2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

EGYRE KÖZELEBB A KÖLTÖZÉS

A Földhöz eddigi legjobban hasonlító égitesteket fedeztek fel Naprendszerünkön kívül amerikai csillagászok.
A Földnél csak kicsivel nagyobb két planéta két különböző csillag körül kering, nagy valószínűséggel azok úgynevezett lakható övezetében - közölték kedden a Harvard Smithsonian Asztrofizikai Központ (CfA) kutatói.
A szakértők egyelőre nem tudják, lakható-e valamelyik égitest. A Kepler amerikai űrteleszkóp a megfigyelési adatok alapján nyolc távoli planétát észlelt, amelyek valószínűleg mind anyacsillagaik lakható övezetében keringenek, tehát ott, ahol nincs se túl nagy forróság, se túl nagy hideg a folyékony víz létéhez.
"Ezen bolygók legtöbbje nagy eséllyel kőzetbolygó, mint a Föld" - emelte ki az eredményeket bemutató tanulmány főszerzője, Guillermo Torres, a CfA munkatársa.
Az észlelt égitestek közül kettő különösen hasonlít a Földhöz a statisztikai elemzések alapján. A Kepler-438b katalógusszámú bolygó csak 12 százalékkal nagyobb, mint a Föld, és 70 százalékos valószínűséggel kőzetbolygó. Egy vörös törpecsillag körül kering, ami kisebb és hűvösebb, mint a Nap. A Kepler-438b olyan kis távolságra kering anyacsillaga körül, hogy 40 százalékkal több fény éri, mint a Napról a Földet. A kis exoplanéta mégis 70 százalékos valószínűséggel a csillag lakható övezetében kering.
A Kepler-442b számú planéta szintén egy vörös törpecsillag körül kering, 97 százalékos valószínűséggel annak lakható övezetében. A Földnél egyharmaddal nagyobb planéta kétharmad annyi fényt kap csillagától, mint a Föld a Naptól.
"Még nem tudjuk biztosan, vajon valóban lakhatóak-e ezek a bolygók. Csak azt mondhatjuk, hogy ezek sokat ígérő jelöltek lehetnek" - fogalmazott ki David Kipping, a Cfa munkatársa.
A kutatók szerint a Földhöz eddig leginkább hasonlító két korábban felfedezett exoplanéta tíz, illetve negyven százalékkal nagyobb, mint a Föld. A csillagászok már több mint 1800 exoplanétát, azaz naprendszerünkön kívüli bolygót regisztráltak, közülük azonban sok csupán lakhatatlan gázóriás.
http://alfahir.hu/egyre_kozelebb_a_koltozes

Élőben nézhető a Föld az űrből

Megjelent: 2014/05/10 Írta: Kategória: - 0 hozzászólás

A Nemzetközi Űrállomásnak (ISS) köszönhetően bárki megnézheti, hogy milyen látványt nyújt a Föld az űrből, ugyanis az ISS legutóbbi kísérlete keretén belül négy kamerát szereltek az űrállomásra.

A kamerák folyamatosan élő képet sugároznak, a földi irányítóközpont pedig mindenre figyel, egyebek mellett arra is, hogy a műszerek miként reagálnak a hosszú ideig tartó erős napsugárzásra.

Érdekesség, hogy a kamerák tervezésekor a NASA szakemberei felsős középiskolás tanulókat is megkérdeztek. A műszerek folyamatosan a Földet veszik, így kiválóan látható, ahogy bolygónk elhalad az ISS alatt. Az adás az alábbi streamen követhető, ám jó tudni, hogy amikor az ISS az éjszakai oldalon köröz, sok minden nem látható.

A Föld mágneses mezője kelet felé tolódik

March 27, 2013

 

HTTP://EDUCATE-YOURSELF.ORG/


A sarki fény pillanatnyi eloszlása mutatja mega a legtisztábban, hogy az északi mágneses sark (ahová mindenhol mutatnak az iránytűk) hol található nap mint nap.

 

Tegnap Észak-Michiganben volt. Múlt héten Észak-Minnesotában. Ma Észak-Maine-ben. A jelenlegi északi mágneses pólus 2500 mérfölddel a földfelszín alatt található. A napi kóválygó-imbolygó rotációja a kanadai sarkvidéki szigetcsoport alatt megy végbe. Jelenleg Grönland alatt található. Holnap talán már Ellesmere-sziget alatt lesz. (Kanada legészakibb részén, Grönland szomszédságában)

 

Néhány cikk azt állítja, hogy az északi mágneses sark nyugatról Kelet-Szibéria felé sodródik. Állítólag a mágneses mező erővonalai az észak-alaszkai Beaufort-tengeren (Jeges-tenger 476 ezer km² kiterjedésű része) emelkednek ki a Föld középpontjából. A sarki fény pillanatnyi tojásdad eloszlása a megjósolható északi-sarki fényt ezer mérfölddel keletebbre mutatja.

 

Ez a hatalmas elmozdulása semmi olyat nem okoz, ami destabilizálhatná a Föld forgását, vagy amely a földkéreg elcsúszásához vezetne és világszerte óriási földrengéseket váltana ki. A sarki fény mágneses és elektromos energiái elképesztően nagyok, azonban csupán egy elenyésző része származik a Föld forgásából. A Föld mágneses mezője kb. fél Gauss (0,5 gauss) és Van Allen sugárzási övezet pozíciójában játszik fontos szerepet, amelyben az alacsonyabban fekvő csillagászati övezetek helyezkednek el.

(A Van Allen-öv a Föld feletti, elektromosan töltött részecskéket tartalmazó, tóruszokra hasonlító dupla réteg.) Amikor a Föld mágneses mezője össze fog záródni a nem túl távoli jövőben, a sugárzási övek össze fognak omlani. Ez nem fog katasztrófákat előidézni a Földön, mivel a besűrűsödött éter nagy része az elmúlt néhány évben már elillant és azok számára, akik a „sötét anyagot” megalkották, el is fogyott.

 

HTTPS://C479107.SSL.CF2.RACKCDN.COM

 

A föld mágneses mezőjének rövid idő belül befellegzik és átbillen a déli mágneses mező az Északi-sark közelébe. A folytonossági megszakítás alatt a sarki fényt minden szélességi fokon látni lehet majd napnyugta után és napfelkelte előtt. A föld légköre kissé kiterjed és a gravitáció is kis mértékben növekedni fog. Sok műhold lefelé haladó spirális pályára áll. A Nemzetközi Űrállomásnak extra üzemanyagra lesz szüksége ahhoz, hogy a pályáján maradjon. A földkörüli pályán keringő műholdak kiperdülnek a pályájukról. Ez a tévéközvetítésre is hatással lesz.

 

Ezen eseményeket már jó előre megtervezték. Maga a Földanya olyan egyenletesen fogja a változásokat kivitelezni, amennyire csak lehetséges. Már régóta meg akar szabadulni a parazitáktól. Le fogja magáról rázni a bolhákat. Az emberiségnek előnye fog ebből származni, minthogy az emberiség fölé helyezett hipnotikus rabszolgaság eltöröltetik. Férfi és nő képes lesz befolyásolás nélkül igazgatni életének folyását.

 

Zuerrnnovahh-Starr Livingstone

forrás: http://educate-yourself.org/zsl/index.shtml

Nem vicc

Én:-  Atyám! Besározódtam!

Atya: - A Földre küldtelek, nem az angyalok közé.

Méregcsíkok az égen

Sokan felfigyeltek már arra a jelenségre, hogy ami első pillantásra repülőgéepek utáni szokásos kondenzcsíknak néz ki, még percek múlva sem oszlik szét, mozdulatlanul lebeg a magasban. A csíkok azután lassan, folyamatosan szétterjednek 30-60 perc alatt, tejszerű habos felhőmasszát alkotva.


Nem, ez nem a megszokott utasszállító légiforgalom sajátja, mint ahogy az sem, hogy egy darabig tömör fehér csíkot húz egy gép, ami aztán hirtelen abbamarad (kifogyott a vegyszertartály!), és a következő pillanatban ugyanaz a gép továbbhalad a normál rövidke halvány kis valódi kondenzcsíkkal a következő szállítmány depóhelye felé véve útját, hogy újabb adag méreg-tonnákat szórhasson szét, mint "kondenzcsíkot".

A felső légkörbe permetezett SAG (sztratoszférikus geomérnöki permetezés) - vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Aluminium, bárium- és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, belepi a talajt, a vizeinket, valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár egy-két hét is eltelhet, mire a kipermetezett anyag emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájást, szorongást, szabálytalan szívverést, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

A csaknem az egész világra kiterjedő vállalkozás az ENSZ nemzetközi felügyelete alatt áll. Az e célra a WHO (ENSZ Egészségügyi Világszervezete)-n belül külön alosztályt hoztak létre, amely koordinálja a NATO katonai gépei és más civilgépek bevetését a Comment projekt keretében. A projekt irányítási struktúrája szigorúan hierarchikus. Információkat csak akkor hoznak nyilvánosságra, ha az a projekt szempontjából elengedhetetlen. A projektben dolgozóknak szerződésben kell titoktartási kötelezettséget vállalni.

A WHO a projekt áldozatainak számát a program 50 éves időtartama alatt kb. kétmilliárd főre, illetve évente 40 millió emberre becsüli. - Ezek a "mellékhatások" a WHO számára elfogadhatónak tűnnek, figyelembe véve a "klímakatasztrófát", illetve a gazdasági veszteségeket.

Az USA-ban végzett vizsgálat eredménye: a kijelölt területek felett végzett permetezések utni napokban és hetekben a hosszabb idejű szabadban tartózkodás után megszaprodtak a spontán orrvérzés, légszomj, fejfájás, egyensúlyzavarok, idült fáradtság, gyakoribb influenzajárványok, asztmás rohamok, kötőhártya-gyulladás, rövidtávú memóriaromlás (Alzheimer-kór) jelenségei.

Forrás: Civil Hírlap 2012. augusztus 29.

sokkaljobb-kommentár: Van néhány vélemény a hírlapban, a legutolsó beírást ide idézzük:
"Fura módon Magyarországon éppen a NATO-belépéstől számítva jelennek meg az égen a "kondenzcsíkok". Előtte nem voltak tartósak, a NATO-belépés óta tartósak lettek, és felhőket alkotnak. Régebben nem volt bevonalazva, bekockázva csíkokkal az égbolt, de mostanában hírtelen természetes jelenség kell, hogy legyen a csíkos, kockás égboltozat. Ennyire nem tud megváltozni semmilyen meteorológiai körülmény.

Rá lehet legyinteni, már megint egy "összeesküvés-elmélet", de akit érdekel a valóság, vigyen el bevizsgáltatni friss esővizet, és aztán gondolkozzon: mire készülnek!"

Amikor öklömnyi jég beszakítja a háztetőket, az sem természetes. A keresőbe be kell írni, hogy HAARP - és előjön az ezzel kapcsolatos videó. Tessék betenni ebből az ökölnyi jégből a fagyasztóba, és elvinni a laborba bevizsgáltatni! Azon meg végképp el kell gondolkodni, hogy most bemosódik a talajba a förtelem, felszántják, bevetik a földet. Mit is eszünk meg jövőre? És miért is van egyre több rákos beteg kis hazánkban? Arról nem is beszélve, hogy ehhez a légtéri kalandhoz kormányzati hozzájárulás kell!

Békéscsaba, 2012. augusztus 29.
F. I. - K. M.

Emlékeztető: "Merni kell! Ezen múlik minden! Ha belül félünk is néha egy kicsit, ha nem is hiszünk egészen abban, hogy sikerülni fog, akkor is merni kell! Különben végünk van." (Wass Albert)

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=RJ-dL8ZCAts&feature=relatedHivatalosan is szóba hozták a chemtrail-ek ügyét!

John P. Holdren, a Tudomány-és Technológiapolitikai Hivatal igazgatója, Obama elnök tudomány-és technológiapolitikai asszisztense úgy tartja, hogy a geo-mérnöki project segítséget nyújt a bolygó stabilizálására időjárás tekintetében a globális felmelegedés ellen.

A vegyi-permetezéseket nem csak az USA kormánya, de közleményében a német kormány is elismeri, bár tagadják egészségkárosító, és gazdaságpolitikai érdekek mentén kifejtett, szándékolt hatásait. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chemtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyianyagok légkörbe permetezését. Holdren álláspontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=Külkapcsolatok Tanácsa) méltatta a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

Ez az érvelés szemen-szedett hazugság! A csökkenő gravitációs mező miatt vékonyodó légkört, és az egyre erősebb naptevékenységet használja fel a globális elit, hogy az ember alkotta klímaváltozás hazugságára hivatkozva emberiség elleni bűntettet kövessenek el. Végrehajtója az ENSZ IPCC. A tudósok világszerte észlelték azt a tényt, hogy a Nap melegszik, és nem csak a Földet melegíti fel, de az összes bolygót érinti a Naprendszerünkben.

A Nemzeti Egészségügyi Intézet megállapította, hogy a geo-mérnöki tevékenység közvetlenül felelős olyan neurotoxinok létrjöttéért, amelyek megtalálhatók az emberi vérben, tüdőben, és okozva egy egész sereg neurotoxikus körülményt, például a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-kórhoz hasonló agyi leépülést. Holdren csatlakozik az ember okozta klímaváltozás vészmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a globális felmelegedés nem lassul időben, és megfordítható a képzeletbeli "fordulóponthoz" képest. Az egyik az állítások közül, hogy a jég teljesen elolvad az Északi-sarkon, bár tudományos kutatók azt mutatják ki, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. A kutatók tanulmányozták a Föld hőjének eddig elmúlt több mint 1000 éves ciklusát, és azt találták hogy:

- Földön valójában lehűlés tapasztalható
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a szélsőséges időjárás változásnak, ami tapasztalható volt a közelmúltban

Holdren az emberi CO2-kibocsátást hibáztatja, mint felelőst, az aszály, az élelmiszer felhalmozási hiány, és a tengerszint emelkedése miatt, valamint a szélsőséges időjárásért is, amit a közelmúltban tapasztalt.
Holdren nem egyedüli elkövető az átverésben. Az Amerikai Meteorológiai Társaság kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy támogatni tudja ezt a hazugságot, mondván, hogy "célszerű figyelembe venni geo-engineering potenciált, hogy megértsék saját korlátaikat, és hogy elkerüljék az elhamarkodott kiépítését."
Robert Socolow, a Princeton kutatója elmondta, a Nemzeti Tudományos Akadémián, hogy a geo-mérnöki módszer egy jól járható út, ha az éghajlat állapota drámaian romlik.
Mondják ezt, miközben megbízható tudományos adatok azt mutatják, hogy nem a CO2 a probléma, és más életképes "elkövetőket" figyelmen kívül hagynak. A geo-mérnöki tevékenység maga is súlyosan káros, és közvetlen ok-okozati összefüggés mutatható ki, hogy hatására jelentős változások tanúi lehettünk az utóbbi évtizedekben.

Holdren osztja Obama céljait az üvegházhatást okozó kibocsátások 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal való csökkentésében, bár az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése még az 50%-os CO2 és 50%-os népesség csökkentést írt elő. A kongresszus tagjai esetében látható jelek vannak Obama törvényjavaslatának ellenzésére.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

2010-es arizónai levegő részecskék mérése szerint, az alábbi számok azt mutatják, hányszor több az egyes anyagokból a légkörben lévő mennyiség, mint a megengedett mérgező határérték, de Európában is hasonló értékeket mérhetünk stronciummal "dúsítva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

Még ennél is nyugtalanítóbb az a tény, hogy az úgynevezett " képviselők" már jóváhagyták a geoengineering éves költségvetését, növekvő dollár milliárdokban meghatározva évente (amint ez a dokumentum : "A változó Bolygó - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es pénzügyi évben kiegészíti az elnöki költségvetést, és amelynek nagy része eltünt, és nem is szerepel a költségvetésben, jelezve még egy esetleges nagyobb csalást ezen a területen, mintegy fekete költségvetésként).

A globalisták kiválasztott csoportja ördögi oligarcha és bábszínházi köntösbe ágyazva az Egyesült Államok kormányában, így vesz részt az emberiség elleni bűncselekményekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem állítja meg, csend minden politikai szinten, és a globális aeroszol szórás kiemelve, javában folyik. 2025-ig az egész földet ellenőrizni akarják!

forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=238

Thrive - Növekedj! teljes film - magyar hanggal!

A Thrive egy rendhagyó dokumentumfilm, amely fellebbenti a fátylat arról, mi folyik valójában a világunkban. A pénz útját követve feltárja a globális hatalom azon szándékát, hogy miképp akarja megszilárdítani saját hatalmát az életünk minden területe felett. Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit a tudat és az aktív cselekvés segítségével, amely megoldásokat kínál a valódi boldogulásra, és képessé tehet bennünket arra, hogy visszaszerezhessük az irányítást az életünk felett.
http://www.thrivemovement.com/
Eredetileg darabokban közzétette: BG71bg71 , http://youtu.be/8XgBVnj_yMA
Magyar szöveg: Péter, Lívia, Mónika, Gergely, Józsi bácsi és Both Gábor.
Narrátor: Both Gábor (http://www.emberiseg.hu)
Köszönjük nekik munkájukat!

Nagy üzlet a föld?

 

"Hatalmas. Az uniós területalapú támogatás lassan nálunk is eléri a száz százalékot - ez hektáronként háromszáz euró, vagyis úgy százezer forint. Ezzel szemben a bérleti díj egy átlagos aranykorona értékű területen hektáronként huszonötezer. A különbség hetvenötezer. Vagyis ha szerzel száz hektárt, az évi hét és félmillió úgy, hogy egyetlen kapavágás sem történt. Ezer hektárnál hetvenötmillió. És a termelésből szerzett haszonról még nem beszéltünk. Meg azokról sem, akiknek eszükbe sem jut dolgozni, inkább kamuszerződésekkel, nagyjából az eredeti huszonötezres bérleti díj fejében továbbadják másnak a földet. Így kaszálható ezer hektárról százmillió - íróasztal mellől. A minisztériumban meg látszólag csodálkoznak, hogy az illető úgymond nagybirtokosnak nincs egyetlen gépe sem. Hát mire kéne neki? "
Mészáros Lőrincnek (Felcsút polgármestere )és családjának kb. 2000 ha területe van.....
Ez évi minimum 200 millió Ft bevétel munka nélkül...

 

Mi történhet 2012-ben?

Több lassú bolygó is új jegyben áll, az asztrológia szempontjából ez fontos momentum. A Plútó a Bak jegyében, a Neptunusz a Halak jegyében, az Uránusz a Kos jegyében, és 2012. második félévétől a Szaturnusz a Skorpió jegyében áll majd.

2012-ben a világban hatalmas változások történnek. Egy új világ van születőben.

A Plútó és a Szaturnusz mindent megsemmisít, ami már csak régi, idejétmúlt, és hamis. A Neptunusz és az Uránusz új szellemet hoznak a világra, új szeretetet, új felelősségérzetet. Ami nem távozik önként, azt 2012-ben egy veszélyes szövetség vihara söpri el: a Plútó és az Uránusz kellemetlen fényszög kapcsolata.

Régi tekintély:

Eltűnnek a hivatalnokok, akik eltelve önmaguktól íróasztaluk mögött ülve uralkodnak és érthetetlen rendeletek mögé rejtőznek. Velük együtt át fog alakulni a bürokrácia. A jövő hivatalnokai már nem az állam szolgái, hanem a népé. A Plútó a Bak jegyében elsöpri a régi tekintélyeket.

Régi rangsorok:
A politikában új rendszer várható: már nem a politikusokért fogják művelni, hanem valamennyiünkért, a népszavazások nagyobb súlyt kapnak. A Plútó megrázza a régi rangsorokat. Az emberek nagyobb felelőssége kormányozza majd az államot.

Régi képmutatás:
Elsimítani, félrehallani, mindent szebben leírni… ez volt eddig, de nem illik már abba a világba, melyben egy új öntudat ébred! A Plútó kitakarítja a régi képmutatást. Felfedezhetjük egy új becsületesség felszabadító boldogságát. Aki hazudik, az nem illik az új időkhöz, politikusként sem!

Régi hazugságok:
Nem hagyjuk magunkat többé választási hazugságokkal behálózni. A Szaturnusz a Skorpió jegyében addig kutat, amíg az utolsó, akár kényelmetlen vagy sokkoló igazság is napfényre nem kerül. Aki kudarcot vall, annak be kell vallania a hibáit.

Régi tabuk:
Tabuk sem lesznek többé. Egy a Skorpió jegyében álló kegyetlen Szaturnusz és egy forradalmár Uránusz megszünteti az utolsó sorompókat, negatív értelemben is. Még brutálisabb, még sokkolóbb TV-show műsorokkal kell majd találkoznunk, mielőtt társadalmunk észhez tér és egy emberies TV érvényesül, ami Földünk igazi problémáival foglalkozik, és hozzájárul azok megoldásához.

Régi házasságok:
Már az utóbbi években elkezdődött: azoknak a kapcsolatoknak, melyekben az emberek korlátok közé szorulnak, ahol az egyik partner féltékenyen őrködik a másik felett, nincs jövőjük. A Szaturnusz és az Uránusz kinyitják a családot a közösségnek, melyekben régi és új partnerek együtt élnek, és együtt gondoskodnak a több házasságból született gyermekekről.

Régi telefonok:
A telefonszolgáltatás még mobilabb lesz. Az emberek nem számokat tárcsáznak majd, hanem csak kimondanak egy nevet, és létrejön a kapcsolat. A Plútó megszünteti a régi, zavart kommunikációt, ami az embereket inkább elválasztotta, és névtelen számok mögé rejtette.

Régi macsók:
Nem a kvóta nemesíti a hölgyeket, hanem az új hölgyek magukat. A régi macsók, akik kegyesen - mert meg kellett tenniük - női vezetőt ültettek a főnöki székbe, végérvényesen nyugdíjba mennek. Egy új, hangsúlyozott nőiesség határozza meg az üzemi klímát a jövőben.

Régi félelmek:
Féltjük az egzisztenciánkat, házunkat, autónkat, szűkös fizetésünket, gyermekeinket, jövőnket. Ha az ember felelősséget vállal az emberekért, a szomszéd a szomszédért, barát a barátért, ezek a félelmek meghalnak. A Plútó megmutatja az utat.

Régi bankok:
A Szaturnusz a Skorpió jegyében kideríti az igazságot bankjainkról, akik a mi pénzünkkel érthetetlen spekulációkba bonyolódtak, és az államnak kellett megmentenie őket. Ezzel mi fizettünk még egyszer. Ebből elég lesz!

Új szerelem:
Az új szerelmet mindenekelőtt egy egymás iránt érzett mély felelősség határozza meg. Még ha el is válunk egymástól, akkor is gondoskodunk egymásról. Amit eddig törvények szabályoztak, azt magunktól tesszük, mert a szerelmet Neptunusszal a Halak jegyében mélyebbnek, becsületesebbnek érezzük.

Új felelősség:
Az egymás iránt érzett felelősségnek nincs vége a partner és a család iránt érzett felelősségnél. A szomszéd törődik a szomszéddal, az idős ember a fiatallal. Egész városrészek fognak össze, és gondoskodnak a gyengékről, ahogy egykor a falvakban szokás volt. Míg tudatossá válik bennünk, hogy az emberiség a családunk.

Újra egymással:
Talán már észrevetted, sok ember kedvesebben bánik már a többiekkel. És nyíltabbak is, nem bújunk el a kerítés mögé. Ezek az első lépések egy összetartó emberiség felé.

Új türelem:
Aki az idegent, a külföldit, az olyan embereket, akik nem felelnek meg a nyárspolgári normáknak, szidja, vádolja, az örök tegnaphoz tartozik. Ilyenek holnap is lesznek, de egyre kevesebben hallgatnak rájuk. A kor szellemének a nyitottság felel meg, amit egy forradalmár Uránusz alakít a Kos jegyében: engedni másokat úgy élni, ahogy akarnak.

Új kommunikáció:
A Facebook és a többi közösség az interneten jelentik az első lépést egy olyan emberiség felé, ami világszerte egymás között kommunikál, egészen az ifjúság bolygója, Uránusz szellemében. Ezek a fórumok becsületesebbek, mélyebbek lesznek. Nem korlátozódnak a „hüvelykujj-beszédre” (tetszik – nem tetszik), mint ma, az emberek tényleg egymással beszélnek, teljesen nyíltan.

Új spiritualitás:
Aki az asztrológiában kiismeri magát, azt megcsodálják. Elmúltak azok az idők, amikor csak mosolyogtak a spirituális embereken. Az érzékfeletti tapasztalatok, a kapcsolatok a szellemvilággal 2012-ben mindennapjaink részévé válnak.

Új bánásmód a pénzzel:
Az Uránusz, a Neptunusz és a Szaturnusz biztosítják a nyugdíjunkat. Elmúltak az idők, amikor vállalkozók és spekulánsok a régi hitelt az újjal törlesztették. A jövő gyermekeiről való gondoskodás a cél.

Új technológiák:
A biztonságos, takarékos autó, a mosógép, ami örökké tart, a gondolatainkra reagáló számítógép, melyet nem kell másnap a szemétre dobni – ezek a 2012. év feltalálóival szemben támasztott kihívások, az Uránusz pedig az "asztro szponzor".

Új ideológiák:
Aki megígéri a csillagokat az égről, szép beszédekben ömleng, azt 2012-ben Szaturnusz kineveti. Az új ideológiák gyakorlati megoldásokra törekednek, és nem a gyűlölet, hanem az emberiesség vezérli őket.

Új hatalom:
Az Uránusz a gyermekeket, a fiatalságot, minket, a népet, és nem a régi embereket emeli hatalomra. Az első előjelek már 2012 közepén meg fognak mutatkozni.

Forrás: http://www.asztrokalendarium.hu/Asztrohirek/mi-toertenhet-2012-ben.html