2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Így néz ki az űrállomás Salgótarjánból

A Nemzetközi Űrállomás Salgótarjánból is látszik – derül ki Komka Péter fotójából. Az MTI munkatársa csípte el a pillanatot, 2014. február 14-én. Az űrállomás körülbelül 1 másodperc alatt haladt el a Hold előtt.

Szűz újhold 2013 - Varázserő a kezedben

Szűz újhold 2013 - Varázserő a kezedben

Szeptember 5-én a kora délutáni órákban pontosodik be a Szűz újhold. Mint azt tudjuk, az újhold többek között az új kezdetekhez ad nagyon jó lehetőséget, és a Szűz esetében ez precizitással, rendszerezéssel és praktikussággal párosul.

A mostani újhold különlegessége, hogy szintén ezen a napon a Vénusz megérkezik a Spicához, a megérkezéshez. A Szűz csillagkép jövőbe ugró lábánál a Vénusz eddig szépen rendezgette a körülményeket, hogy kapcsolataink új dimenzióba, új megvilágításba kerüljenek. Ezzel a rendszerezéssel és rendezéssel tehetünk szert nagyobb harmóniára.

Maga az egzakt Nap-Hold együttállás trigonba kerül a Bak Plútóval, ami már rögtön azt üzeni, hogy ez az új kezdet bizony egy szinten átalakulással is jár. Vagyis, ha valóban új dolgokba szeretnénk kezdeni újhold idején - lehet ez akár újabb szokások bevezetése napi rutinunkban - mögöttes tartalmát tekintve ezzel egy nagyobb változást szeretnénk előidézni, mivel a bolygók inspirálják egymást. Viszont ennek eredménye időben később mutatkozik meg. Ezt az átalakulási folyamatot a Szűz jegye szorgalommal és rendszerességgel hajtja végre.


Varázserő a kezedben

Bár 5-én a Nap és a Hold az Oroszlán testénél találkoznak egymással, másnap a Hold már eléri a Merkúrt is. Az Oroszlán teste elsősorban az ösztönerőink feletti győzelem fontos üzenetét jeleníti meg, ami miatt a napokban erősen érezhetjük is, hogy meg kell küzdeni az önmagunkra nézve negatív csengésű szokásoktól, cselekedetektől. ezért is hoztam fel példának a rossz szokásokat, mert éppen ezekkel csúszik ki kezünkből a saját életünk irányítása. Eltérítenek az útról, hogy a magunk urai lehessünk.

Másnap a Hold a Merkúrral  kerül együttállásba, mégpedig a Szűz boszorkánykonyhája alatt, a varázslatok égi cikkelyénél. A Merkúr a kimondott szó és gondolat, a Hold a lélek. Vagyis minden kimondott szó varázserővel hat, ami lelkünkből ered. Erről az újholdról rögtön az angyalmágia jutott eszembe. Ezek a napok kiváló lehetőséget nyújtanak hozzá.

A Vénusz és a Szaturnusz hozza az angyalt, a Merkúr és a Hold a varázslatot.

Az angyalmágiáról

A legegyszerűbb mágia a kimondott szó… Tudom, sokan még nem éreznek elég erőt magukban ahhoz, hogy el merjék hinni: elég valamit leírni vagy kimondani, és az teljesül.
Talán egyszer meg is próbálja, de ha az nem hoz eredményt, akkor úgy érzi, ez nem az ő világa, ez neki nem működik, nem fog menni.

Pedig lehet, hogy csak rosszul fogalmazott, vagy nem volt elég világos vagy hasznos a cél, amihez az angyalok segítségét kérte.

Most két olyan módról írunk Nektek, amit bármikor, bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban használhattok angyali erők segítségük hívásához.
1. Mondd, Angyalka, mit tegyek?

Gyújts meg annyi fehér gyertyát vagy/és mécsest, amennyit csak tudsz, és egy szép papírra a legszebb írásoddal írd le, mit tegyél, hogy az aktuális helyzetedet megértsd vagy a problémádat megold?

Például:

A.) Ha nincs munkád, kevés a jövedelmed, a család bevétele, akkor ne azt írd, hogy munkahelyet, megrendelést vagy több pénzt szeretnél, hanem valami ilyesmit:

“Drága Angyalka!

Kérlek, segíts nekem, hogy meglássam, mit tehetek azért, hogy több bevételem / jó munkám / jobb jövedelmem legyen?

Küldj álmot, jelzést, és segíts megismernem azokat az embereket, akik révén a terveimet megvalósíthatom. Olyan jeleket küldj, kérlek, amiket megértek.

Nagyon köszönöm a segítségedet!Szeretettel:
…………”


Írj a levélre dátumot, és ha van kedved, fel is díszítheted: rajzolhatsz rá, ragaszthatsz rá (matricát, szalagot, madártollat…). Őrizd meg az Angyalnaplódban, és írd fel mellé, milyen jeleket kaptál, hogyan értelmezted, mit cselekedtél.

Minél több energiát fordítasz a szépen megírt leveledre és a jelek értelmezésére, annál magabiztosabban haladsz majd a célod felé.


B.) Nem jól működik a szerelmi életed vagy nincs is párkapcsolatod, de Te vágysz a boldogságra, akkor szintén azt írd le, hogy abban segítsen az Angyal: hogyan élj, mit tegyél, miben változz, milyen találkozást elősegítő helyeket keress fel ahhoz, hogy életednek ezen a területén sikeres legyél?

Most csak a két legtöbbször előforduló problémát említettem, de bármivel fordulhatsz az Angyalokhoz! Számukra nincs “súlya” a kéréseknek, ugyanolyan fontos egy új munkahelyhez hozzásegíteni Téged, mint egy megromlott barátságot helyreállítani vagy egy elkeveredett kedves fényképet megkeresni.

Ennek a módszernek az a legfontosabb eleme, hogy aktív, cselekvő részese legyél a probléma megoldásának! Ne csodát várj, hanem segítséget, útmutatást, gyengéd szeretetet utadon.

2. Hálát mondj esténként, ne csak imát!

Talán Te is szoktál esténként vagy legalább időnként imádkozni. Nagyon szép szokás, egy olyan rituálé, ami méltán zárja le a napot. Most mégis arra biztatlak, hogy egy picit alkosd újra esti imádat. Tegyél bele sokkal nagyobb rész áldást és hálát és szinte vond ki teljesen belőle a kérést.


A legjobb mindig az, ha saját szavaiddal fogalmazol, azonban most segítségül megosztok veled egy lehetséges esti áldást:
“Drága Istenem, édes Angyalok!

Hálatelt szívvel köszönöm ezt a napot! Különösen azért vagyok boldog, mert ….. (ide írj le bármit, ami örömet okozott; például hogy találkoztál egy rég nem látott kedves barátoddal, hogy jól sikerült a torta, amit sütöttél, stb, sorolj fel mindent).

Áldásotokat kérem életemre és….. (itt sorold fel azokat, akik eszedbe jutnak – lehetnek akár kevésbé szoros ismerőseid vagy teljesen ismeretlenek is. Például időnként áldást kérek azokra, akik gyógyszereket kutatnak, akik megmentenek kóbor kiskutyákat, akik befogadnak nehéz sorsú családokat…).

Köszönöm, hogy most és egész nap mellettem álltatok, és hogy őrzitek álmomat.”


Ezeket az esti áldáskéréseket is leírhatod és megőrizheted. Ha Angyalnaplódat az ágyad mellett tartod, energiája erősíteni fog Téged is.


Angyalmágia forrása: Ezüsthíd  http://ezust-hid.blogspot.hu/2011/11/angyalmagia.html

Holdudvar - tegnapelőtt