen.

 

Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:

2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.

VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:

06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.

Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. augusztus 11 - 17-ig:

Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 7.50 – 10.00 óra között.

A második gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva  14.40  – 17.50 óra között érzékelhető.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 


Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkoriITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!

 


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2014. július 12 - 31

Jelen levelünkben július 13-tól írjuk le a nyári éjek álom üzeneteit. Tulajdonképpen kicsit rövidebb verzióban (a július első, és második hetét kihagyva) küldjük el újra (sokak kérésének eleget téve) a múlt heti levelünkben is leírt információkat. Természetesen a levelünk alján található „Gyógyító, és spirituális időintervallumok” rovatunk 14-től 20-ig ismerteti a mágikus időminőségeket.

Legújabb, júliusi kisfilmünkben terjedelmi okok miatt nem hangzanak el az éjszakára vonatkozó üzenetek, de az álomfejtéshez szükséges információkat jelen levelünkben átadjuk. Egyéni, az álmainkban dominánsan megjelenő szimbólumrendszerünk megfejtéséhez, és megértéséhez nyújtanak segítséget az álomidő éji égi jelei, s mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani jelen levelünkkel.

Az elsősorban a nappalokra vonatkozó júliusi csillagüzeneteket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva nézheti meg. Fontos! A filmben szereplő üzenetek a jelen levelünkben leírt álomüzenetekkel együtt alkotnak egészet!

Az álmok jelentősége óriási. Az alvás, vagyis az „odaát cselekvés” idejében nélkülözhetetlen erőket, beavatásokat, tanításokat, és útmutatásokat kapunk, Ezekkel egészül ki az „evilágban” szerzett élményeinkkel, tudásunkkal, inspirációinkkal az életünk. Éji utazásaink, az álmaink megfejtéséhez a legnagyobb segítséget az éji, égi őrtüzek, a csillagok adják. Minden nép mágikus hagyományában nagy jelentőséggel bírnak az álmok. Mi, magyarok gondoljunk csak Emese varázslatos történetére, melynek a különböző rétegeit felismerve, és megértve bizony a mai napig szóló tanításokkal gazdagodhatunk. Emese álmát pedig mi álmodjuk tovább…

 

Júliusi álomüzenetek:

12 – 13-ra virradó éjjelen találkozunk önmagunk azon belső inspirációival, melyek a magasabb dimenziók felé tudnak repíteni minket. A repülés, a szárnyalás tanításait kapjuk meg most az álmainkban.

13 – 14-re virradó éjjelen a „múltunkból hozott” tisztáznivalóinkat, és feladatainkat mutatják meg az álmaink.

14 – 15-re virradó éjjelen az emberi kapcsolatainkban lévő valóban lényeges megbeszélnivalóinkra világítanak rá az álmaink, hogy igazi harmóniát tudjunk teremteni a társainkkal. Most is „emelő” típusú jeleket, üzeneteket kapunk.

15 – 16-ra virradó éjjelen a „tiszta, és szabad” jövő megteremtését segítik az álmaink. A beavató mesékben szereplő táltos paripa most hozzánk érkezik el, hogy a valódi célhoz segítsen minket.

16 - 17-re virradó éjjelen az előző életeinkkel kapcsolatos, de a jelen életünkre vonatkozó összefüggéseket mutatják meg az álmaink. Táltos paripánk még ezen az éjjelen is velünk tart!

17 – 18-ra virradó éjjelen megjelenő álmaink lényegét úgy lehet egyszerűen megfogalmazni, hogy „meglépjük a nagylépést”, az új célok elindulása érdekében. Nos, ebben segítenek most az álmaink.

18 – 19-re virradó éjjelen álmainkban az életünk lényeges dolgai összegződnek. Az összegzést, a megoldáshoz, és a felemelkedéshez szükséges üzenetek követik.

19 – 20-ra virradó éjjelen önmagunk, önmagunk elől is elrejtett részével fogunk „kommunikálni”. Ez az éjszaka a belső világunk teljesebb megismerését segíti. Érdemes ezen az estén korán nyugovóra térni!

20 – 21-re virradó éjjelen a termékeny erőink jelentkeznek az álmainkban. Ezen energiák ismerete, és működtetése azért fontos, mert ezekkel tudunk valódi biztonságot teremteni az életünkben, anyagi szinten is.

21 – 22-re virradó éjjelen igen érdekes tanításokat kapunk, ugyanis arra láthatunk rá, hogy hogyan működtetjük a gondolkodásunkat. Megértjük, és szükség esetén át is alakíthatjuk a gondolkodásunkat (mellyel a valóságunkat alkotjuk!) az álmaink segítségével.

22 – 23-ra virradó éjjelen látjuk meg azt, hogy mit szükséges legyőznünk önmagunkban ahhoz, hogy magasabbra emelkedhessünk. Mindezek mellett a szabadság teljesebbé tételéhez, és/vagy eléréséhez is segítséget kapunk.

23 – 24-re virradó éjjelen újra beavató álmokat kapunk. A beavatás most az elengedés mágiájáról szól. Az álmok tehát abban segítenek most, hogy észrevegyük azokat a dolgokat, társakat, berögzöttségeket, szokásokat, káros szenvedélyeket, melyeket már el kell tudnunk engedni. Elengedni azért, hogy tovább tudjunk fejlődni spirális utunkon.

24 – 25-re virradó éjjelen a lelkünkben szunnyadó magas művészet, égi harmónia képei, hangzatai jelennek meg, csendülnek fel. A kapcsolatainkban lakozó magas üzeneteket értjük meg jobban, de a „halhatatlan énünk” is ránk mosolyog ezen az éjszakán.

25 – 26-ra virradó éjjelen álmainkban elsősorban a nappal történései folytatódnak. Az otthoni, az anyasággal, anyával kapcsolatos, illetve a családi dolgaink teljesebb megértését segítik ezáltal a „túloldali” képek, élmények, üzenetek.

26 – 27-re virradó éjjelen lesz Újhold. A Nap, a Hold, és a Jupiter háromszöge álmainkban a lelkünkre való rálátást segíti azért, hogy a bennünk lakozó bölcsességet is világosan láthassuk. Egyszerűbben mondhatjuk úgy is, hogy a „hozott tudás” felszínre hozatala történik meg az álmainkban.

27 – 28-ra virradó éjjelen a Rák ollóját elérő Hold az Uránusz „támogatásával” mutatja meg azt, hogy mely külső és belső dolgainkat kellene végre mintegy „levágnunk” magunkról azért, hogy teljesebb szabadságban élhessük az életünket.

28 – 29-re virradó éjjelen a múltunk lényeges mozzanataira, és az ösztönvilágunkra láttatnak rá az álmaink. Álmaink célja itt az, hogy megtanuljuk még teljesebben uralni az ösztöneinket, s ne ők hatalmasodjanak el időről - időre rajtunk. Ennek az „uralkodói képességnek” a megszerzése kulcsfontosságú a spirituális úton!

29 – 30-ra virradó éjjelen sorsunk magasabb összefüggéseire pillantunk rá az álmainkban. Megérthetjük azt, hogy örömeink, de adott esetben a szenvedéseink is milyen kozmikus összefüggésbe illeszkednek. Itt fontos tudnunk azt, hogy minden személyes élményünkkel nem csak mi, hanem az Univerzum is gazdagodik.

30 – 31-re virradó éjjelen a bennünk levő alkotó, kreatív képességeinket tudatosítják az álmaink. Mindezek mellett segítenek abban is, hogy rend legyen az életünkben.

És végül július 31 – augusztus 1-re virradó éjjelen olyan tanításokat kapunk, amelyekkel a kapcsolati problémáinkat tudjuk megoldani, illetve problémák hiányában segítenek abban, hogy a társaink által felénk közvetített (ez részükről nem tudatos!) tanításokat megértsük. Ezen az éjszakán mutatják meg az álmaink azt is, hogy mely dolgainktól kell eltávolodnunk ahhoz, hogy teljesebb harmónia köszönthessen be az életünkbe.

Jegyzeteljük le az álmainkat, majd vessük össze az itt leírt üzenetekkel. A megfejtés érdekében ne csak racionálisan akarjuk megérteni a jeleket, hanem meditatív, merengős állapotban is idézzük fel az álomképeket. Ne feledjük azt sem, hogy egy álom üzenete +/- 7 nap! Ha vezetünk álomnaplót, akkor könnyedén felismerjük azt, hogy az adott álom a benne lévő tanítás mellett, melyik nappali történésünkre hordoz választ, avagy üzenetet.

Július hónapban is jó álom, és életfejtést kívánunk!

 

Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia – asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is. Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál, a vojkuj@yahoo.com címen lehet.

 

Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia – asztrológia kurzusunk. Érdeklődni és jelentkezni Gecse Ildikónál lehet a 347-424-0467-es számon, illetve a deeksha68@gmail.com e-mail címen.

 

Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:

2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.

VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:

06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.

Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. július 14 – 20-ig:

Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első gyógyító, spirituális és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 9.35 – 13.15 óra között.

A második gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva  16.30 – 19.50 óra között érzékelhető.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 

 

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek júliusra

Legújabb kisfilmünkben terjedelmi okok miatt nem hangzanak el az éjszakára vonatkozó üzenetek, de az álomfejtéshez szükséges információkat jelen levelünkben átadjuk. Egyéni, az álmainkban dominánsan megjelenő szimbólumrendszerünk megfejtéséhez, és megértéséhez nyújtanak segítséget az álomidő éji égi jelei, s mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani jelen igen terjedelmes levelünkben.

Levelünk alján, a „reklámblokk” után természetesen most is közöljük a következő hétre vonatkozó „Gyógyító, és spirituális időintervallumokat”.

A nappalokra vonatkozó júliusi csillagüzeneteket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva nézheti meg. Fontos! A filmben szereplő üzenetek a jelen levelünkben leírt álomüzenetekkel együtt alkotnak egészet!

Az álmok jelentősége óriási. Az alvás, vagyis az „odaát cselekvés” idejében nélkülözhetetlen erőket, beavatásokat, tanításokat, és útmutatásokat kapunk, Ezekkel egészül ki az evilágban szerzett élményeinkkel, tudásunkkal, inspirációinkkal az életünk. Éji utazásaink, az álmaink megfejtéséhez a legnagyobb segítséget az éji, égi őrtüzek, a csillagok adják. Minden nép mágikus hagyományában nagy jelentőséggel bírnak az álmok. Mi, magyarok gondoljunk csak Emese varázslatos történetére, melynek a különböző rétegeit felismerve, és megértve bizony a mai napig szóló tanításokkal gazdagodhatunk. Emese álmát pedig mi álmodjuk tovább…

Júliusi álomüzenetek:

Július 1 – 2-ra virradó éjjelen a „feltételek nélküli szeretet” eléréséhez, mely a sebezhetetlenség eléréséhez szükséges, nyújtanak segítséget az álmaink.

2 – 3-ra virradó éjjelen az ösztönerőink uralásához, valamint a szükséges, adott esetben radikális átalakításokhoz kapunk segítséget.

3 – 4-re virradó éjjelen a beavató álmoké a főszerep, de az életünk rendezésre váró dolgaihoz is üzeneteket kapunk.

4 – 5-re virradó éjjelen mutatnak rá az álmaink arra, hogy mely dolgokat kellene már elengednünk, s milyen minőségeket kéne elhagynunk ahhoz, hogy nagyobb belső varázserőkkel rendelkezhessünk.

5 – 6-ra virradó éjjelen a belső erőinkkel, esetleg belső küzdelmeinkkel ismertetnek meg az álmaink. Az erők, és a küzdelmek célja ebben az esetben az előrelépés, a magasabb szintre emelkedés elérése.

6 – 7-re virradó éjjelen a „hozzánk közel álló” angyalok üzenetével gazdagodunk, tehát elalvás előtt érdemes megszólítani őt/őket a kérdésünkkel, kérésünkkel.

7 – 8-ra virradó éjjelen a múlttal kapcsolatos feladataink, amelyeknek már eljött újra az ideje, mutatkoznak meg az álmainkban. Ha idős emberrel álmodunk, akkor ő az egyik mesterünk belső megtestesítője.

8 – 9-re virradó éjjelen kifejezetten tanító, a jövőnkre vonatkozó útmutatásokat hordozó álmokat kapunk, melyekben hangsúlyossá válik az emelés, a kiemelkedés üzenete.

9 – 10-re virradó éjjelen az ember szintje feletti világok, minőségek mutatkoznak meg az álmainkban, hogy szükség esetén ki tudjunk emelkedni az anyagi világok beszűkültségéből.

10 – 11-re virradó éjjelen a gyógyítás, a regenerálódás energiái dominálnak, de a belső energiáink működtetéséhez is kapunk segítséget. Ezek az álmok is beavató jelentősséggel bírnak!

11 – 12-re virradó éjjelen lelkünk mélyebb összefüggéseibe nyerünk bepillantást, de a gyökeres változtatás, mely az időbeosztásunkra vonatkozik, szükségessége is megjelenik.

12 – 13-ra virradó éjjelen találkozunk önmagunk azon belső inspirációival, melyek a magasabb dimenziók felé tudnak repíteni minket. A repülés, a szárnyalás tanításait kapjuk meg most az álmainkban.

13 – 14-re virradó éjjelen a „múltunkból hozott” tisztáznivalóinkat, és feladatainkat mutatják meg az álmaink.

14 – 15-re virradó éjjelen az emberi kapcsolatainkban lévő valóban lényeges megbeszélnivalóinkra világítanak rá az álmaink, hogy igazi harmóniát tudjunk teremteni a társainkkal. Most is „emelő” típusú jeleket, üzeneteket kapunk.

15 – 16-ra virradó éjjelen a „tiszta, és szabad” jövő megteremtését segítik az álmaink. A beavató mesékben szereplő táltos paripa most hozzánk érkezik el, hogy a valódi célhoz segítsen minket.

16 - 17-re virradó éjjelen az előző életeinkkel kapcsolatos, de a jelen életünkre vonatkozó összefüggéseket mutatják meg az álmaink. Táltos paripánk még ezen az éjjelen is velünk tart!

17 – 18-ra virradó éjjelen megjelenő álmaink lényegét úgy lehet egyszerűen megfogalmazni, hogy „meglépjük a nagylépést”, az új célok elindulása érdekében. Nos, ebben segítenek most az álmaink.

18 – 19-re virradó éjjelen álmainkban az életünk lényeges dolgai összegződnek. Az összegzést, a megoldáshoz, és a felemelkedéshez szükséges üzenetek követik.

19 – 20-ra virradó éjjelen önmagunk, önmagunk elől is elrejtett részével fogunk „kommunikálni”. Ez az éjszaka a belső világunk teljesebb megismerését segíti. Érdemes ezen az estén korán nyugovóra térni!

20 – 21-re virradó éjjelen a termékeny erőink jelentkeznek az álmainkban. Ezen energiák ismerete, és működtetése azért fontos, mert ezekkel tudunk valódi biztonságot teremteni az életünkben, anyagi szinten is.

21 – 22-re virradó éjjelen igen érdekes tanításokat kapunk, ugyanis arra láthatunk rá, hogy hogyan működtetjük a gondolkodásunkat. Megértjük, és szükség esetén át is alakíthatjuk a gondolkodásunkat (mellyel a valóságunkat alkotjuk!) az álmaink segítségével.

22 – 23-ra virradó éjjelen látjuk meg azt, hogy mit szükséges legyőznünk önmagunkban ahhoz, hogy magasabbra emelkedhessünk. Mindezek mellett a szabadság teljesebbé tételéhez, és/vagy eléréséhez is segítséget kapunk.

23 – 24-re virradó éjjelen újra beavató álmokat kapunk. A beavatás most az elengedés mágiájáról szól. Az álmok tehát abban segítenek most, hogy észrevegyük azokat a dolgokat, társakat, berögzöttségeket, szokásokat, káros szenvedélyeket, melyeket már el kell tudnunk engedni. Elengedni azért, hogy tovább tudjunk fejlődni spirális utunkon.

24 – 25-re virradó éjjelen a lelkünkben szunnyadó magas művészet, égi harmónia képei, hangzatai jelennek meg, csendülnek fel. A kapcsolatainkban lakozó magas üzeneteket értjük meg jobban, de a „halhatatlan énünk” is ránk mosolyog ezen az éjszakán.

25 – 26-ra virradó éjjelen álmainkban elsősorban a nappal történései folytatódnak. Az otthoni, az anyasággal, anyával kapcsolatos, illetve a családi dolgaink teljesebb megértését segítik ezáltal a „túloldali” képek, élmények, üzenetek.

26 – 27-re virradó éjjelen lesz Újhold. A Nap, a Hold, és a Jupiter háromszöge álmainkban a lelkünkre való rálátást segíti azért, hogy a bennünk lakozó bölcsességet is világosan láthassuk. Egyszerűbben mondhatjuk úgy is, hogy a „hozott tudás” felszínre hozatala történik meg az álmainkban.

27 – 28-ra virradó éjjelen a Rák ollóját elérő Hold az Uránusz „támogatásával” mutatja meg azt, hogy mely külső és belső dolgainkat kellene végre mintegy „levágnunk” magunkról azért, hogy teljesebb szabadságban élhessük az életünket.

28 – 29-re virradó éjjelen a múltunk lényeges mozzanataira, és az ösztönvilágunkra láttatnak rá az álmaink. Álmaink célja itt az, hogy megtanuljuk még teljesebben uralni az ösztöneinket, s ne ők hatalmasodjanak el időről - időre rajtunk. Ennek az „uralkodói képességnek” a megszerzése kulcsfontosságú a spirituális úton!

29 – 30-ra virradó éjjelen sorsunk magasabb összefüggéseire pillantunk rá az álmainkban. Megérthetjük azt, hogy örömeink, de adott esetben a szenvedéseink is milyen kozmikus összefüggésbe illeszkednek. Itt fontos tudnunk azt, hogy minden személyes élményünkkel nem csak mi, hanem az Univerzum is gazdagodik.

30 – 31-re virradó éjjelen a bennünk levő alkotó, kreatív képességeinket tudatosítják az álmaink. Mindezek mellett segítenek abban is, hogy rend legyen az életünkben.

És végül július 31 – augusztus 1-re virradó éjjelen olyan tanításokat kapunk, amelyekkel a kapcsolati problémáinkat tudjuk megoldani, illetve problémák hiányában segítenek abban, hogy a társaink által felénk közvetített (ez részükről nem tudatos!) tanításokat megértsük. Ezen az éjszakán mutatják meg az álmaink azt is, hogy mely dolgainktól kell eltávolodnunk ahhoz, hogy teljesebb harmónia köszönthessen be az életünkbe.

Jegyzeteljük le az álmainkat, majd vessük össze az itt leírt üzenetekkel. A megfejtés érdekében ne csak racionálisan akarjuk megérteni a jeleket, hanem meditatív, merengős állapotban is idézzük fel az álomképeket. Ne feledjük azt sem, hogy egy álom üzenete +/- 7 nap! Ha vezetünk álomnaplót, akkor könnyedén felismerjük azt, hogy az adott álom a benne lévő tanítás mellett, melyik nappali történésünkre hordoz választ, avagy üzenetet.

Július hónapban is jó álom, és életfejtést kívánunk!

 

Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia – asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is. Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál a vojkuj@yahoo.com címen lehet.

 

Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia – asztrológia kurzusunk. Érdeklődni és jelentkezni Gecse Ildikónál lehet a 347-424-0467-es számon, illetve a deeksha68@gmail.com e-mail címen.

 

Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:

2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.

VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:

06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.

Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. július 7 – 13-ig:

Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 10.00 – 13.35 óra között.

A második gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva  17.00 – 20.15 óra között érzékelhető.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 

 

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2014.június 30. - július 6.

Legújabb kisfilmünkben a július havi csillagüzeneteket vesszük sorra. Mivel sokan ezekben a hetekben töltik a jól megérdemelt szabadságot, ezért döntöttünk úgy. hogy kivételesen nem heti, hanem havi áttekintést adunk, a jobb tervezhetőség érdekében.

Filmünk megtekintéséhez kattintson a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra.

 

Régi hallgatóim figyelmébe ajánlom 2014. július 5-én, szombaton és 6-án, vasárnap a Soter klubban 9 órakor kezdődő két napos reflaxációs tanfolyamunkat. Jelentkezni a 06 70 384 2544, 06 70 223 0890, és a 06 1 331 8186-os számokon lehet.

Cím: VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

 

Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia – asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is. Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál, a vojkuj@yahoo.com címen lehet.

 

Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia – asztrológia kurzusunk, érdeklődni, és jelentkezni Gecse Ildikónál lehet a 347-424-0467-es számon, illetve a deeksha68@gmail.com e-mail címen.

 

Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:

2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.

VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:

06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.

Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. június 30 – július 6-ig:

Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első gyógyító, spirituális és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 10.30 – 14.00 óra között.

A második gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva 17.25 – 20.45 óra között érzékelhető.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2014.06.09.-06.16.

Közeledik a Nyári Napforduló! Következő levelünkben az ilyenkor aktuális termékenység-, és bőségvarázslásról, a lencsemágiáról lesz szó. Már most érdemes beszerezni a szükséges (bio) lencsét.
Mai levelünkben folytatjuk az előzőben elkezdett gondolatsort, melyben az asztrológia, a spiritualitás, és az életünk egyik legfontosabb, és legvitatottabb kérdését járjuk körül. Ez a jó és a rossz, a segítő, és a gátló energiák kérdésköre. Itt, a polaritás világában ez az egyik fő kérdés.
Az ezzel való foglalkozást már régóta indokolja az az égi tény, hogy a megértés, és bölcsesség planétája a Jupiter, bár asztrológiai értelemben a Rák jelében tartózkodik, de ennek a hátterében a kettősséget, a polaritást is szimbolizáló Ikrek csillagkép látható.

Mindezek előtt azonban mindenképpen nézze meg új filmünket, és jegyzetelje le az ott elhangzott lényeges üzeneteket, hogy az Ön élete is teljesebb, boldogabb, és minden szinten eredményesebb lehessen!

Legújabb kisfilmünkben hétfőtől hétfőig, tehát június 9-től, 16-ig mutatjuk be az égi üzeneteket azért, hogy jobban lehessen előre tervezni. Természetesen most is nyújtunk segítséget az álmok üzeneteinek a megfejtéséhez!
Filmünk megtekintéséhez kattintson a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra.

 

Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia – asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is. Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál, a vojkuj@yahoo.com címen lehet.


Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia – asztrológia kurzusunk, ennek részleteiről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.


Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:
2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.
VI. Budapest, Dessewffy u. 53.
Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:
06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.
Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 


Folytassuk tehát a múlt héten elkezdett gondolatsort. Kerestem a sikeres, boldog, harmonikus életet élő embereket. Ők mit, és hogyan csinálnak? Miben különböznek a nehéz sorsú társaiktól? Pedig nekik is vannak kártevő bolygóik, meg ártó fényszögeik… Vizsgáltam azt, hogy mi a különbség a szerencsétlen sorsú ember, és a sikeres ember között. És végül megérkezett a válasz. Megértettem, hogy miért nem okoz problémát, sőt, kifejezetten segítő erőként működik néhány „beavatottnál” az, ami a többieknél súlyos problémákat okoz az életben.
A szintek elve.
Miről is van szó?
Mindenki ugyanannyi kozmikus lehetőséggel születik e világra, tehát mindenkinek a képletében van Nap, Hold, Merkúr, és a többi planéta, melyek teremtő erőként vannak jelen az énünkben. Naprendszerünk bolygói csodálatosan szimbolizálják a bennünk szunnyadó tehetségeket, lehetőségeket, képességeket, belső indíttatásokat! Sajnos az emberek java része ezekről semmit sem tud, így az életében kínálkozó lehetőségek mellett elmennek, mert ezeket senki nem tanította meg nekik.
Heti csillagüzeneteinkben részben ezt a hiányt is igyekszünk pótolni. A belső erőink persze ettől függetlenül működnek. A probléma azonban az, hogy nem tudatosan működtetjük ezen ismeret hiányában őket, így szinte törvényszerű, hogy azok sok nehézséget fognak okozni.
Ismerd meg önmagad!
Így hangzik az ősi intelem, s ez vonatkozik arra is, hogy a belső kozmoszunkat kell elsődlegesen megismernünk. A planéták által szimbolizált erőinket lehet alacsony szinten, lehet közepesen, és lehet magas szinten is működtetni.
És ez a lényeg, mondhatni a leglényegesebb titok!
Még egyszer, mert ez a legfontosabb: A planéták által szimbolizált erőinket lehet alacsony szinten, lehet közép szinten, és lehet magas szinten is működtetni!
A sikeres, és boldog emberek a legtöbb esetben ösztönösen éreznek rá arra, hogy hogyan kell egy, vagy több belső energiát magas szinten működtetni. A képlet ugyanis egyszerű. Az alacsony szintű működés, működtetés számunkra kellemetlen, „rossz” dolgokat vonz be az életünkbe, míg a magas szintű működtetéssel hívjuk be a „jó” dolgokat.
Egy egyszerű hasonlattal élve a rosszul működtetett konyhakéssel megvágja magát az ember, ám magasabb szinteken használva eszközünket már a fenséges étel elkészítésében nyújt segítséget. A kés önmagában nem jó, de nem is rossz, az őt működtetőn múlik minden. A konyhakés pedig kikerülhetetlen, hiszen „mindenkinek az életében jelen van a konyhakés”, tehát mindenkinek az életében jelen vannak a planéták, mindannyian ugyanazokkal az energiákkal rendelkezünk. Egyénileg természetesen más, és más „töltettel”, indíttatásokkal rendelkeznek a bolygóink, ez adja a különbségeket, de a működtetés szintje csak rajtunk múlik!

Nézzünk néhány példát: - A magas szinten működtetett Nap a szeretet fényében, s az önmagunkra való rálátás képességében is megjelenik, így biztosítva az előrehaladást az életünkben, míg ugyanez az erő már alacsony szinteken a zsarnok akarnokság önimádó kivagyiságában mutatkozik meg, ezáltal vonzva be a kívülről (is) érkező gátló erőket, s teszi lehetetlenné a tisztánlátást.
A magas szinten működtetett Merkúr képes valóban meghallgatni, és meg is érteni (!) másokat, míg ugyanez alacsony szinten csak a magáét fújja…

A tanításban is erre helyezem a hangsúlyt. Gyakran mondom a tanítványaimnak hogy: „Ha gond van a hozzád segítségért, tanácsért forduló ember életében, akkor mutasd meg annak, azoknak a bolygóknak a magas szintű működtetési lehetőségét, amit eddig nem működtetett a kellő szinten. Mert a tudás szabaddá tesz! Eddig csak ösztönösen, tudattalanul működtette, mert nem tudta, hogyan lehet fényesen használni azt az energiát. Mondd el neki ezt a csodát, mert ez az igazi csoda az életünkben. Amikor képesek vagyunk átalakítani, felfényesíteni. Amikor már tudunk a rosszból jót tenni. Ólomból aranyat varázsolni. Lehúzó késztetést emelő indíttatássá alakítani. Ez már az alkimista lehetősége!”

A dúsgazdag szülőkhöz leszülető gyermek, ha alacsony szinten működteti az erőit kudarc, és veszteség fogja kísérni az útját, míg a szegény ember (nem csak a legkisebb) gyermeke, ha magas szinteket működtet önmagában, akkor boldog emelkedés szegődik a társául az életében.
A jó sorból induló gyermek igazi előnye az, ha megtanítják neki a magas szintű működtetést, és persze a szegény ember gyermeke is viheti tovább a pesszimizmust, a mások okolását, és egyéb, alacsony szintű működtetéseket.

Az égen nincs jó, és rossz, mindez belül dől el. De miért tapasztalhatja azt az asztrológus, hogy vannak rossz jelzések a horoszkópban? Azért, mert az ember akkor fordul segítségért például asztrológushoz, amikor gondok vannak. Sőt szinte már tornyosulnak a problémák. Ez annak a jele, hogy alacsony szinteken működtették a bolygókat, tehát igazolva látszik a középkori tanítás, miszerint a bolygók sorában találunk rossz hatásúakat. Amikor minden jól megy, akkor senki nem fordul az asztrológushoz, így szegénykém a rengeteg problémával találkozva láthatja jogosan úgy, hogy bizony vannak kártevő planéták…
Amikor leültem a sikeres, és boldog emberekkel a képletüket elemezni, akkor bizonyosodott be számomra az, hogy bár az ő életükben is vannak nehézségek, időnként ők is „kirúgnak a hámból”, összességében azonban magas szinteken működtetik a bennük lakozó energiákat, tehát a belső kozmoszukat.

A tanfolyamaimon fontos annak a felismerése, hogy az eddigi életünkben mit, milyen szinten működtettünk. Sokszor persze nem könnyű az évtizedes berögzöttséget átalakítani. Azonban ahogy lépésről, lépésre haladunk, az eredmények, az örömök visszaigazolják törekvésünk helyességét. Csak a döntést kell meghozni.
A szintek megismerésével látjuk meg azt, hogy jelenleg hol tartunk az életünkben.
A szintek megismerésével ismerjük fel a tendenciákat az életünkben.
A szintek ismeretében már nem csak önmagunk életén tudunk szükség esetén változtatni, hanem a szeretteinken, de akár idegeneken is tudunk segíteni. A spirituális tanítások mentesek a jó, és a rossz fogalmától, hogy a jó, és a rossz világát végre meg tudja haladni az a vándor, aki már felismerte, hogy a jó, és a rossz csak az ember szintjén van, de már eljött számára, az ebből való kiemelkedés ideje.

Mi is segíteni szeretnénk azzal, hogy az aktuális égi helyzetekben rejlő lehetőségeket mutatjuk be „Heti csillagüzeneteinkben”. Aktuális kisfilmünket a www.asztrozofia.hu –ra kattintva nézheti meg. Jó csillagutazást kívánunk!

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. június 9 – június 15-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 4.10 – 7.30 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.)

A második gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 11.50 – 15.45 óra között.

A harmadik gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva  18.50 – 22.10 óra között érzékelhető.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!


Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com


Csillagüzenetek

Újra megnézheti heti csillagüzeneteinket!
Az előttünk álló héten a Nap az „Istenek szerelmi fészke”, a Pleiadok, magyarul a Fiastyúk csillaghalmaza előtt vonul el, így ezen a hét napon az égiek az alkotó, teremtő energiáinkat, valamint a szerelem áldásait támogatják. Legújabb, közel negyedórás kisfilmünkben azonban nem csak a nappal, hanem az éjszaka csillagüzeneteit is megmutatjuk azért, hogy az egyik legfontosabb mágikus tanítást, az álmok bölcsességeit is megérthessük. Tudjuk jól, hogy az álmok szimbólumainak a megfejtéséhez szükségesek az álomidő csillagállásainak az ismerete, ezért beszélünk erről is.
Legújabb filmünk megtekintéséhez kérem kattintson a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra.
Ettől a héttől egyébként újra három gyógyító, és spirituális időintervallum segíti a fejlődésünket, erről levelünk végén tájékozódhat.


Előadás Tapolcán.
2014. május 21-én szerdán 18.00 órától.
Az előadás címe:
„Ember az Univerzumban, avagy kapcsolódásunk a csillagos éghez”
Helyszín:
ÉLETFA KÉZMŰVES GALÉRIA
Tapolca, Kossuth Lajos u. 1. (az átkelőnél, a Dream Team kávézóval szemben)
Mindenkit szeretettel várunk!


Sokak kérésének eleget téve adjuk közre az új őszi asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:
2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.
VI. Budapest, Dessewffy u. 53.
Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:
06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.
Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. május 19 – május 25-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 5.35 – 8.35 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.)

A második gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányban érzékelhető 13.20 – 16.35 óra között.

A harmadik gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányban 20.10 – 23.30 óra között érzékelhető.


JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 


Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2014.05.05.-2014.05.11.

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. május 5 – május 11-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 6.30 – 9.10 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.)

A második gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányban érzékelhető 14.10 – 16.50 óra között.


JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 


Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

Csillagüzenetek 2014. április 7. - 13.

Az apró hétköznapi választásokkal, döntésekkel irányítjuk az életünk folyamát. Sokszor bele sem gondolunk, hogy egy jelentéktelennek tűnő döntés mennyire megváltoztathatja az életünket. A döntéseink túlnyomó része ösztönös. „Véletlenül” éppen betérünk egy könyvesboltba, ahol „véletlenül” megpillantunk egy könyvet, ami aztán gyökeresen megváltoztatja a gondolkodásunkat. „Véletlenül” összefutunk egy régi ismerőssel, aki pont olyan dolgokat keres, amelyekkel mi bőségesen rendelkezünk, így létrejön egy gyümölcsöző együttműködés.
Véletlen, vagy mögöttes irányítás áll a dolgok hátterében?
Az ösztönös döntéseink mögé pillanthatunk?
Az ösztönös döntéseink ott születnek, amerre a meditációs úton haladunk.
Időnként érdemes a hétköznapi cselekvésekben megállni.
Megállni, és egy kicsit befelé figyelni.
Egy kicsit belül jelen lenni.
Csak pár percre, vagy másodpercre.
Ez már meditáció.
Ezekben a pillanatokban nyitjuk ki a kaput sorsunk megértésének, megérzésének az irányába. Ezek a pillanatok nyitják ki az ösztönös döntéseket, s ezekben a pillanatokban kerülünk egyre közelebb a döntéseink összefüggéseinek a megértéséhez.
Ilyen pillanatra nyílik lehetőség az előttünk álló héten is. 2014. április 10-én, a késő esti órákban, (22.00, és éjjel 02.00 óra között) a Hold eléri „a világ oszlopaként” is nevezetes csillagot, az Oroszlán szívét, a Regulust. Bár ez eléggé késői időpont, de jó idő esetén érdemes este 10 után dél – délnyugati irányban a növekvő Hold és közvetlenül felette a Regulus felé fordulva meditálni, befelé figyelni. Kicsit sziruposan fogalmazva mondhatjuk azt is, hogy ekkor a „lélek szeretet-fényével” tudunk töltekezni. A Hold a lélek szimbóluma, míg a Regulus a királyi, tehát a feltételek nélküli szeretet égi jele. Az Oroszlán csillagkép jeleníti meg az életre való olyan minőségű rálátást, amellyel már tényleg a sorsa urává, tehát királlyá válhat az ember.
Nos, valami ilyesmit rejteget ez az este.
Persze, ha felhős lesz az ég, akkor is érdemes a fenti időpontban délnyugati irányba fordulva valamilyen spirituális technikát (meditáció, légző gyakorlat, stb.) alkalmazni, de természetesen jobb, ha látjuk is ezt az égi jelet.
A lelkünkre, az ösztöneinkre való rálátás, a sorsunkban rejtetten meghúzódó szeretet felismerését segíti ez az időintervallum. Világosabban látjuk, érezzük a családi karmát, a múltunkat, de azt is, hogyan tudunk gyarapodni, mikkel tudjuk gazdagítani a tudásunkat, a lelki világainkat, és az anyagi dolgainkat is. A növekvő Hold a gyarapítást szolgálja.
Hűséges olvasóink tudják, hogy leveleinknek az a célja, hogy segítsük a magasabb, kozmikusnak nevezhető tapasztalatok átélését, mert a földi nehézségek, feladatok megoldása a föld szintjén maradva igen nehézkes. Ám ha e fölé tudunk emelkedni, akkor már sokkal könnyebb. Ebben az időben erre nagyon jó alkalmat nyújt a fényesen ragyogó Regulus, és az egyre több fénnyel növekvő Hold.

Csodás felfedezéseket kívánunk!

Előadás Salgótarjánban.
2014. április 9-én szerdán, 17.00 órakor a TESZ-ben.
3100. Salgótarján, Rákóczi út 13.
„Csillagokkal túl, a karma kerekén”

„Jelen korunkban is felismerhető önmagunkban az alkimista, akit nem kápráztat el a látszatcsillogás. Ő ragyog ránk a csillagok világából, de csak az veszi észre, akinek van szeme, és szíve igazán a csillagokba nézni.”
Paksi Zoltán


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. április 7 - 13ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 8.20 – 11.00 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.)

A második gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányban érzékelhető 16.00 – 18.30 óra között.


JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 


Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2014.03.31.-04.06.

Előadás Salgótarjánban!
2014. április 9-én szerdán, 17.00 órakor a TESZ-ben.
3100. Salgótarján, Rákóczi út 13.
„Csillagokkal túl, a karma kerekén”

„Jelen korunkban is felismerhető önmagunkban az alkimista, akit nem kápráztat el a látszatcsillogás. Ő ragyog ránk a csillagok világából, de csak az veszi észre, akinek van szeme, és szíve igazán a csillagokba nézni.”
Paksi Zoltán

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014 március 31 - április 6-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 8.50 – 11.10 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.)

A második gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányban érzékelhető 16.30 – 19.00 óra között.


JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2014.03.24. - 03.30.

Előadás 2014. március 25-én kedden, 18.30 órakor a Soter klubban:
„Csillagokkal a karma kerekén túlra, az alkimistához”

„Jelen korunkban is felismerhető önmagunkban az alkimista, akit nem kápráztat el a látszatcsillogás. Ő ragyog ránk a csillagok világából, de csak az veszi észre, akinek van szeme, és szíve igazán a csillagokba nézni.”
Paksi Zoltán

Ezekben a napokban 21.00 és 23.00 óra között keleti – dél-keleti irányban a vörösesen izzó Mars és a Spica (a Szűz csillagkép fő, vagyis a legfényesebb csillaga) együttállásában gyönyörködhetünk. A Mars március első napjaiban a Szűz csillagkép úgynevezett „angyali részénél” fordult vissza, hogy március végére újra elérje az aratás csillagát, a Spicát.
Az erők, és energiák tüzes planétája tehát olyan üzenetet hoz az angyaltól, amelynek segítségével „aratni”, illetve rendet tenni tudunk az életünkben.

Hogyan?
Például a meditáció segítségével.

Jó idő esetén érdemes kiülni a kertbe, az erkélyre, vagy egy nyugalmas szabad helyre, s a Mars felé fordulva kezdjünk el meditálni. Az üzenet gyorsan megérkezik, elegendő csupán pár perc. A Mars felé fordulva végzett esti meditációnk semmiképpen se legyen tíz percnél hosszabb, mert akkor túl sok energia ébred bennünk, ami megnehezítheti az elalvást.
Ez az együttállás ennek a hétnek (március 24 - 30-ig) az égi ajándéka. Legközelebb július közepén tér vissza a Mars a Spicához, de akkor már a láthatósága nem lesz ennyire jó, mert mire akkor eléggé besötétedik, már igen alacsonyan lesz a Mars, közvetlenül a horizont felett, tehát csak sík terepről lehet majd látni. Szóval érdemes élni ezzel a csodálatos égi lehetőséggel!
Ragyogó felismeréseket kívánunk!

Az álmok égi jeleiről, s üzeneteiről a hamarosan újra induló „Heti csillagüzenetek” című kisfilmjeinkben adunk majd információkat!


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. március 24 – 30-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 4.20 – 7.25 óra között érzékelhető.
Ekkor déli irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen dél  felé fordulva.)

A második gyógyító időintervallum kelet felé fordulva érzékelhető a legjobban 9.15 – 11.30 óra között.

A harmadik spirituális, beavató időintervallum szintén déli irányban érzékelhető 17.00 – 19.15 óra között.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com