Az Ozone FM és Győr+ rádiók munkatársai 2013. március 14-e csütörtöktől kezdődően minden hatóságnál és hivatalos szervnél hamarabb reagáltak a hóvihar miatt kialakult katasztrófahelyzetre. 58 órás, megszakítás nélküli vészadást sugároztak élőben, több ezer autóban rekedt több tízezer embernek adva ezzel reményt, segítséget, és látva el őket percrekész információkkal, teljes mértékben átvállalva a hivatalos szervek információnyújtási kötelezettségét.

Orosz Sanyi, Meronka Péter, Bárdos László és társaik, az Ozone FM és Győr+ rádiók munkatársai 2013. március 14-e csütörtöktől kezdődően minden hatóságnál és hivatalos szervnél hamarabb reagáltak a hóvihar miatt kialakult katasztrófahelyzetre. 58 órás, megszakítás nélküli vészadást sugároztak élőben, több ezer autóban rekedt több tízezer embernek adva ezzel reményt, segítséget, és látva el őket percrekész információkkal, teljes mértékben átvállalva a hivatalos szervek információnyújtási kötelezettségét.
A velük készült interjúk megosztásával gondoskodjunk róla, hogy ezt az érdemet soha, senki (pláne nem politikus!) ne vitassa el Tőlük, és ne sajátítsa ki magának!
Önfeláldozó segítségükkel példátlan közösségi összefogást valósítottak meg. Soha nem fogjuk elfelejteni Nektek! Köszönjük Ozone FM, köszönjük Győr+ Rádió!