www.konf.juanmoricz.hu

MÓRICZ JÁNOS NEMZETKÖZI ŐSTÖRTÉNETI KONFERENCIA
2012. ÁPRILIS 14-15.
KÖRMEND

Korlátozott férőhely, javasoljuk a mielőbbi regisztrációt itt: http://www.konf.juanmoricz.hu
Az internetes regisztráció 2012. február 1-én indul.
Egyéb jelentkezési és érdeklődési lehetőség:
A Móricz János Kulturális Egyesület elnökénél, Varga Zoltánnál proetkontra@freemail.hu
Információ az egyesületi tagság feltételeiről itt: http://www.juanmoricz.hu

TÖBB ÉVTIZED HALLGATÁS UTÁN MÓRICZ JÁNOS ÜGYVÉDJE MEGSZÓLAL!

DR. GERARDO PENA MATHEUS MAGYARORSZÁGRA, KÖRMENDRE ÉRKEZIK, HOGY VÉGRE TANUSKODJON MÓRICZ JÁNOS FELFEDEZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS ELMESÉLJE A MAGYAROKNAK, AMIT TUDNIUK KELL!

KÖRMENDEN LESZ RUTH RODRIGUEZ SOTOMAYOR, SPANYOLORSZÁGBAN ÉLŐ ECUADORI KUTATÓ, AKIRE MÓRICZ JÁNOS IS TÖBBSZÖR HIVATKOZIK BESZÁMOLÓIBAN.

KÖRMENDEN LESZ MANUEL PALACIOS, ECUADORI KUTATÓ, AKI A MAGYAR NYELV ÉS EGYES DÉL-AMERIKAI ŐSNYELVEK ROKONSÁGÁT KUTATJA.

KÖRMENDEN LESZ KLAUS DONA, OSZTRÁK KUTATÓ, AKIT "AZ EMBERISÉG ELTITKOLT TÖRTÉNELME" CÍMŰ INTERJÚBÓL ISMERHET.

MINDANNYIAN MEGDÖBBENTŐ KUTATÁSI EREDMÉNYEKET HOZNAK.
ÖNNEK.

ÉS ÖN KÖRMENDEN LESZ?
MI VÁRJUK!

A KONFERENCIÁN ARGENTÍNA BUDAPESTI NAGYKÖVETE, SR. DOMINGO CULLEN IS TISZTELETÉT TESZI, KIFEJEZVE EZZEL MÓRICZ JÁNOS MUNKÁSSÁGÁNAK JELENTŐSÉGÉT ÉS MEGALAPOZVA EGY MAGYAR-ARGENTIN TÖRTÉNELMI ÉS KULTURÁLIS KUTATÁST.

A NAGY HÍR 1969-BEN ROBBANT A TÁLTOSOK BARLANGJA (TAYOS BARLANG, ECUADOR) FELFEDEZÉSÉVEL. A MÉLYÉN EGY FÖLDALATTI VILÁG REJTŐZIK, EMBERKÉZ ÁLTAL ÉPÍTETT TERMEKKEL, CSARNOKOKKAL, BENNÜK ŐSI LELETEKKEL.

Móricz János szülővárosa, Körmend (Horvátnádalja ma Körmend része) ad otthont egy őstörténeti konferencia-sorozat első ülésének, a Móricz János Kulturális Egyesület szervezésében, Körmend város támogatásával. Helyszín a Batthyány kastély (Színház épület). A korlátozott férőhely miatt mielőbb látogassa meg a Konferencia hivatalos honlapját
(http://www.konf.juanmoricz.hu), hogy tájékozódjon és biztosíthassa időben helyét. Kérem, tovbábbítsa hírlevelemet barátainak, ismerőseinek. Ők itt regisztrálhatnak hírleveimre: http://eepurl.com/giic5

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR, AZ ÚJ KORSZAK ÚJ ENERGIÁINAK ELSŐ JELEKÉNT VÉGRE MEGRENDEZÉSRE KERÜL EGY KONFERENCIA, MELY MÓRICZ JÁNOS DÉL-AMERIKAI FELFEDEZÉSEIBŐL KIINDULVA, NEVES ŐSTÖRTÉNETI KUTATÓK DÖBBENETES EREDMÉNYEIT IS AZ ÉRDEKLŐDŐK ELÉ TÁRJA. ÉVTIZEDES-ÉVSZÁZADOS-ÉVEZREDES TABUK ÉS FABRIKÁLT TÖRTÉNELMI ÁLLÍTÁSOK VESZTIK ÉRVÉNYÜKET ÁPRILIS 14-ÉN! MILYEN ŐSI VALÓJÁBAN AZ "ÚJVILÁG"? MI KÖZÜK A MAGYAROKNAK AZ AMERIKAI, FEJLETT CIVILIZÁCIÓ- ÉPÍTŐ ŐSI NÉPEKHEZ?

A RÉSZLETES PROGRAMRÓL ÉS AZ ELŐADÓKRÓL ITT OLVASHAT www.konf.juanmoricz.hu,
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT: www.juanmoricz.hu, www.aranykapu.lapunk.hu

ADDIG IS ALAPOZZA MEG TUDÁSÁT A NEMRÉGEN MEGJELENT DVD FILMMEL: A TÁLTOSOK BARLANGJÁTÓL A DÉL KERESZTJÉIG 2010-ES ECUADORI DOKUMENTÁCIÓS UTAM FÉNYÉBEN TÁRJA ÖN ELÉ MÓRICZ MUNKÁSSÁGÁT. ENNEK AZ ÚTNAK KÖSZENHETŐ, HOGY DR. PENA ELLÁTOGAT HAZÁNKBA ÉS ÖN SZEMÉLYESEN MEGISMERHETI E TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ FELFEDEZÉS VALÓS RÉSZLETEIT. A DVD FILM MEGVÁSÁRLÁSÁVAL ÖN MUNKÁNKAT TÁMOGATJA!

agnesgolenya@gmail.com CÍMEN MEGRENDELHETI, a http://www.aranykapu.lapunk.hu honlapon megjelölt terjesztőknél BESZEREZHETI.