2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Oroszország meg fog térni, Európa a pokol felé tart.Ma érkezik Putyin elnök.

Vlagyimir Putyin 2013 szept. 19-én tartott Valdai Fórumon egy figyelemre méltó

előadást tartott az alábbi címmel:

Oroszország meg fog térni, Európa a pokol felé tart.

Az európai kultúra bukása - Európa számára Isten és a sátán egyenlők:

Mint pl. család és homoszexualitás, gyermek és abortusz, politika és pedofília, béke és háború, demokrácia és bankfeudalizmus, a keresztény gyökerek tagadása stb.

Részletek Putyin beszédéből:

Látjuk, hogy hány euro-atlanti állam = a Nyugat azon az úton jár, hogy megtagadja, sőt elutasítja saját gyökereit, így a keresztény gyökereket is, mely a nyugati civilizáció alapja.

Ezekben az országokban megtagadják nemzeti, kulturális, vallási, sőt nemi azonosságukat is. Ezekben az országokban olyan politikát folytatnak, mely egyenlőként kezeli a gyermekeket nevelő családot az egyneműek partneri kapcsolatával. Ez a politika egyenlőségjelet tesz az Isten-hit és a sátánban való hit között.

Sok európai országban az emberek szégyellik megvallani a hitüket, eltörlik a vallási ünnepeket.

Ezek az európai államok megpróbálják ezt rákényszeríteni más országokra is. (Lásd az EU hazánkkal szemben! Én megjegyzésem) Ez az út a pusztulásba és a kultúra primitívvé válásához vezet.

Az is ezt bizonyítja, hogy a Nyugat már nem képes reprodukálni magát, még a migránsok segítségével sem.

A kereszténységben megtalálható erkölcsi értékek nélkül, melyek évezredeken keresztül formálták az embert, az ember elveszti méltóságát és embertelenné válik.

Mi fontosnak tartjuk e keresztény értékek megőrzését.

Nemzetközi szinten látjuk azokat a próbálkozásokat, hogy megszüntessék az egyes államok szuverenitását, és egy egypólusú világot hozzanak létre. Abban a világban már nem lenne szükség szuverén államokra, csak vazallusokra.

Ez az egypólusú világ ( az USA imperializmusa) történelmi szemszögből az Isten által teremtett sokszínűség és a saját identitás feladását jelentené.

Oroszország ezért mindig azok mellett fog állni, akik a kollektív akarat szerint hozzák meg a fontos döntéseket és nem egy állam (USA vagy Izrael), vagy egy államszövetség (NATO - "Nord Atlantische Terror Organisation) akarata szerint.

Eddig a cikk kivonata.

Vlagyimir Putyin
Vladimir Putin.jpg
Vlagyimir Putyin
Születési név Vlagyimir Putyin
Született Leningrád
1952 október 7
Nemzetisége orosz
Házastársa Ludmilla Alexandrova,
Foglalkozása jogász, politikus
Fontosabb munkái KGB tiszt, orosz miniszterelnök, orosz államelnök

Fiatalkor

Putyin hazafias nevelést kapott. Szegény körülmények közt nőtt fel egy közösségi lakásban. Két bátyja gyerekkorában meghalt, egyetlen gyerekként nőtt fel. Anyja, Mária Ivanova (+1998) védőnő volt, apja Vladimir Szpiridonovics (1911-1999) hadi nyomorék volt és őrként dolgozott egy kocsigyárban. Putyin jogot tanult Leningrádban, 1975-ben kapott diplomát. 1974-ben belépett a KGB-be. 1996-ban doktori disszertációját védte meg gazdaságjogi témában.

Működése

A KGB külügyi osztályán dolgozott. 1985-től a volt NDK-ban dolgozott kémként, két lánya is itt született. Itt jól megtanult németül. 1990-ben tért haza, 1991-ben kilépett a KGB-ből.

1991-től a városi elöljáróság tagja lett Anatolij Szobcsák mellett. 1996-ban Szobcsákot nem választották újra meg. 1996-tól a Kremlben dolgozott, és Borisz Jelcin választási hadjáratában segédkezett. 1997-től az ellenőrzési osztály vezetője lett. Osztálya a törvények végrehajtását felügyelte. 1998-ban a biztonsági szolgálat vezetője lett, amely a KGB utódszervezete. 1999-ben elnöki biztonsági tanácsadó lett. 1999 augusztusában miniszterelnöknek jelölték.

1999 augusztus 16. óta miniszterelnök. Első tevékenysége az volt, hogy a zsidó oligarchákat Vladimir Guszinszkijt és Borisz Berezovszkijt eltávolította a médiák éléről és ellenük csalás miatt eljárást indított.

2003-ban Mihail Hodorkovszkij zsidó olajmágnást tartóztatta le adóvisszatartás miatt. Hodorkovszkij 2005-ben 8 év börtönt kapott.

A volt zsidó sakkvilágbajnok, Garri Kaszparov szervezkedett ellene, de pártját nem engedték résztvenni a választáson, mert azt nem jelentették be időben.

2008 augusztusától harcok folynak Grúziával.

Politikusi pályafutása pontokba szedve

  • 1999. augusztus 16-án az Állami Duma jóváhagyta kormányfői kinevezését
  • 1999. december 31-én, amikor Borisz Jelcin váratlanul lemondott, Putyin Oroszország megbízott elnöke lett
  • 2000március 26-án megválasztották Oroszország elnökének, május 7-én iktatták be hivatalába. Mihail Kaszjanovot nevezte ki kormányfőnek
  • 2004. február 24-én, kevéssel az elnökválasztás előtt menesztette Kaszjanov kormányát, új kormányfőnek Mihail Fradkovot nevezte ki
  • 2004március 14-én másodszor is megválasztották elnöknek, május 7-én iktatták be hivatalába
  • 2007. szeptember 12-én, fél évvel az elnökválasztás előtt menesztette Fradkov kormányát, új kormányfőnek Viktor Zubkovot nevezte ki
  • Az orosz alkotmány értelmében Putyin harmadszor nem volt megválasztható, ezért helyébe a Putyin támogatásával elnökké választott Dmitrij Medvegyev lépett, aki őt nevezte ki kormányfőnek. Putyin kormányfői kinevezését az Állami Duma 2008május 8-án jóváhagyta.
  • 2014 februárjában súlyosbították a nemzeti oldal elleni büntetéseket, ők ezt "extrémizmusnak" nevezik.

Család

Putyin 1983 óta nős, felesége Ludmilla Alexandrova, *1958, Königsberg/Kalinyingrád. Két lányuk van, Mása és Kátya, akik 1985 és 1986-ban születtek Drezdában. Putyin dzsúdózik, fekete övre jogosult, és az 1970-es években városi bajnok volt. Jól beszél németül és angolul.

Egyik lánya, Kátya egy dél-koreai volt tábornok fiának a jegyese [1]

2008

Forrás: wikipédia

https://www.google.hu/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=putyin+%C3%A9letrajza&oq=putyin+%C3%A9letrajz&gs_l=hp.1.0.0.6437.10390.0.11936.15.10.0.5.5.0.179.1322.0j10.10.0.msedr...0...1c.1.61.hp..0.15.1339.de76M4ZnbxQ

Orosz rubelt vennénk! Kinek van eladó orosz rubelje?

Oroszország megkezdte a végső gazdasági csapás kimérését a latorállamokra.

tározó

Azok az országok, amelyek amerikai sugallmazásra gazdasági agressziót követtk el Oroszország ellen – most megfizetnek a latormódszerért. Rubelban lesznek kénytelenek fizetni beteges hajlamaik miatt.
A “Gazprom Nyefty” a földgázt és a kőolajat ezen túl csak rubelért hajlandó eladni az Oroszországgal szemben gazdasági szankciókat kiforralt és bevezetett vásárlóinak. Ezzel párhuzamosan az ázsiai vásárlók kinai yüanban is fizethetnek a leszállított orosz földgázért és kőolajért.
Alekszandr Djukov a “Gazprom Nyefty” vezetője tegnap este a “Rosszija 24″ televiziós csatornában elmondta, hogy már szinte valamennyi ügyfelükkel megkötötték a kiegészitő megállapodásokat, amelyek egyébként bizonyos vonatkozásokban lehetővé teszik az euro – alapú elszámolást is, de csak átmeneti időtartamra.
Ezen túlmenően saját tőzsdét hoznak létre, az árak képzésére – rubelban és yüanban. Ez egyúttal segitené is a vásárolni szándékozókat, hogy orosz rubelhoz jussanak.
A Bal-Rad véleménye szerint nyilvánvaló, hogy ez a lépés akár már rövidebb távon is alapvető változásokat eredményezhet a világgazdaságban.
Ha pedig ehhez még azt is hozzáadjuk, hogy Oroszország a jövőben nem kíván a latorállamoktól – elsősorban is a főlator USA – tól államkötvényeket vásárolni, nyugodtan kijelenthetjük:MEGKEZDŐDÖTT A VISSZAVÁGÁS KORSZAKA!
A Nyugatnak orosz rubelra lesz égetően nagy szüksége! Hamarosan!

Putyin példaértékű beszéde

 

„Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk nekik, hogy menjenek azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. Ezeknek a kisebbségeknek, ha idejönnek Oroszországba, nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, illeszkedjenek be, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak „hátrányos megkülönböztetést”.

Jobb, ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet.

Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartaniuk, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok!”

A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!


Forrás: nesaranews.blog, fenyorveny.blog/Nemzeti Hírháló

Nemzetközi elfogató parancs Soros Györgyre!

Putyin nem hagyja, hogy shortolják a rubelt

Hadat üzent Soros Györgynek és társainak.

E hírről sokféle találgatás indult el, és a motivációk azt gondolom teljesen jogosak. Amin leginkább el kell gondolkodniuk a nyugati államok vezetőinek, az, hogy Putyinnak hogyan sikerült megszabadítani Oroszországot azoktól, akik teljes gazdasági és társadalmi összeomlásba akarták taszítani, és hogy tudta börtönbe vetni mindazokat, akik megpróbálták.

Talán a Lubawitschern-ek befolyásolják Putyint? A tény mindesetre az, hogy Putyin a saját népéhez és Oroszországhoz hű, tehát nem fogja megengedni senkinek, mindaddig, amíg ő van hatalmon, hogy kiárusítsák a hazáját, és az NWO, Új Világrend markába kerüljön! Ezért rendelte el, hogy egy nemzetköz elfogató parancsot adjanak ki Soros György ellen, akit rajta kaptak, hogy pénzügyi segítséget akart küldeni azoknak, akiket ellenzéknek hívnak Oroszországban, és akik nemrég néhány tízezer embert az utcára vittek, hazugságokat bebeszélve nekik a választási csalásokról.
Ettől kezdve mister Sorosnak nem sok játéktere marad, hogy folytassa a piszkos játékait, mely térdre kényszerítette az egész világ pénzügyi rendszerét, folyamatosan együttműködve Rothschild / Rockefeller és a többi sakállal. Putyin beszédét hivatalosan tették közzé az orosz hatóságok.

Ma nyilvánosságra hozzuk az Orosz Federáció és miniszterelnökének Vlamimir Putyinnak a közleményét: Nemzetközi elfogató parancs kibocsátást kértük a Soros György magyar deviza spekuláns, pénzügyi terrorista ellen. Az orosz titkosszolgálatok felfedezték, tetten érték, hogy dán derivatívák és más külföldi valuták által támadást kezdett az orosz valuta ellen a pénzpiacokon. Meg kell említeni, hogy Soros ezeket a Derivatívákat (származékos ügyletek) luxemburgi bankok segítségével használta fel, mely szigorúan tiltva van az EU államai által aláírt Bázel II szerződésben."

Forrás: kapu.biz - Sokkaljobb