2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Ne hergeld a kutyát!

Magyar a világ legszebb pásztorkutyája

Állva ünnepelték - magyar a világ legszebb pásztorkutyája
A két magyar fajtát, a komondort és a pulit is felvonultató mezőnyben egy magyar tenyésztésű, és magyar tulajdonú kutya lett a 2012-es nemzetközi kutyakiállítás legszebbike.
Vörös Zsuzsanna athéni öttusa olimpiai bajnok bobtailje lett a híres nemzetközi kutyakiállítás, a Crufts legszebb pásztorkutyája. A szombat esti Best in Shown az angol közönség állva tapsolta meg nemzeti büszkeségüket.

Vörös Zsuzsanna bobtailje lett a legszebb
Vörös Zsuzsanna a hirado.hu-nak elmondta, hogy a sportban, Athénban átélt győzelemérzéshez fogható az öröme. Hanó Zsolt a kutya felvezetője szerint Jimmy könnyen tanítható, fegyelmezett pásztor.
Mint emlékezetes két évvel korábban egy magyar vizsla sikerének örülhettünk, most egy magyar tenyésztésű kutya miatt figyel a kutyás világ Magyarországra.
Ez az eredmény jobbkor aligha jöhetett volna, hiszen 2013-ban Budapesten rendezik a Kutya Világkiállítást, ahova a Crufts-hoz hasonlóan 25-30 ezer kutyát várnak a szervezők.
Ha a budapesti rendezvény a birminghamihez hasonlóan több százezres látogatottságot vonz, egyes turisztikai szakértők szerint a Forma1 után a második lehet a kimagaslóan fontos eseménye sorában 2013-ban Magyarországon.
(Híradó)


További részletek: http://kuruc.info/r/21/93296/#ixzz1oqcJHOGN