| 2013.10.05.

Ha kellően FÍ-gy ELMEsen vizsgálod a természetet végtelenül ismétlődő, szabályos formákat veszel észre. Az ujjadon, a brokkolin, de még a levélen is. Minden természet által alkotott dologban benne van a Fibbonancci arány, vagy más néven az aranymetszés.

fibonacci-spiral

 

 

Wikipedia:
“A Fibonacci-számok a matematikában az egyik legismertebb másodrendben rekurzív sorozat elemei. Az első két elem 0 és 1, a további elemeket az előző kettő összegeként kapjuk.
A Fibonacci-számok végtelen (soha nem ismétlődő), növekvő sorozatot alkotnak; ennek első néhány eleme 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987………
A szomszédos Fibonacci-számok aránya az aranymetszés értékéhez tart, mivel a Fibonacci-sorozat egymást követő tagjainak hányadosából képzett sorozat (1/1, 2/1, 3/2, 5/3, …) határértéke éppen az aranymetszés aránya, a FÍ.

 

 

6a00d83452464869e201156fc8e267970c

Az aranymetszés vagy aranyarány egy olyan arányosság, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria között.

Aranymetszési arányok találhatók számos ókori épületen, középkori és reneszánsz képzőművészeti alkotásokon. Az ókori pütagoreusok (Püthagorasz és követői), akik szerint a valóság matematikai alapokon nyugszik, az aranymetszésben a létezés egyik alaptörvényét vélték felfedezni, ugyanis ez az arány felismerhető a természetben is (például az emberi testen vagy csigák mészvázán).
Az aranymetszés arányait tartalmazó formák máig nagy esztétikai értékkel bírnak, számos területen (például a tipográfiában vagy a fényképészetben) alkalmazzák őket.
Az aranyarányt numerikusan kifejező irracionális Φ ≈ 1,618 számnak (görög nagy FÍ) számos érdekes matematikai tulajdonsága van.

 

Image-Golden_ratio_lineA definícióból kiszámolható, hogy a nagyobb rész (a) hányszorosa a kisebb résznek (b), tehát megkapható az a \Phi szám, amelyre  a = \Phi \cdot b, másképpen:  \Phi = \frac{a}{b} teljesül.

A definíció szerint:

 \frac{a}{b} = \frac{a+b}{a}

 

 

 

Lényegében ez a titokzatos számsor, a Mindenható Teremtő (teret emelő) Atya kézjegye, ezt a következőkben látni fogod.

Ennyit az alapokról. Most nézzük milyen formákat hoz létre ez a számsor.

 

SZAKRÁLIS GEOMETRIA

 

Szakrális Geometriának hívják az öt alapvető formát, melyet elsők között Platón vizsgált  és róla kapták a nevüket is: platóni testek.

Szabályos testből, vagy platóni testből a 3 dimenziós térben csak 5 létezik. Mindegyik oldalait egyenként egybevágó szabályos sokszögek határolják, minden lapszögük egyenlő és a csúcsalakzataik is egybevágók.

szabalyos-testek

platonics

 

A 3 térdimenziós testeket egymásba transzformáljuk és az idő segítségével egy változó alakzatot jelenítünk meg. Ez a (4 dimenziós) test a Metatron* kocka. *A Metatron a monoteista vallásokban (egyes vallási irányzatokban) az angyalok legfelsőbb szintjén foglal helyet.

30376_228053387319316_913917152_n

993520_238558919602096_326159113_n

 

 

 

 

 

A Szakrális Geometria világunk létezésének alapja, a váz, amire a valóság épül. Ismerete fontos, ha meg akarjuk érteni világunk létezésének és működésének okát. Több ezer éves tudomány, ami már az ókorban is ismert volt. Leghíresebb művelői közé tartozik Szókratész, Platón és Da Vinci. Jelenkori lényeges művelői Drunvalo Melchizedek és Charles Gilchrist.

Szakrális geometria és a hang kapcsolata.

Megfigyelhető a videókban, hogy a finomszemcsés anyag a rezgés emelkedésével egyre bonyolultabb de mégis szabályos, szimmertikus alakzatot vesz fel.

Most már láthatod és nyugodtan beismerheted magadnak, hogy ennek a számsorozatnak a térben való megnyilvánulása alkot mindent. Ez nem lehet véletlen!!natural_fractals_tibet

Ezért láthatunk fraktálokat a természetben, mivel az egész ANYAGI világ a FÍ vel van “beprogramozva.” Ez a mátrix/hologram.

A cikk elején nem hiába írtam “furán” a FÍ-gy-ELME-t. Maga az elme kreálja, TERemti eléd a “valóságot”…egy hologramot látsz.

A magyar nyelv pedig holografikus…aHol  Ó* a Grafikus….talán majd erről is írok egyet.

*Ó= ősi, legrégebbi….na mi az ami mindennél régebbi?? Az Univerzum, a Mindenható Teremtő Atya!!!

 

Egyszó mint száz, a “valóságot” Te  Teremted!!!!

 

Lichtenberg_Figures_humanfractal_plant_section

http://tudnodkell.info/egy-hologramban-elunk-es-mi-is-azok-vagyunk/