2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Jóslat 2013-ra

A 2013-as évet a Hold hatása fogja leginkább meghatározni. A Hold a kettes rezgéshez tartozik ami táplálja szerelmet, az ármánykodást, a misztikát és a művészetet. Így a világra ható erő kicsalja a leggyönyörűbb alkotásokat. Sok művész alkot majd gyönyörű verset, zenét, filmet vagy festményt. 

Ez az év rávezeti a párokat a szerelem igazi gyönyörűségére. Megmutatja, hogy a világon a párkapcsolat a legértékesebb dolog. A Hold nem tűri tovább a szeretet nélküliséget, a  kizsákmányolást és rávilágít az igazságra, hogy ha valaki csak érdekből él együtt a másikkal. A nagy egymásra találás éve lesz ez a már meglévő kapcsolatokban is, mert végre megbeszélhetik és megoldhatják a problémáikat a párok.


Felmerül majd a Fénynek a hiánya az emberekben. A Teremtő Fényére gondolok. Bizonyos hatások miatt elzáródtunk az Isteni Fénytől. Ez nincs jó hatással. Ettől lesznek az emberek agresszívak és türelmetlenek. Egyre több ember ismeri fel magában az olyan betegséget ami a Fény hiányának tudható be.

Egyre több embernek lesz az élete a Misztikus Útra terelve, mert hívja, várja őket az igazi világ, az igazi létezés, az igazi valóság. Nagy látomások lesznek amik hatással lesznek a tömegek fejlődésére. Mindenben megmutatkozik majd Isten munkálkodása és éltető ereje. 

Eljött az idő, hogy felébredjenek azok akik az életüket eddig csak a családnak szentelték, és önmagukért még semmit nem tettek, hogy fejlődjenek, hogy a Fényt befogadják. Jézus egész évben itt fog munkálkodni és segíti a felébredést azoknak akik eddig csak másokat szolgáltak. Lejárt a szolgaság ideje.

Mindenkinek a maga életét kell a helyes irányba terelni. Nem várhatjátok többé másoktól hogy helyettetek bármit is megtegyenek. Mindenkinek fel kell állni és egyedül is tudni kell élni, még a párkapcsolatban is. Önmagáért tegyen meg mindenki minden szükséges lépést. Az erő őket segíti ebben az évben. Eljött a „kelj fel és járj” ideje. Itt az idő, hogy felismerjétek a bennetek rejlő lehetőségeket és kibontakoztassátok azokat. Úgy segítsetek másoknak hogy, állítsatok példaképet azáltal hogy ti segítettetek önmagatokon.

A 2013-as év a hatos rezgésű emberek éve. Azoké akik hatos rezgésű évben, vagy a hatodik hónapban, vagy akik 6.-án 15.-én 24.-én születtek. Össze kell adni a számjegyeket egészen addig amíg egyjegyű számot nem kapunk. A végrezgés is számít, amit úgy kapunk meg hogy összeadjuk a születési dátum számjegyeit, addig amíg egyjegyű számot nem kapunk. Sok hatos rezgésű ember hagyja el otthonát abban a reményben, hogy új életet kezd majd. A hatos rezgésű emberek, akik azért jöttek hogy szolgálják a világot, akik hasonlatosak Jézushoz, felébrednek az új idő eljövetelére, megdicsőülnek és felemelkednek a mélységből.

Sok ember kapja és adja meg a tartozást. Az energiáknak ki kell egyenlítődni. Eljött az idő, mint a mesében: „Jó tett helyébe jót várj!”. Sajnos olyan is lesz ami éppen ellenkezőleg fog elsülni. A Hold ahogyan felkorbácsolja a vizeket, úgy az érzelmeket is kicsalja az emberekből. Jót vagy rosszat, de meg fog mutatkozni a belső világotok. 

Az ártó szándékokra is fény derül, például hogy ki kit mágiázott. Többé nem maradnak rejtve a titkok. Felismerik az ellenségeiket az emberek. Sok nézeteltérés tisztázódik. Lejárt a fekete mágia ideje. Az erő nem táplálja tovább, mert eljött az Aranykor. A Kígyó évében az igazi misztika ébred fel. A Kígyó éve elhozza a kristálytiszta tudat felébredését. Eljött az ideje, hogy az ember tudatára ébredjen a létének és a feladatának.

Sok ember magára talál, megtalálja a helyét. Sokan győzik majd le az akadályokat, nem hátrálnak meg mert felébred bennük sok velük született képesség és az életösztön. Az ország helyzetét tekintve közepes minőségű év jön. Ez az érzelmek éve lesz a politikában is. Az emberiesség és a jólét megteremtése felé halad majd az ország, de nem lesznek csendben a másként gondolkodók sem. 

Én kívánom, hogy az Ég sok áldást bocsájtson le rátok az év minden napján! Minden reggel ünnep legyen amikor felébredtek, és higgyetek egy szebb és jobb világban!

Üdvözlettel: Ursinyi Julianna Ágnes

2012. December 13.

Forrás: http://ursinyijulianna.hu/joslat2013.html

Bennszülött Amerikai Indián Jóslat

Bennszülött Amerikai Indián Jóslat:

Egy tengerentúli műsorból, melynek ez az első része. Floyd Red Crow Westerman Amerika sorsáról beszél, hova jutott, és hova tart.

"Floyd "Red Crow" Westerman, más néven Kanghi Duta (1936. augusztus 17. -- 2007. december 13.) sziú zenész, politikai aktivista, és színész. Miután country énekesként megalapozta karrierjét, később főszereplője lett az amerikai indiánokat bemutató amerikai mozifilmeknek, és TV filmeknek. Néha egyszerűen csak Floyd Westerman-ként említik. Politikai aktivistaként vett részt az indiánokat érintő ügyekben."

Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Floyd_Red_Crow_Westerman

Hivatalos weboldala: http://www.floydredcrowwesterman.com/

Köszönet Floyd "Red Crow"-nak az üzenetért. Nagy megtiszteltetés, hogy hallhattuk.

Siller Éva oroszlányi jósnő 2012-ről

2012-es jóslatok: ez vár ránk szerelemben, politikában...

2011. december 31. 09:20 Szűr A.
OROSZLÁNY 2012-ben könnyebben lepleződnek majd le a hazugok. Siller Éva oroszlányi jósnőt kérdeztük 2012-ről.
Siller Éva
Siller Éva
Ó és újév találkozásánál nem csak az elmúlt időszakot értékeljük, de a következőre is próbálunk felkészülni. Már a pogány Rómában is ünnepeltek Janus isten tiszteletére, miközben emberemlékezet óta a jóslások napja, éjszakája is ez. Felkerestük Siller Éva oroszlányi jósnőt, hogy segítségével megtudjuk, milyen lesz 2012.

A világ vége

Sokan hallották és hangoztatták már, hogy 2012-ben vége lesz a világnak, mert eddig tart a maja naptár. Siller Éva elmondása szerint jelenleg az 5. kultúrkorszak 5. nagykörének 7. kiskörében vagyunk, ez ér majd véget 2012 decemberében. De ez nem az anyagi világ végét jelenti.

- Az emberiség gondolkodásmódját érinti a változás. A történelem sokszor ismétli önmagát, gondoljanak a sötét középkorra, Néró örült, földhözragadt, csak a kézzel fogható dolgokba vetett eszelős hitére, és ezt vessék össze a filozófia, építészet, kultúra, humanizmus, orvostudomány felvirágzásával később. Na ez is egy ilyen változás. Más érzelmi telítettséggel kell élni, a materialista, pénzközpontú, egoista világban a szeretetet, a testvériséget elfelejtettük. Itt az ideje felébredni a pincemély alvásból, és a szívünkből irányítani az életünket. A ciklus lezáródásával új frekvenciája lesz a világnak, a finomabb rezonanciákkal pedig intuitívabban élhetjük majd az életünket - részletezte.

A hazugoknak nehéz évük lesz

- 2012-ben a változó energiák miatt hamarabb lelepleződnek majd a képmutatók, hazugok, a csalók, az ámítók. Aki bekerül az energiaármalásba, vagyis elfogadja a változást, könnyebben küzdi majd le a kihívásokat. Azoknak, akik ragaszkodnak a régi világhoz, egyre többet kell majd küzdeniük, és elveszítik majd az élet iránti elkesedésüket. Példátlan lehetősége van most az emberiségnek a változásra. Nehéz év lesz ez, melynek célja elsöpörni a régit, hogy egy jobb születhessen - árulta el.

Útravalók Siller Évától

- Ártatlan hittel bízzunk, és reméljük – „Jót kap, aki jót vár!”. A képzelet legfelülmúlhatatlanabb ajándékával, önzetlen szeretettel köszöntsük egymást az Óév végére és az új esztendő dicséretére!
- Most nagyon fontos, hogy forró szívvel, de jéghideg fejjel hozzuk meg döntéseinket. Lezárul a régi naptár, országos folyamatok és nagy korszakok végére kerül pont – a család viszont örök érték.
- Az életet ne úgy tartsd távol magadtól, hogy elbújsz előle, mert észrevétlenül utánad kúszik, vagy váratlanul összeroppantja rejtekhelyedet. Az alvókat hagyd aludni, az ébredezőket ébreszd fel, a felébredteket engedd útjukra!

A prófáciák és a politika

Az általános jólétért azoknak is tenniük kell, akiknek ez a személyes sorsuk. A népek jólétéért a politikusoknak is változniuk kell, a hazafiasság is fontos, tudtuk meg Siller Évától, aki arról is beszélt, hogy a prófáciák szerint 2012 tavasza és ősze forradalmakat is hozhat, ha nem lesznek változások. Kimerülnek a meg nem újuló energiaforrások, kizsákmányolják az embereket, a természeti katasuzrófák jelzik, rossz úton járunk.

- Szerintem a mostani hatalom be akarja betonozni magát a középrétegek lekenyerezésével, de hazánkban az csak kétmillió ember körülbelül. Ezzel lehet választást nyerni, de mi lesz az egymillió gazdaggal, és pláne azzal a hétmillió emberrel, akiknek a létfenntartásra is alig futja? Meddig szorítják még össze fogukat, húzzák össze a nadrágszíjukat? Talán nem is olyan sokáig? - tette fel a kérdést a jósnő, majd arról beszélt, hogy forrongások várhatóak az Egyesült Államokban, Görögországban és Oroszországban, hogy az euró-atlanti szövetség nem sokáig fogja bírni, és az év második felében gazdasági válság lehet Kínában is.

Párkapcsolatok

- Sokan találják meg a lélektársukat 2012-ben. Fontos, hogy a boldogsághoz mentálisan, szellemileg is el kell engedni a korábbi kapcsolatokból őrzött fájdalmat, sérelmeket. Ehhez a legjobb út a hála kifejezése. Az élet értelme maga az élet, célja pedig a feltétel nélküli szeretet. Aki megtalálta a " szíve középpontját", az messzire sugárzik! Annak ”hívójele” bejárja a világot, és akinek szól, meghallja és válaszol - mondta el Siller Éva.

Forrás: http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/2012-es-joslatok-ez-var-rank-szerelemben-politikaban-419997

Jóslat 2012-re

A jelenések könyve

50 - 1994 Jóslat

Sejtek, de tudni akarok!
Vágyom az ismeretlent,
Tudni mindent, amit még nem tudok!
Várom, hívom a jóslatot!
A jövő jelét te küldd el, szavadra hallgatok, szavadra hallgatok!

Aki téged hallott, az többé már nem hall meg mást!
Aki téged ismer, az benned látja a folytatást!
Aki a jóslatból ért, az tudja, hogy a végtelen mit rejt!
Aki nem fogad el téged, az mindent elfelejt!

Lehet, bár nem történt meg még,
Hogy áltatom magam, és elhiszem,
Hogy minden, ami volt csak semmiség,
De végül, úgyis meghallom hangodat,
Veled idézem, egyszerre látom a jelent, a jövőt, a múltamat, múltamat...

Aki téged hallott, az többé már nem hall meg mást
Aki téged ismer, az benned látja a folytatást
Aki a jóslatból ért, az tudja, hogy a végtelen mit rejt
Aki nem fogad el téged, az mindent elfelejt

Aki téged hallott, az többé már nem hall meg mást
Aki téged ismer, az benned látja a folytatást
Aki a jóslatból ért, az tudja, hogy a végtelen mit rejt
Aki nem fogad el téged, az mindent elfelejt

Viszlek, egyre mélyebbre viszlek magammal
Intsél búcsút a lemaradóknak
Hisz velünk az idő, és halhatatlan dal

Aki téged hallott, az többé már nem hall meg mást
Aki téged ismer, az benned látja a folytatást
Aki a jóslatból ért, az tudja, hogy a végtelen mit rejt
Aki nem fogad el téged, az mindent elfelejt