2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Dr.Kottász! Hol van Fletó...?

Micsoda feltámadás!
Úgy tűnik, hogy Fletó második szakdolgozatának is nyoma veszett a pécsi egyetemen

 

Valami csoda folytán az őszödi böszme 1990-ben "készült" második, közgazdaságból írott szakdolgozata sincs meg a pécsi egyetemen.
Egyelőre Gyurcsány Ferenc mindkét szakdolgozatának nyoma veszett, a Pécsi Tudományegyetemen egyiket sem találják; második dolgozatát leselejtezték - írta szombati számában a Magyar Hírlap.
A lap emlékeztetett: a volt kormányfő az első dolgozatát - állítólag - 1984-ben írta a Pécsi Tanárképző Főiskolán, a Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel. A másodikat az egyetem közgazdasági karán, levelező tagozaton írta. 1990-ben végzett, s a nyilvántartás szerint "A gazdasági társaságok és a tőzsde működése" címet kaphatta a  záródolgozat. Ez utóbbit selejtezték le.
Kottász Gergely, az egyetem sajtóreferense a lapnak azt nyilatkozta: "a dolgozatok az egyetemi karokról a levéltári nyilvántartásba kerülnek, Gyurcsány dolgozatát 2003-ban adta át a kar a levéltárnak, ahol ötévente selejtezik őket, így a volt miniszterelnöké sincs már meg".
(MTI nyomán)
További részletek: http://kuruc.info/r/2/94524/#ixzz1rM8lONx4
 • Zdenko Padli Podatkovlovec
  "Kottász Gergely, az egyetem sajtóreferense a lapnak azt nyilatkozta..."
  Pelikán József gátőr (Kállai Ferenc színész) az ő elmaradt akasztásos kivégzése miatt segített a smasszernek kiabálni, mert a bíró is eltűnt (a népharag elől) a börtön épületéből.
  Így kiabált, emlékeztek!?:
  "DOKTOR KOTTÁSZ!... DOKTOR KOTTÁSZ!... DOKTOR KOTTÁSZ!"
  :D
  Ez is egy olyan rokona lehet annak... (Bár nem írták, hogy "doktor".) :)