Élő adásban nevezte alja népségnek a magyarokat
MTI - MNO 2012. március 07., szerda 05:32

A holland közszolgálati rádió egyik bemondója lefasiztázta és alja népségnek nevezte a magyarokat - írja a Magyar Nemzet.

A szurinami származású Prem Radhakishun már-már kertészákosi "magasságokban" szidta a magyarokat február 23-ai, PremTime című műsorában. Olyan kijelentéseket tett, mint "Magyarország úton van afelé, hogy Orbán Viktor kezében fasiszta állammá váljon", majd beszélgetőpartnereivel a magyarokat többször "magyar fasisztákként" emlegették, az országot pedig "szaúdi-keresztény Magyarországnak". Egy magyar származású betelefonálónak pedig azt mondta: "Amit én igazán szeretek bennetek, magyarokban, az az, hogy nagy a pofátok, fasiszta törvényeket hoztok, de kinyújtjátok a kezeteket a mi adópénzünkért."HOLLAND KÖZSZOLGÁLAT: IDIÓTA, FASISZTA MAGYAROK
2012. március 7 Lovas István - Brüsszel

Hollandiában élő felháborodott magyarok tegnap juttatták el a Magyar Nemzet brüsszeli irodájába a Radio 1 holland közszolgálati adó február 23-án 25 percig tartó, Magyarországgal foglalkozó műsorának anyagát.

A minden hétköznap sugárzott PremTime című műsort az ország ismert rádiósa, a szurinami származású Prem Radhakishun vezette és témája az volt, hogy "Ki kell-e rúgni Magyarországot az EU-ból?".

A műsorvezető felütése szerint "Magyarország úton van afelé, hogy Orbán Viktor kezében fasiszta állammá váljon... A jegybank és a bírói hatalom a hatalommal rendelkezők magáneszközeivé váltak. Orbán Viktor miniszterelnök inkább hasonlít egy kínai diktátorra, mint egy európai demokratára."

A műsor a magyarokat többször "magyar fasisztákként" emlegette, Magyarországot pedig "Szaúdi-keresztény Magyarországnak".

Radhakishun műsorvezető kijelentette: "Elég volt, rúgd ki a magyarokat az EU-ból, vissza a hülyeségükhöz, melyben otthon érzik magukat".
A műsorvezető arra kérte a hallgatóit, hogy csak azok reagáljanak, akik "ezzel az alja népséggel egy parlamentben akarnak ülni". Egy magyar származású betelefonálónak azt mondta: "akkor ne fogadjatok el pénzt Brüsszelből... amit én igazán szeretek bennetek, magyarokban, az az, hogy nagy a pofátok, fasiszta törvényeket hoztok, de kinyújtjátok kezeteket a mi adópénzünkért... Mindazt az áfát, amit mi itt fizetünk, Magyarországra kell küldenünk, mert azok a hülye idióták ott ilyen disznóólat csináltak". Hozzátette: "Orbánt vissza kell vezetni a civilizáció útjára."

Radhakishun 21 éves korában vándorolt be a volt holland gyarmatról Hollandiába, miután anyja rádióállomását felháborodott hallgatók felgyújtották.

2006-ban a közszolgálati műsorvezetőt egy év felfüggesztett börtönre ítélték adócsalásért.

Kapcsolódó:
Ainek dolga lenne, az miért nem csinálja? (radicalpuzzle)