2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Gipsyland

Mohácsi Viktória is menedékjogot kért Kanadában

Elfogytak az élősködési lehetőségek - Mohácsi Viktória is menedékjogot kért Kanadában
A cigánybűnözők egyik legnagyobb védelmezője, Mohácsi Viktória is kivándorolt Kanadába – állítja a Népszabadság. Azt írják, a cigány környezetéből többen is megerősítették értesülésüket. Reméljük, nem tévednek.

Fajtestvérek és egykori párttársak! Előttetek a követendő példa, ne habozzatok!
Mohácsi Viktória korábban az oktatási tárca ("roma és hátrányos helyzetű gyermekek integrációjáért" felelős) miniszteri biztosa volt, majd az SZDSZ színeiben európai parlamenti képviselő. Cigányvédőként a Mozgalom a Deszegregációért Alapítványt vezette. Életveszélyes fenyegetések miatt 2009-ben rendőri védelmet kért.

Valóra vált jóslat
Az SZDSZ így méltatta magyarellenes tevékenységét: a liberális párt elismerését fejezi ki mindazért, amit munkájával elért hazai és nemzetközi környezetben, egyben további sikereket kíván a legelesettebb, legkiszolgáltatottabb társadalmi rétegek védelmében folytatott küzdelmében.
Rokoni, baráti és ismeretségi köréből egybehangzóan megerősítették, hogy Mohácsi Viktória tavaly decemberben elhagyta Magyarországot, és a kanadai Torontóba ment, méghozzá azzal a szándékkal, hogy politikai menedékjogot kér.
Bár névvel senki nem kívánt nyilatkozni, többen elmondták, hogy a cigányasszony idehaza már nem talált megélhetést, komoly anyagi gondokkal küszködött. A lap próbálta felvenni a kapcsolatot Mohácsi Viktóriával, de az elküldött e-mailekre nem érkezett válasz.
(Kuruc.info - Nol nyomán)


További részletek: http://kuruc.info/r/6/91548/#ixzz1lGGhnzfj

Beindult a Hungarian Lobby: Ultimátumot kapott a Wall Street elnöki szerepben pózoló bohóca

Tiltakozások százait küldette el Barack Obamának a Lipták Béla vezette Hungarian Lobby, amelyben felhívták a Wall Street bohócának figyelmét: ha nem állítja le Hillary Clinton külügyminiszter magyarellenes kirohanásait, nem szavaz rá másfél millió amerikai magyar az idei elnökválasztáson.

A mozgósítás nagy erővel zajlik, és az amerikai hazafias körök megvilágítják a többgenerációs magyarok előtt, hogy a magyarországi liberálbal áll az Európai Unió és az Egyesült Államok kormányának kritikái mögött.

A Hungarian Lobby tevékenységét segítik az amerikai cserkészek is. "Valószínűleg tudomásotok van róla, hogy óhazánk polgári kormánya óriási harcban áll a világ bankáraival és liberálbaloldali politikusaival. Ezt a támadást a hazai demokratikus ellenség fűti és látja el hazugságok tömegével, a nyugati szintén demokratikus sajtó lelkes támogatásával" – írta az egyik parancsnok.

A Kanadában szerveződő hazafias csoportok gyalázatosnak nevezték a kanadai sajtó egy részének gyűlölettől fröcsögő irományait különösen azután, hogy az egyik zsidó lap Hitlerhez hasonlította Orbánt. Androvich Tamás plébános, a montreali Magyarok Nagyasszonya Egyházközség – Prohászka Ottokár püspököt is példaképének tekintő – plébánosa „ördöginek” nevezte azokat, akik aljas módon támadták az Orbán-kormányt. A plébános „keresztény-, magyar- és életellenesnek” minősítette a liberális lélekmérgezőket.

Feszty Dániel, az Ottawai Magyar Katolikus Közösség elnöke tiltakozások sorozatát indította el a magyarországi liberálisok és országveszejtők kanadai politikai bűnbandája, a kanadai demokratikus charta ellen. A petíciót eddig száznyolcvanan írták alá, köztük vitéz Detre Gyula, Szálasi Ferenc nemzetvezető egykori személyi testőre, aki ma 94 éves, és Montrealban él.

Hunhír. info - A magyargyűlölő amerikai szennylap, az Amerikai Népszava hazugsághegyeinek helyretételével

Forrás: hunhir.info