2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

MEGJELENT A MAGYAR KORONA KÖNYVE!!!

"2013. november 25-én hétfőn (ma) megjelent Kozsdi Tamás új könyve a MAGYAR KORONA KÖNYVE, melyet a Magyar Menedék Könyvesházban Gönczi Tamás pilis kutatóval együtt vettünk át pár órája a nyomdától. Gönczi Tamás megtisztelő előszót írt a nagy munkámhoz. A Könyvesházban ma egy rögtönzött fénykép is készült (telefonnal) kezünkben a szellemi alkotásaink egy-egy példánya. (ld. csatolás)
A könyv Az Angyali Menedék Kiadó webáruházában néhány kattintással azonnal megrendelhető illetve a Márvány utca 48. alatt megvásárolható. Link és bővebb leírás itt.
A könyv hamarosan a nagykereskedelmi forgalomban is elérhető lesz és úgy kerül országosan is terítésre illetve a nagy áruházláncokba is.
Dedikáció a jövőhéten Bp-en a Márvány u. 48 alatti Könyvesházban,
- Fonyódon pedig könyvbemutató előadás és dedikáció Decemberben. Részletek napokon belül itt a hirlevélen.
A mű - ahogy Gönczi írja az előszóban - "tabudöntögető és merész" teória. Egyfelől végigvezettem a sumérföldtől, Erdély királyságán át a római koron, a hunokon, az avarokon, fejedelmeken, királyainkon a magyar történelmet, részletesen tárgyalva ill. újraértelmezve megannyi pontot, eseményt és az egészet egy történelmi lüktetésbe helyeztem, amelyhez nem elegendő egyetlen korszakot látni, hanem az összeset kell. A könyv második fele a Szent Korona mint tárgy történetének megannyi anomáliáját igyekszik helyes(ebb) kontextusban megvilágítani.
A mű végén részletes adattárat talál az Olvasó Magyarország számos előljáróiról 1000-1944 között. Hatalmas adattár, rengeteg névvel 9 évszázadon át. (alkancellárok, nádorok, országbírók, pálos rendfőnökök, Koronaőrők, bánok, püspökök, érsekek, stb.)
Több év forrásgyűjtés után szeretettel ajánlom minden magyar embernek ezt a tömör és nagyon nagy ívet átvevő történelmi dolgozatot.
A könyv alcíme pedig már előrevetíti a következő könyvem irányát..." Kozsdi Tamás

Az apoláris pont: Magyarország

Gondolkodjunk picit. A világ harc felé tart. Nyersanyagért meg területért. A piacok a harmadik. Ebben a filmben a magyar ha hódítóként száll be mindent elveszít(het). Szerencsére most csak csúzlink van amúgy is, meg bekólázott jampi ifjúság. Nincsen tehát jó oldal a mezőnyben. Magyarnak lenni területet védeni jelent. Terület mely az Istennek fontos. Tehát - M. Imre bácsi sorai alapján - a Zenélő Sivatagok Tigrisét kell követni. Az ŐRT! Akit a Boldogasszony és az Öreg Isten állít az ország fölé. Nézzük fizikailag. Ha a két pólus a mágnesen egymásnak feszül akkor az apoláris ponton - ahol az égi-földi tengely nyitva van (Kárpátok) ott kénytelen a Teremtés hatalmas erőt "betolni", különben bucsut mondhat a fénynek idelenn még vagy 5-800 évre, vagy ameddig nem enged ránk egy özönvizet. Nyilván nem ez a terv. Tehát erő beáramlásnak kell jönnie. Az Égből! Nem a Marslakóktól, nem az űrhajóktól hanem az égből, a szíven át, a fényből a fényért. A magyar dolga ezt tartani. De fogja ezt tartani más nép is itt, velünk magyarokkal. Megmozdul majd a világ és sok család és dinasztia költözik ide, akik kapják a hívást és el is végzik ami rájuk esik. Sok idegen ajkú jön ide - lakni - de fényesebb lesz mint sok itteni. Béke lesz, erő és rend. De amig a pólusok között a tengely népe egyensúlyt nem talál addig elhangzik pár szisszegős káromkodás. A folyamatot nem lehet már megállítani. A világ eldöntötte hogy háború lesz. A vezetői döntötték el. Máshogy nem lehet megoldani a "civilizációs problémákat". Van aki szerint nekünk ki kell maradni ebből és saját gazdaságot kell építeni, saját magunknak megtartani ami a mienk. És majd az arab hadtest a lengyel síkságon megy keresztűl London felé, hogy elkerülje a kies alföldi gázmezőket? Adjatok mégegy Welcome Drinket. Szerintem pedig az Isten adta hővel lehet itt védelmet építeni. Ahogy kellett volna Égi Anyánk könyörgésére ugyanezt tenni a Balkánon másfél évtizede. Izgalmas történelmi idők jönnek, már benne is vagyunk. Csak áram legyen hogy archiválni tudjam ezt a sok mindent.  (Kozsdi Tamás)

http://www.merites.eoldal.hu/

ÉN FÉNYLEK Kozsdi Tamás

ÉN FÉNYLEK

Tegnap az jutott eszembe, hogy hogyan kezdődik egy szakrális rendszer felépítése ha nem emberi szintről nézzük a szervezést. És az első dolog az hogy olyan emberek kellenek hozzá akik elérték - akárhogyan - az ÉN FÉNYLEK állapotát. Ez nem a fénytest állapota, hanem azé amikor én, a fényemmel tudom magam körbe venni. Akkor is ha elszívják, akkor is ha sötét vesz körül és akkor is amikorészreveszem hogy mások elvették. Képesség kell tehát hozzá, hogy fényt termeljek magamban. Ezt pedig 24 órában folyamatosan figyelned kell, úgy mint az éhséget. Ha megéhezel ugye eszel. Ha szomjazik a veséd, iszol. Ám ha elfogy a fényed, feltöltöd magad. És hidd el, ezekben a nehéz időkben ez 24 órás, mindennapi éber figyelmet követel meg tőled. Hogy hol töltöd és hogyan az egyéni, technikai részlet, de tudd hogy szakrálisan addig nem lehet a sakktáblára tenni Téged, hogy akkor kezd meg a játszmát, ameddig nem vagy bábu azonos. Paraszt, vagy bástya, néha király vagy királyné. Mindenki kell, de csak az lehet a páston aki elérte EGYEDÜL és mindenki más segítsége nélkül az ÉN FÉNYLEK állapotát. Miért csak ilyen vehet részt szakrális rendszer építésben? Hát mert ne azzal kezdjük már el hogy akkor én segítek neked fényleni, te meg a másiknak. Esünk-kelünk, bukdácsolunk. De meddig még? Ez is kell, de a sakktáblára csak akkor vezetnek fel Téged, ha már fényt tudsz termelni. Bioáramban is gondolkodhatsz.

Gondold csak végig milyen környezetben élsz és a házastársad, párod, szomszédod, főnököd, emléked, vágyad, fóbiád akármid állandóan elvisz téged a fény állapotodból. Ilyenkor lelassul az emésztés, karikásabb a szem, kevesebb az életkedv, de mégiscsak valahogy fel kell töltődni. Ez az élet rendje, ezt tudod, de én nem életvezetésről beszélek Neked, mert úgy éled a napjaid ahogy akarod, de azt tudnod kell hogy ameddig nem vagy ÉN FÉNYLEK állapotban addig nem lesz közöd szakrális rendszer építéshez. Építeni az tud, akinek van hozzá hője, szer-e. Felesleges azon beszélgetünk már, hogy hogyan járd az utad a reiki szakkör és az Anasztázia olvasása között. Arra vagyok kiváncsi hogy kész vagy e már arra hogy minden zavaró, ártó, ellenséges körülmény ellenére, 5-25 perc alatt (állapottól függően) újra tudod e indítani a rendszered hogy visszaállj a sakktáblád helyére? MINDIG, MINDENKOR, Ha űrhajók potyognak az égből és ha atomot dobnak a fejedre, akkor is. Az UTOLSÓ LEHELETIG. Mert a szakrális rendszer azon fog múlni hogy az építői és védői mennyi fényt bírnak magukból adni. Egyedül, egyenként, de majd összeadódva is. El kell érned az én fénylek állapotát. Mindegy hogy. Kineziológiával, wellnessel, meditációval, jógával, reikivel, katolikus imával, Anasztáziával, Arvisurával, Dzogchennel, Sai Babával, zenével, rajzzal, balettel neked fénylened kell. Minden körülmények között. Ha csak 7-től 9-ig tudsz fényleni, hmm az se rossz, de ezért még nem adnak neked sakk kockát. Még nem vagy elég jó a posztra lépni. Az Isten se bolond olyan csatába küldeni amelyikben tudja hogy két lépés után összeesel. Inkább késlelteti a játékot és megvárja hogy a legjobb csapat állhasson fel. Az Idő az Ő kezében van, ezzel operálhat és vár. De néha elfogy az idő és meg kell kezdeni a csatasorba állást. Leütik a gongot és akkor már nem lehet visszalépni, edzőterembe járni, sakkozni kell, és ott van szemben az ellenfél.

Az erő másik oldala. MINDIG Ott lesz és minden másodpercben beléd folyik akkor ha te nem véded magad, mégpedig nem pénzzel, szőnyeg alatti buksifejjel, hanem fénnyel, fénnyel, fénnyel és fénnyel. Ez az egyetlen esélyed részt venni a "nagy csatában". Népek csatája vagy világháború, mind csak egyen múlik: hányan és milyen erősen fénylenek. A csata kezdetét veszi. Úgy érzem hamarosan. Nem én indítom és nem is az Isten, egyszerüen csak fogd fel hogy nem lehet tovább fékezni, kifutnak a kerekek és megfordul a világ, nincs várakozás, nincs lehetőség tovább várni és neked, benne az a szerep jut majd hogy fénylő légy. Ez életed záloga is és ezen múlik a harmadik világháború.

Magyarok népe, Szívek királynője, kalandba szólítalak. Hatalmad végtelen, az erőd véges, de itt vagyunk Veled. Mutasd az utat és ne engedd a Sátánt a virágaink közé. A kerted maradjon tiszta. AMEN.

Kozsdi Tamás élőadása Fonyódon 2013. május 30-án

A Kárpát-medence politikai története 0 - 1241

KLIKK: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LT0cpduXvBk#!

Kozsdi Tamás május 30-i fonyódi előadása

KOZSDI TAMÁS MÁJUS 30-ÁN FONYÓDON

Kozsdi Tamás előadása Fonyódon 2013. MÁJUS 30. (csütörtök) 18.00

 

A Kárpát-medence politika története 0 - 1241-ig.
Kozsdi Tamás előadása Fonyódon

2013. MÁJUS 30. (csütörtök) 18.00
HELYSZÍN: MÁTYÁS KIRÁLY GIMNÁZIUM FONYÓD, HUNYADI ÚT 3. KLUBTERME
------------------------------------------------------

Az előadás vázlata
--------------------
A pannonok kora
A jazigok harca Rómával (100-380)
A hunok államalapítása (381-453)
Az avarok állama (567-803)
A magyarok honfoglalása (895)
A fejedelemség kapcsolata a Nyugattal (972)
A királyság alapjai (995-1001)
A puccskisérlet (1031)
A Turul vér fénykora (11-12. sz.)


Az előadás történeti kronológiában veszi végig a Kárpát-medencében zajló folyamatokat a tatárjárásig és eközben igyekszik a vezetőink (eleink) fejével gondolkodva stratégiai, politikai összefüggéseket meglátni.

Az előadás 2-3 óra hosszú, térképekkel illusztrálva, rengeteg adattal.

 

Kozsdi Tamás esztergomi előadása 2010.január 15.

A magyar király működési rendje