2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Csillagüzenetek 2014. július 12 - 31

Jelen levelünkben július 13-tól írjuk le a nyári éjek álom üzeneteit. Tulajdonképpen kicsit rövidebb verzióban (a július első, és második hetét kihagyva) küldjük el újra (sokak kérésének eleget téve) a múlt heti levelünkben is leírt információkat. Természetesen a levelünk alján található „Gyógyító, és spirituális időintervallumok” rovatunk 14-től 20-ig ismerteti a mágikus időminőségeket.

Legújabb, júliusi kisfilmünkben terjedelmi okok miatt nem hangzanak el az éjszakára vonatkozó üzenetek, de az álomfejtéshez szükséges információkat jelen levelünkben átadjuk. Egyéni, az álmainkban dominánsan megjelenő szimbólumrendszerünk megfejtéséhez, és megértéséhez nyújtanak segítséget az álomidő éji égi jelei, s mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani jelen levelünkkel.

Az elsősorban a nappalokra vonatkozó júliusi csillagüzeneteket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva nézheti meg. Fontos! A filmben szereplő üzenetek a jelen levelünkben leírt álomüzenetekkel együtt alkotnak egészet!

Az álmok jelentősége óriási. Az alvás, vagyis az „odaát cselekvés” idejében nélkülözhetetlen erőket, beavatásokat, tanításokat, és útmutatásokat kapunk, Ezekkel egészül ki az „evilágban” szerzett élményeinkkel, tudásunkkal, inspirációinkkal az életünk. Éji utazásaink, az álmaink megfejtéséhez a legnagyobb segítséget az éji, égi őrtüzek, a csillagok adják. Minden nép mágikus hagyományában nagy jelentőséggel bírnak az álmok. Mi, magyarok gondoljunk csak Emese varázslatos történetére, melynek a különböző rétegeit felismerve, és megértve bizony a mai napig szóló tanításokkal gazdagodhatunk. Emese álmát pedig mi álmodjuk tovább…

 

Júliusi álomüzenetek:

12 – 13-ra virradó éjjelen találkozunk önmagunk azon belső inspirációival, melyek a magasabb dimenziók felé tudnak repíteni minket. A repülés, a szárnyalás tanításait kapjuk meg most az álmainkban.

13 – 14-re virradó éjjelen a „múltunkból hozott” tisztáznivalóinkat, és feladatainkat mutatják meg az álmaink.

14 – 15-re virradó éjjelen az emberi kapcsolatainkban lévő valóban lényeges megbeszélnivalóinkra világítanak rá az álmaink, hogy igazi harmóniát tudjunk teremteni a társainkkal. Most is „emelő” típusú jeleket, üzeneteket kapunk.

15 – 16-ra virradó éjjelen a „tiszta, és szabad” jövő megteremtését segítik az álmaink. A beavató mesékben szereplő táltos paripa most hozzánk érkezik el, hogy a valódi célhoz segítsen minket.

16 - 17-re virradó éjjelen az előző életeinkkel kapcsolatos, de a jelen életünkre vonatkozó összefüggéseket mutatják meg az álmaink. Táltos paripánk még ezen az éjjelen is velünk tart!

17 – 18-ra virradó éjjelen megjelenő álmaink lényegét úgy lehet egyszerűen megfogalmazni, hogy „meglépjük a nagylépést”, az új célok elindulása érdekében. Nos, ebben segítenek most az álmaink.

18 – 19-re virradó éjjelen álmainkban az életünk lényeges dolgai összegződnek. Az összegzést, a megoldáshoz, és a felemelkedéshez szükséges üzenetek követik.

19 – 20-ra virradó éjjelen önmagunk, önmagunk elől is elrejtett részével fogunk „kommunikálni”. Ez az éjszaka a belső világunk teljesebb megismerését segíti. Érdemes ezen az estén korán nyugovóra térni!

20 – 21-re virradó éjjelen a termékeny erőink jelentkeznek az álmainkban. Ezen energiák ismerete, és működtetése azért fontos, mert ezekkel tudunk valódi biztonságot teremteni az életünkben, anyagi szinten is.

21 – 22-re virradó éjjelen igen érdekes tanításokat kapunk, ugyanis arra láthatunk rá, hogy hogyan működtetjük a gondolkodásunkat. Megértjük, és szükség esetén át is alakíthatjuk a gondolkodásunkat (mellyel a valóságunkat alkotjuk!) az álmaink segítségével.

22 – 23-ra virradó éjjelen látjuk meg azt, hogy mit szükséges legyőznünk önmagunkban ahhoz, hogy magasabbra emelkedhessünk. Mindezek mellett a szabadság teljesebbé tételéhez, és/vagy eléréséhez is segítséget kapunk.

23 – 24-re virradó éjjelen újra beavató álmokat kapunk. A beavatás most az elengedés mágiájáról szól. Az álmok tehát abban segítenek most, hogy észrevegyük azokat a dolgokat, társakat, berögzöttségeket, szokásokat, káros szenvedélyeket, melyeket már el kell tudnunk engedni. Elengedni azért, hogy tovább tudjunk fejlődni spirális utunkon.

24 – 25-re virradó éjjelen a lelkünkben szunnyadó magas művészet, égi harmónia képei, hangzatai jelennek meg, csendülnek fel. A kapcsolatainkban lakozó magas üzeneteket értjük meg jobban, de a „halhatatlan énünk” is ránk mosolyog ezen az éjszakán.

25 – 26-ra virradó éjjelen álmainkban elsősorban a nappal történései folytatódnak. Az otthoni, az anyasággal, anyával kapcsolatos, illetve a családi dolgaink teljesebb megértését segítik ezáltal a „túloldali” képek, élmények, üzenetek.

26 – 27-re virradó éjjelen lesz Újhold. A Nap, a Hold, és a Jupiter háromszöge álmainkban a lelkünkre való rálátást segíti azért, hogy a bennünk lakozó bölcsességet is világosan láthassuk. Egyszerűbben mondhatjuk úgy is, hogy a „hozott tudás” felszínre hozatala történik meg az álmainkban.

27 – 28-ra virradó éjjelen a Rák ollóját elérő Hold az Uránusz „támogatásával” mutatja meg azt, hogy mely külső és belső dolgainkat kellene végre mintegy „levágnunk” magunkról azért, hogy teljesebb szabadságban élhessük az életünket.

28 – 29-re virradó éjjelen a múltunk lényeges mozzanataira, és az ösztönvilágunkra láttatnak rá az álmaink. Álmaink célja itt az, hogy megtanuljuk még teljesebben uralni az ösztöneinket, s ne ők hatalmasodjanak el időről - időre rajtunk. Ennek az „uralkodói képességnek” a megszerzése kulcsfontosságú a spirituális úton!

29 – 30-ra virradó éjjelen sorsunk magasabb összefüggéseire pillantunk rá az álmainkban. Megérthetjük azt, hogy örömeink, de adott esetben a szenvedéseink is milyen kozmikus összefüggésbe illeszkednek. Itt fontos tudnunk azt, hogy minden személyes élményünkkel nem csak mi, hanem az Univerzum is gazdagodik.

30 – 31-re virradó éjjelen a bennünk levő alkotó, kreatív képességeinket tudatosítják az álmaink. Mindezek mellett segítenek abban is, hogy rend legyen az életünkben.

És végül július 31 – augusztus 1-re virradó éjjelen olyan tanításokat kapunk, amelyekkel a kapcsolati problémáinkat tudjuk megoldani, illetve problémák hiányában segítenek abban, hogy a társaink által felénk közvetített (ez részükről nem tudatos!) tanításokat megértsük. Ezen az éjszakán mutatják meg az álmaink azt is, hogy mely dolgainktól kell eltávolodnunk ahhoz, hogy teljesebb harmónia köszönthessen be az életünkbe.

Jegyzeteljük le az álmainkat, majd vessük össze az itt leírt üzenetekkel. A megfejtés érdekében ne csak racionálisan akarjuk megérteni a jeleket, hanem meditatív, merengős állapotban is idézzük fel az álomképeket. Ne feledjük azt sem, hogy egy álom üzenete +/- 7 nap! Ha vezetünk álomnaplót, akkor könnyedén felismerjük azt, hogy az adott álom a benne lévő tanítás mellett, melyik nappali történésünkre hordoz választ, avagy üzenetet.

Július hónapban is jó álom, és életfejtést kívánunk!

 

Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia – asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is. Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál, a vojkuj@yahoo.com címen lehet.

 

Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia – asztrológia kurzusunk. Érdeklődni és jelentkezni Gecse Ildikónál lehet a 347-424-0467-es számon, illetve a deeksha68@gmail.com e-mail címen.

 

Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:

2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.

VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:

06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.

Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. július 14 – 20-ig:

Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első gyógyító, spirituális és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 9.35 – 13.15 óra között.

A második gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva  16.30 – 19.50 óra között érzékelhető.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

 

 

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2014.06.09.-06.16.

Közeledik a Nyári Napforduló! Következő levelünkben az ilyenkor aktuális termékenység-, és bőségvarázslásról, a lencsemágiáról lesz szó. Már most érdemes beszerezni a szükséges (bio) lencsét.
Mai levelünkben folytatjuk az előzőben elkezdett gondolatsort, melyben az asztrológia, a spiritualitás, és az életünk egyik legfontosabb, és legvitatottabb kérdését járjuk körül. Ez a jó és a rossz, a segítő, és a gátló energiák kérdésköre. Itt, a polaritás világában ez az egyik fő kérdés.
Az ezzel való foglalkozást már régóta indokolja az az égi tény, hogy a megértés, és bölcsesség planétája a Jupiter, bár asztrológiai értelemben a Rák jelében tartózkodik, de ennek a hátterében a kettősséget, a polaritást is szimbolizáló Ikrek csillagkép látható.

Mindezek előtt azonban mindenképpen nézze meg új filmünket, és jegyzetelje le az ott elhangzott lényeges üzeneteket, hogy az Ön élete is teljesebb, boldogabb, és minden szinten eredményesebb lehessen!

Legújabb kisfilmünkben hétfőtől hétfőig, tehát június 9-től, 16-ig mutatjuk be az égi üzeneteket azért, hogy jobban lehessen előre tervezni. Természetesen most is nyújtunk segítséget az álmok üzeneteinek a megfejtéséhez!
Filmünk megtekintéséhez kattintson a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra.

 

Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia – asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is. Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál, a vojkuj@yahoo.com címen lehet.


Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia – asztrológia kurzusunk, ennek részleteiről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.


Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia – asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:
2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.
VI. Budapest, Dessewffy u. 53.
Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:
06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.
Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 – 20.45-ig kerülnek megtartásra.

 


Folytassuk tehát a múlt héten elkezdett gondolatsort. Kerestem a sikeres, boldog, harmonikus életet élő embereket. Ők mit, és hogyan csinálnak? Miben különböznek a nehéz sorsú társaiktól? Pedig nekik is vannak kártevő bolygóik, meg ártó fényszögeik… Vizsgáltam azt, hogy mi a különbség a szerencsétlen sorsú ember, és a sikeres ember között. És végül megérkezett a válasz. Megértettem, hogy miért nem okoz problémát, sőt, kifejezetten segítő erőként működik néhány „beavatottnál” az, ami a többieknél súlyos problémákat okoz az életben.
A szintek elve.
Miről is van szó?
Mindenki ugyanannyi kozmikus lehetőséggel születik e világra, tehát mindenkinek a képletében van Nap, Hold, Merkúr, és a többi planéta, melyek teremtő erőként vannak jelen az énünkben. Naprendszerünk bolygói csodálatosan szimbolizálják a bennünk szunnyadó tehetségeket, lehetőségeket, képességeket, belső indíttatásokat! Sajnos az emberek java része ezekről semmit sem tud, így az életében kínálkozó lehetőségek mellett elmennek, mert ezeket senki nem tanította meg nekik.
Heti csillagüzeneteinkben részben ezt a hiányt is igyekszünk pótolni. A belső erőink persze ettől függetlenül működnek. A probléma azonban az, hogy nem tudatosan működtetjük ezen ismeret hiányában őket, így szinte törvényszerű, hogy azok sok nehézséget fognak okozni.
Ismerd meg önmagad!
Így hangzik az ősi intelem, s ez vonatkozik arra is, hogy a belső kozmoszunkat kell elsődlegesen megismernünk. A planéták által szimbolizált erőinket lehet alacsony szinten, lehet közepesen, és lehet magas szinten is működtetni.
És ez a lényeg, mondhatni a leglényegesebb titok!
Még egyszer, mert ez a legfontosabb: A planéták által szimbolizált erőinket lehet alacsony szinten, lehet közép szinten, és lehet magas szinten is működtetni!
A sikeres, és boldog emberek a legtöbb esetben ösztönösen éreznek rá arra, hogy hogyan kell egy, vagy több belső energiát magas szinten működtetni. A képlet ugyanis egyszerű. Az alacsony szintű működés, működtetés számunkra kellemetlen, „rossz” dolgokat vonz be az életünkbe, míg a magas szintű működtetéssel hívjuk be a „jó” dolgokat.
Egy egyszerű hasonlattal élve a rosszul működtetett konyhakéssel megvágja magát az ember, ám magasabb szinteken használva eszközünket már a fenséges étel elkészítésében nyújt segítséget. A kés önmagában nem jó, de nem is rossz, az őt működtetőn múlik minden. A konyhakés pedig kikerülhetetlen, hiszen „mindenkinek az életében jelen van a konyhakés”, tehát mindenkinek az életében jelen vannak a planéták, mindannyian ugyanazokkal az energiákkal rendelkezünk. Egyénileg természetesen más, és más „töltettel”, indíttatásokkal rendelkeznek a bolygóink, ez adja a különbségeket, de a működtetés szintje csak rajtunk múlik!

Nézzünk néhány példát: - A magas szinten működtetett Nap a szeretet fényében, s az önmagunkra való rálátás képességében is megjelenik, így biztosítva az előrehaladást az életünkben, míg ugyanez az erő már alacsony szinteken a zsarnok akarnokság önimádó kivagyiságában mutatkozik meg, ezáltal vonzva be a kívülről (is) érkező gátló erőket, s teszi lehetetlenné a tisztánlátást.
A magas szinten működtetett Merkúr képes valóban meghallgatni, és meg is érteni (!) másokat, míg ugyanez alacsony szinten csak a magáét fújja…

A tanításban is erre helyezem a hangsúlyt. Gyakran mondom a tanítványaimnak hogy: „Ha gond van a hozzád segítségért, tanácsért forduló ember életében, akkor mutasd meg annak, azoknak a bolygóknak a magas szintű működtetési lehetőségét, amit eddig nem működtetett a kellő szinten. Mert a tudás szabaddá tesz! Eddig csak ösztönösen, tudattalanul működtette, mert nem tudta, hogyan lehet fényesen használni azt az energiát. Mondd el neki ezt a csodát, mert ez az igazi csoda az életünkben. Amikor képesek vagyunk átalakítani, felfényesíteni. Amikor már tudunk a rosszból jót tenni. Ólomból aranyat varázsolni. Lehúzó késztetést emelő indíttatássá alakítani. Ez már az alkimista lehetősége!”

A dúsgazdag szülőkhöz leszülető gyermek, ha alacsony szinten működteti az erőit kudarc, és veszteség fogja kísérni az útját, míg a szegény ember (nem csak a legkisebb) gyermeke, ha magas szinteket működtet önmagában, akkor boldog emelkedés szegődik a társául az életében.
A jó sorból induló gyermek igazi előnye az, ha megtanítják neki a magas szintű működtetést, és persze a szegény ember gyermeke is viheti tovább a pesszimizmust, a mások okolását, és egyéb, alacsony szintű működtetéseket.

Az égen nincs jó, és rossz, mindez belül dől el. De miért tapasztalhatja azt az asztrológus, hogy vannak rossz jelzések a horoszkópban? Azért, mert az ember akkor fordul segítségért például asztrológushoz, amikor gondok vannak. Sőt szinte már tornyosulnak a problémák. Ez annak a jele, hogy alacsony szinteken működtették a bolygókat, tehát igazolva látszik a középkori tanítás, miszerint a bolygók sorában találunk rossz hatásúakat. Amikor minden jól megy, akkor senki nem fordul az asztrológushoz, így szegénykém a rengeteg problémával találkozva láthatja jogosan úgy, hogy bizony vannak kártevő planéták…
Amikor leültem a sikeres, és boldog emberekkel a képletüket elemezni, akkor bizonyosodott be számomra az, hogy bár az ő életükben is vannak nehézségek, időnként ők is „kirúgnak a hámból”, összességében azonban magas szinteken működtetik a bennük lakozó energiákat, tehát a belső kozmoszukat.

A tanfolyamaimon fontos annak a felismerése, hogy az eddigi életünkben mit, milyen szinten működtettünk. Sokszor persze nem könnyű az évtizedes berögzöttséget átalakítani. Azonban ahogy lépésről, lépésre haladunk, az eredmények, az örömök visszaigazolják törekvésünk helyességét. Csak a döntést kell meghozni.
A szintek megismerésével látjuk meg azt, hogy jelenleg hol tartunk az életünkben.
A szintek megismerésével ismerjük fel a tendenciákat az életünkben.
A szintek ismeretében már nem csak önmagunk életén tudunk szükség esetén változtatni, hanem a szeretteinken, de akár idegeneken is tudunk segíteni. A spirituális tanítások mentesek a jó, és a rossz fogalmától, hogy a jó, és a rossz világát végre meg tudja haladni az a vándor, aki már felismerte, hogy a jó, és a rossz csak az ember szintjén van, de már eljött számára, az ebből való kiemelkedés ideje.

Mi is segíteni szeretnénk azzal, hogy az aktuális égi helyzetekben rejlő lehetőségeket mutatjuk be „Heti csillagüzeneteinkben”. Aktuális kisfilmünket a www.asztrozofia.hu –ra kattintva nézheti meg. Jó csillagutazást kívánunk!

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. június 9 – június 15-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 4.10 – 7.30 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.)

A második gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 11.50 – 15.45 óra között.

A harmadik gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva  18.50 – 22.10 óra között érzékelhető.

JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!


Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com


Csillagüzenetek 2014.03.31.-04.06.

Előadás Salgótarjánban!
2014. április 9-én szerdán, 17.00 órakor a TESZ-ben.
3100. Salgótarján, Rákóczi út 13.
„Csillagokkal túl, a karma kerekén”

„Jelen korunkban is felismerhető önmagunkban az alkimista, akit nem kápráztat el a látszatcsillogás. Ő ragyog ránk a csillagok világából, de csak az veszi észre, akinek van szeme, és szíve igazán a csillagokba nézni.”
Paksi Zoltán

 

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014 március 31 - április 6-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a reggeli, délelőtti órákban, 8.50 – 11.10 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.)

A második gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányban érzékelhető 16.30 – 19.00 óra között.


JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.05.13.-05.19.

Az előttünk álló napokban rejlő égi – földi lehetőségeket mutatják be legújabb magyar, és angol nyelvű kisfilmjeink. Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

Mai levelünkben sokak kérésére összegezzük a meditációról eddig elmondottakat. Néhányan lemaradtak a gyakorlatokkal, illetve még egy kis gyakorló időre van szükségük, páran meg menet közben kapcsolódtak be a közös felfedező „meditációs munkába”.
Nem szeretnénk senkit sem megfosztani e csodás praxis kínálta felfedezésektől! Mindezek indokolják, hogy megismételjük az e témában küldött leveleinket. Jelen levelünk végén is ismertetjük a gyógyító, és spirituális gyakorlatokra alkalmas időintervallumokat!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!

 


A MEDITÁCIÓRÓL

Miért érdemes meditálni? Miért hasznos az, ha befelé figyelünk? Sok ezer éves tapasztalat mondatja velünk azt, hogy azért, mert egészségesebbek, nyugodtabbak, alkotóbbak, megértőbbek leszünk, és a valódi fejlődésre nyitottabbá válunk. A meditáció ellen igen erőteljesen küzd énünk azon része, aki nem akarja a fejlődést. Tőle halljuk az olyan mondatokat, hogy „ráérünk arra még”, „én ezt biztosan nem tudom megcsinálni”, „kicsi/kevés vagyok én ehhez”, „most inkább lazítok, majd holnap…”, „a társam/a kormány/ anyósom/a szomszédom/a főnököm/stb, tehet arról hogy ilyen helyzetbe kerültem”, és még folytathatnánk a sort. Amikor meditálni kezdenénk, akkor ő tesz arról, hogy éppen megcsörrenjen a telefonunk, eszünkbe jusson valami halaszthatatlan, csak hogy éppen most ne kezdjünk bele a meditációba, vagy éppen ki kell mennünk a toalettre, de pont ilyenkor kezd el viszketni a hátunk… Tehát sok mindent bevet azért, hogy minden maradjon a régiben.
Ezeknek a trükköknek ne dőljünk be! Ne vegyük fel a telefont, ne kezdjünk el vakarózni, mert akkor már ő áll nyerésre. Ma, a meditációt legtöbben ülve végzik. Egy magányos séta az erdőben, a tó, vagy a folyó partján történő szemlélődés is kiváló alkalom a belső figyelemre, de egy zsúfolt áruház, vagy siető emberekkel teli nagyvárosi aluljáróban végzett „diszkrét nézelődés” is rengeteg tudást hoz elő bensőnk kincsestárából.

A magam részéről első gyakorlati lépésként azt javaslom, hogy kezdjük egy egyszerű nézelődéssel olyan helyen, ahol sok ember nyüzsög, majd egy másik napon keressünk egy nyugalmas helyet, (erdő, vízpart, puszta, hegy, de egy viszonylag nyugalmas park is megteszi) a szemlélődésre. Törekedjünk arra, hogy ne ítéljünk közben. Se pozitív, se negatív értelemben. Pl.: „Milyen csodálatos a madarak éneke!” „Mint az őrültek, úgy sietnek néhányan!” Lélegezzük be lassan, a számunkra legkényelmesebb ritmusban a létezés levegőjét. A nyelvünk legyen a szájpadlásunkon.
Szemlélődő sétánk előtt engedjük el a tegnapot, de az előző perceket is. Engedjük ki a tudatunkból a terveinket, a holnapot, a céljainkat is.
Megérkezünk a VAN állapotába.
Körülöttünk zajlik az élet, s mi ezt véleményezés nélkül elfogadóan szemléljük. Így a bennünk ébredező őstudás is elfogad minket, s valamennyit átnyújt nekünk sugallatként, villanó gondolatként, érzésként, dallamként, vagy akár illat formájában végtelen kincsestárából.

Séta meditációnk eleinte rövidek legyenek, (pár perc, esetleg negyed óra) mert a véleményezés nélküli állapot fenntartása kezdetben nem könnyű. Amikor már ítélkezés nélkül tudunk akár negyed óráig is szemlélődni a zsúfolt városban, akkor növelhetjük meditációnk idejét. A véleményalkotás elengedése nem egyszerű feladat, meditációnk során legyünk őszinték önmagunkhoz, hogy felismerhessük a spontán becsusszanó kis ítélkezéseinket. A véleményezés nehezíti a meditációs állapot elérését, vagy megtartását.

Séta közben a hátunk legyen egyenes. A fejtetőnk (koronacsakra) energetikailag az ég tetején lassan vándorló csillagokkal kerül kapcsolatba, míg a talpunkon keresztül a föld középpontjából érkező energiák erősítenek minket a meditációnkban. Az égi, és a földi energiák a köldök magasságánál találkoznak, ezért, pár nap után, érdemes a levegőt a „köldökünkre venni”. Az égi, és a földi energiák találkozásának a központja egészen pontosan a köldök alatt három ujjnyira van, tehát ide érdemes lélegezni sétáink alkalmával.
Rossz idő esetén az otthonunkban is meditálhatunk. Ebben az esetben meditációnk tárgya lehet például Mozart Jupiter szimfóniája. Első ülésben bőven elegendő csak az első tételt meghallgatni, majd később lépésről-lépésre haladva végül az egész művet „végigszemlélhetjük”. Figyelem! Itt is fontos a véleménynélküliség!

A lényeg azonban a belső figyelem. A meditációra szánt, vagy inkább szentelt időt csak lassan, fokozatosan szabad növelni. A meditáció végeztével mindig írjuk le az élményeinket, tapasztalatainkat, a gyakorlat pontos idejének a megjelölésével.
Ne feledjük, hogy ezek a gyakorlatok egészségesebbé tesznek, tisztítják az aurát, világosítják az értelmet, s növelik a békét, a szelídséget, és a szeretetet!

A mitikus emlékezet szerint a csillagok végtelen birodalmából érkeztünk naprendszerünk kívülről nézve hetedik, a Naptól számítva azonban a harmadik planétájára, a Földre. Két csodálatos kontinens várt ránk, s ezeken a hatalmas szigeteken „aranykori minőség” fogadott minket. Az egyiket MU-nak, (Gondvána) hívták, a másiknak pedig ATLANTISZ volt a neve.

A kezdeti időkben még mindannyian tudtuk, hogy a csillagokból az istenek fényből szőtt üzenete ragyog ránk, sőt, a csillagfény táplálékul is szolgált. Nem volt még hatalom, mely rátelepszik az emberre, s az erőszak, a birtoklás, meg a halálnak nevezett elmúlás is teljesen ismeretlen volt egykoron a számunkra. Mai szemmel nézve olyan csodás képességekkel rendelkeztünk, mint például a levitáció.

Később megízleltük a gyümölcsöket, és a természet kínálta finomságokat, így még mélyebbre merültünk az anyagi, testi létezés világába. Az utolsó időkben aztán megtörtént az addig elképzelhetetlen is, állati társaink húsát is az eledeleink közé vettük fel. Észrevétlenül megjelent az emberben a hatalomvágy, a birtoklásvágy, s ezek megszülték az erőszakot.

A tudásvágy is egyre erősebbé vált. Képesekké váltunk óriásokat, szörnyeket létrehozni, akik harcoltak, pusztítottak a parancsunkra. De ekkorra már Atlantisz szigetének a vulkanikus tevékenysége felébredt. Akik nem merültek el a harcok tébolyában, azok látták, hogy közeleg a vég. A sziget, mely egykor maga volt a paradicsom, el fog süllyedni.

És az utolsó napokban elhagyták a szigetet, és a mai Európa, Afrika, és Amerika területére érkeztek, hogy új életet kezdjenek. Ezeknek a kontinenseknek azonban másmilyen az energetikája. Az Atlantiszon még természetes mágikus képességek ezeken a földrészeken már nem, vagy csak kevéssé működtek. Atlantisz emlékét azonban megőrizték.

A Csendes – óceánba elmerülő Mu szigetének emlékét, és mágikus titkait az ausztrál, és az új – zélandi őslakosok, valamint a kisebb – nagyobb szigeteken élő népek őrzik. Az Atlanti – óceánban elmerült Atlantisz emlékét, és mágiáit a kelták, az egyiptomiak, és néhány európai nép őrzi még.
A mai tudomány szerint az emberiség története fejlődéstörténet, ahol majomból emberré nemesedtünk. Sajna a mai majmok valahogy nem akarnak lejönni a fáról, és nem akarnak felegyenesedni sem. Az ősi mágikus emlékezet, és tanítás azonban azt mondja, hogy az ember története az elkorcsosulásról szól. Az egykor isteni tudattal bíró független lény mára már a vagyon, a hatalom, és az erőszak bűvöletében, és rettenetében él. Ez lenne a fejlődés?

Amikor az ember megáll, mert nem akar a pusztítás eszköze lenni…
Amikor megszületik bennünk a vágy a fényre…
Amikor valahol mélyen újra érezzük, hogy minden ember a testvérünk…
Amikor szebbé akarjuk tenni a világot…
Amikor újra a szívünkkel fordulunk a csillagok felé…
Amikor ráérzünk arra, hogy az Ő országa bennünk is van…

Akkor jön el a meditáció ideje. Már érezzük, és tudjuk, hogy nem korcsosulhatunk tovább. El kell indulnunk újra a fény felé. A bennünk elsüllyedt Mu, a lelkünk legmélyére merült Atlantisz küldi a jeleit, s mi egyre erősebben vágyunk arra, hogy újra ott lehessünk, ahol kezdetben a fény, és a szeretet varázslata hatott át mindent.
Az út a meditáción át vezet.
Az út hazavezet Atlantisz, vagy Mu szigetére.
Atlantisz és Mu szigete a földi őshaza.
Innen lehet majd az igazi hazába, az Égi fénybe visszatérni.

Amikor megszületett bennünk a vágy a „titkos tanítások”, az asztrozófia, az asztrológia, az alkímia, és a kozmikus energiák megismerésére, akkor kezdődött el ebben az inkarnációban az út oda, ahol már nem a haszon, és ennek érdekében a pusztítás elve a döntő, hanem a szeretet.
Sokan mondják, hogy ez a szó már el lett csépelve.
Valóban?
Így gondolja az anya is, aki átöleli, s testéből táplálja kicsiny gyermekét?
Így gondolja a gyermek is, amikor édesanyjához bújik védelemért?
Így gondolja Rómeó is, mikor az erkély alatt áll?
Így gondolja Júlia is, mikor meghallja Rómeó hangját?
Így gondolja az Istenhez fohászkodó ember a természet templomában?
Így gondolja vajon az Isten is, ki először a világosságot teremti meg?

Most térjünk rá a mai értelemben vett meditáció gyakorlatára. Mindenekelőtt gondoskodjunk arról, hogy legyen legalább fél nyugodt óránk, amikor senki, és semmi nem zavar minket. Az elektromos készülékeket kapcsoljuk ki, a legjobb, ha a hálózatból is kihúzzuk a csatlakozót. Telefon, mobiltelefon ne legyen velünk egy helységben, mert a hozzá társuló sugárzás jelentősen rontja a meditációs állapot elérését.
Gyújtsunk gyertyát, s közben mondjuk ki hangosan, hogy legyen világosság!

A meditáló ember teste az élőfát, mondhatni a FA elemét jeleníti meg. A fa közvetlen kapcsolatot alkot a többi elemmel, nevezetesen a földdel, a vízzel, a levegővel, és a tűzzel is.
A fa a földbe kapaszkodik gyökereivel, ám a tápláló vizet lentről emeli fel a lombkorona csúcsáig. A levegő, vagyis a szél szólaltatja meg az ágakat, és a leveleket, így a fa is meg tud szólalni, s az üzeneteit a halló ember megérti. Az égi tüzek, a csillagok, és a Nap fénye beköltözik a fába, s emelik azt egyre magasabbra, fel, egészen az égig.

A meditációban „égig érő fává” válunk. A gyökér csakra földünk középpontjával kell, hogy kapcsolatba kerüljön, míg a fejtetőnk, a korona csakránk az ég tetejéhez kapcsolódik. Így az égi „jang”, és a földi „jin” energiák felerősödnek bennünk, s ezzel a meditáció képessé valik arra, hogy mintegy kiemeljen minket a hétköznapok világából. Ez csak ülő, vagy álló helyzetben valósul meg.
Legyen csend. A külvilágból érkező zajok természetesek, dönthetünk úgy, hogy ezek mélyítik, segítik a gyakorlatunkat.
Üljünk le egy székre a gyertyánk és természetesen kelet felé fordulva. Török-, vagy akár lótuszülésben is elhelyezkedhetünk, ahogyan nekünk a legtermészetesebb. A hátunk legyen egyenes, hogy az energiák akadálytalanul tudjanak keringeni. Ügyeljünk arra, hogy a fejünk ne dőljön se előre, se hátra. A nyelvünk legyen a szájpadláson, s törekedjünk arra, hogy kb. három – négy centivel a köldök alá vegyük a levegőt. Ez eleinte lehet, hogy kicsit kényelmetlen lesz, de nagyon gyorsan természetessé válik. A kézfejeket pihentethetjük a combunkon, de lehet az ölünkben is, tenyérrel felfelé.
Vegyünk három jó mély lélegzetet, s a levegő kifújásakor fújjuk ki a testi – lelki feszültségeinket is.

A tekintetünket pihentessük a gyertya lángján. Nem nézzük a lángot, csak pihen rajta a tekintetünk. Amikor belülről jön az érzés, hogy csukjuk le a szemünket, akkor, és nem előtte zárjuk be tekintetünk kapuját. Most már elengedjük a külső világot, belül vagyunk.
Ezután kis kilengésekkel hintázzunk előre, és hátra, míg végül nyugalmi állapotba nem érkezünk. Ekkor újra függőleges helyzetben van a törzsünk, mely éppen a zeniten tartózkodó csillaggal, és a Föld középpontjához kapcsolódik. A kicsi előredőlés a jövő érzeteit sejteti, míg a hátradőlés a múlt világát idézi. Az egyre kisebb kilengések után érkezünk meg a nyugalmi állapotba, a jelenbe.
Figyeljük meg az érzéseinket, majd várjunk néhány másodpercet.

Majd ugyanígy hintázzunk egyre kisebb kilengésekkel jobbra, s balra is, míg újra nyugalmi állapotba nem érkezünk. Ezzel világunk polaritásaiból érkezünk meg önvalónk középpontjához. Ez akkor is így van, ha most, először ehhez nem társul megvilágosodás szerű élmény.
Ez után is figyeljük meg azt, hogy milyen érzések születtek bennünk, majd újra várjunk néhány másodpercet.

Végül kezdjünk el a törzsünkkel körözni. Egyre kisebb sugarú köröket rajzolunk így a fejünkkel, tehát a korona csakránk spirális forgással érkezik meg nyugalmi helyzetbe. Ez a körmozgás a „karma kerekét”, a körforgást idézi, melyből majd kilépve, illetve most mozgásunk a végén megérkezünk a középpontba.
Újra megfigyeljük az érzéseinket, gondolatainkat, s várunk néhány másodpercet. Az első meditációnk végéhez érkeztünk.

Emeljük a tenyereinket a csukott szemünkre. Vegyünk egy jó mély lélegzetet, s amikor kifújjuk a levegőt, akkor nyitjuk ki a szemeinket a tenyerünkbe. Ezzel óvjuk magunkat a külső világ esetenként radikális fényeitől, hatásaitól. Végül imádkozó tartásba hozzuk a kezeinket a szívünk elé, s megköszönjük a Felettes Énünknek a meditációt.

Ahogyan napról – napra elvégezzük ezt az egyelőre rövid gyakorlatsort, azt tapasztaljuk, hogy egyre inkább letisztultabbá válunk szellemi, és lelki értelemben is. A meditációban nincs sietség. Mindenki a saját ritmusában tud a legjobban haladni, ezért sem vagyok túl nagy híve a rendszeres, irányított, csoportos meditációknak. Mindenki érzi, hogy meddig kell neki előre – hátra, azután jobbra – balra hintázni, majd körözni, s mennyi időre van szüksége a hintázások, és a körözés között. Az első meditációk ideje lehetőleg ne legyen túl hosszú. Eleinte elegendő csupán néhány perc. Ha teheti, meditáljon a kelő Nap felé fordulva, ez egészen csodálatos élmény! A jövő héten tovább lépünk meditációs utunkon.


Csodás felfedezéseket kívánunk!


Előadás Bécsben.
„Égi utak csillagüzenetei”
2013. május 24. péntek, 18.00 óra.
GIRO Cafe Bakery A – 1220 Wien, Schönbrunnerstrasse 201.

„Ember az Univerzumban, avagy az univerzális Ember”
Az előadássorozat következő része „UTAZÁS A KARMA KEREKÉN” címmel a Soter klubban.
2013. május 25. péntek, 18.00 óra.
VI. Budapest, Dessewffy u. 53. (Az Oktogon, és a Nyugati között)

 


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013 május 13 – május 19-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:


Az első, reggel 6.00 – 8.30 óra között érzékelhető.
Keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délután 13.40 – 16.00 óra közötti időszak. Ebben az időben dél felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!

 


Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.


Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!

 


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com


Csillagüzenetek 2013.05.06.-05.12.

Az előttünk álló napokban rejlő égi – földi lehetőségeket mutatják be legújabb magyar, és angol nyelvű kisfilmjeink. Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!


We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Előadás Bécsben.
„Égi utak csillagüzenetei”
2013. május 24. péntek, 18.00 óra.
GIRO Cafe Bakery A – 1220 Wien, Schönbrunnerstrasse 201.

 


A MEDITÁCIÓRÓL

Az előző levelekben leírt előkészületek után térjünk rá a mai értelemben vett meditáció gyakorlatára. Mindenekelőtt gondoskodjunk arról, hogy legyen legalább fél nyugodt óránk, amikor senki, és semmi nem zavar minket. Az elektromos készülékeket kapcsoljuk ki, a legjobb, ha a hálózatból is kihúzzuk a csatlakozót. Telefon, mobiltelefon ne legyen velünk egy helységben, mert a hozzá társuló sugárzás jelentősen rontja a meditációs állapot elérését.
Gyújtsunk gyertyát, s közben mondjuk ki hangosan, hogy legyen világosság!

A meditáló ember teste az élőfát, mondhatni a FA elemét jeleníti meg. A fa közvetlen kapcsolatot alkot a többi elemmel, nevezetesen a földdel, a vízzel, a levegővel, és a tűzzel is.
A fa a földbe kapaszkodik gyökereivel, ám a tápláló vizet lentről emeli fel a lombkorona csúcsáig. A levegő, vagyis a szél szólaltatja meg az ágakat, és a leveleket, így a fa is meg tud szólalni, s az üzeneteit a halló ember megérti. Az égi tüzek, a csillagok, és a Nap fénye beköltözik a fába, s emelik azt egyre magasabbra, fel, egészen az égig.

A meditációban „égig érő fává” válunk. A gyökér csakra földünk középpontjával kell, hogy kapcsolatba kerüljön, míg a fejtetőnk, a korona csakránk az ég tetejéhez kapcsolódik. Így az égi „jang”, és a földi „jin” energiák felerősödnek bennünk, s ezzel a meditáció képessé valik arra, hogy mintegy kiemeljen minket a hétköznapok világából. Ez csak ülő, vagy álló helyzetben valósul meg.
Legyen csend. A külvilágból érkező zajok természetesek, dönthetünk úgy, hogy ezek mélyítik, segítik a gyakorlatunkat.
Üljünk le egy székre a gyertyánk és természetesen kelet felé fordulva. Török-, vagy akár lótuszülésben is elhelyezkedhetünk, ahogyan nekünk a legtermészetesebb. A hátunk legyen egyenes, hogy az energiák akadálytalanul tudjanak keringeni. Ügyeljünk arra, hogy a fejünk ne dőljön se előre, se hátra. A nyelvünk legyen a szájpadláson, s törekedjünk arra, hogy kb. három – négy centivel a köldök alá vegyük a levegőt. Ez eleinte lehet, hogy kicsit kényelmetlen lesz, de nagyon gyorsan természetessé válik. A kézfejeket pihentethetjük a combunkon, de lehet az ölünkben is, tenyérrel felfelé.
Vegyünk három jó mély lélegzetet, s a levegő kifújásakor fújjuk ki a testi – lelki feszültségeinket is.

A tekintetünket pihentessük a gyertya lángján. Nem nézzük a lángot, csak pihen rajta a tekintetünk. Amikor belülről jön az érzés, hogy csukjuk le a szemünket, akkor, és nem előtte zárjuk be tekintetünk kapuját. Most már elengedjük a külső világot, belül vagyunk.
Ezután kis kilengésekkel hintázzunk előre, és hátra, míg végül nyugalmi állapotba nem érkezünk. Ekkor újra függőleges helyzetben van a törzsünk, mely éppen a zeniten tartózkodó csillaggal, és a Föld középpontjához kapcsolódik. A kicsi előredőlés a jövő érzeteit sejteti, míg a hátradőlés a múlt világát idézi. Az egyre kisebb kilengések után érkezünk meg a nyugalmi állapotba, a jelenbe.
Figyeljük meg az érzéseinket, majd várjunk néhány másodpercet.

Majd ugyanígy hintázzunk egyre kisebb kilengésekkel jobbra, s balra is, míg újra nyugalmi állapotba nem érkezünk. Ezzel világunk polaritásaiból érkezünk meg önvalónk középpontjához. Ez akkor is így van, ha most, először ehhez nem társul megvilágosodás szerű élmény.
Ez után is figyeljük meg azt, hogy milyen érzések születtek bennünk, majd újra várjunk néhány másodpercet.

Végül kezdjünk el a törzsünkkel körözni. Egyre kisebb sugarú köröket rajzolunk így a fejünkkel, tehát a korona csakránk spirális forgással érkezik meg nyugalmi helyzetbe. Ez a körmozgás a „karma kerekét”, a körforgást idézi, melyből majd kilépve, illetve most mozgásunk a végén megérkezünk a középpontba.
Újra megfigyeljük az érzéseinket, gondolatainkat, s várunk néhány másodpercet. Az első meditációnk végéhez érkeztünk.

Emeljük a tenyereinket a csukott szemünkre. Vegyünk egy jó mély lélegzetet, s amikor kifújjuk a levegőt, akkor nyitjuk ki a szemeinket a tenyerünkbe. Ezzel óvjuk magunkat a külső világ esetenként radikális fényeitől, hatásaitól. Végül imádkozó tartásba hozzuk a kezeinket a szívünk elé, s megköszönjük a Felettes Énünknek a meditációt.

Ahogyan napról – napra elvégezzük ezt az egyelőre rövid gyakorlatsort, azt tapasztaljuk, hogy egyre inkább letisztultabbá válunk szellemi, és lelki értelemben is. A meditációban nincs sietség. Mindenki a saját ritmusában tud a legjobban haladni, ezért sem vagyok túl nagy híve a rendszeres, irányított, csoportos meditációknak. Mindenki érzi, hogy meddig kell neki előre – hátra, azután jobbra – balra hintázni, majd körözni, s mennyi időre van szüksége a hintázások, és a körözés között. Az első meditációk ideje lehetőleg ne legyen túl hosszú. Eleinte elegendő csupán néhány perc. Ha teheti, meditáljon a kelő Nap felé fordulva, ez egészen csodálatos élmény! A jövő héten tovább lépünk meditációs utunkon.
Csodás felfedezéseket kívánunk!


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013. május 6 – május 12-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első, reggel 6.30 – 9.00 óra között érzékelhető.
Keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délután 14.10 – 16.20 óra közötti időszak. Ebben az időben dél felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!


Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.


Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!

Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.04.29.-05.05.

Az előttünk álló napokban átlépünk a szerelem havába. Az ezekben rejlő égi – földi lehetőségeket mutatják be legújabb magyar, és angol nyelvű kisfilmjeink. Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!


We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Előadás Szegeden
„Égi utak csillagüzenetei”
2013. április 29. hétfő, 17.30 óra.
Helyszín: Merope központ Szeged, Ybl M. u. 3.
Részvétel a férőhelyek korlátozott száma miatt csak előzetes jelentkezéssel lehetséges a 06 20 369 4556-os számon!


Paksi Zoltán előadása az I. Lélek fesztiválon.
„A Lélek útja a csillagos égen”

2013. május 4-én, szombaton.
Helyszín: Budapest, Bara Hotel.

1118. Bp. Hegyalja út 34 – 36.
A fesztivál 10.00 – 18.00 óráig tart.
Jegyek elővételben 3000 Ft.
A fesztivál napján 4000 Ft.
Jegyrendelés: Lélek TV online webshop: shop.lelektv.hu
Előzetes regisztráció: lelektvshop@gmail.com

 


A MEDITÁCIÓRÓL

A mitikus emlékezet szerint a csillagok végtelen birodalmából érkeztünk naprendszerünk kívülről nézve hetedik, a Naptól számítva azonban a harmadik planétájára, a Földre. Két csodálatos kontinens várt ránk, s ezeken a hatalmas szigeteken „aranykori minőség” fogadott minket. Az egyiket MU-nak, (Gondvána) hívták, a másiknak pedig ATLANTISZ volt a neve.

A kezdeti időkben még mindannyian tudtuk, hogy a csillagokból az istenek fényből szőtt üzenete ragyog ránk, sőt, a csillagfény táplálékul is szolgált. Nem volt még hatalom, mely rátelepszik az emberre, s az erőszak, a birtoklás, meg a halálnak nevezett elmúlás is teljesen ismeretlen volt egykoron a számunkra. Mai szemmel nézve olyan csodás képességekkel rendelkeztünk, mint például a levitáció.

Később megízleltük a gyümölcsöket, és a természet kínálta finomságokat, így még mélyebbre merültünk az anyagi, testi létezés világába. Az utolsó időkben aztán megtörtént az addig elképzelhetetlen is, állati társaink húsát is az eledeleink közé vettük fel. Észrevétlenül megjelent az emberben a hatalomvágy, a birtoklásvágy, s ezek megszülték az erőszakot.

A tudásvágy is egyre erősebbé vált. Képesekké váltunk óriásokat, szörnyeket létrehozni, akik harcoltak, pusztítottak a parancsunkra. De ekkorra már Atlantisz szigetének a vulkanikus tevékenysége felébredt. Akik nem merültek el a harcok tébolyában, azok látták, hogy közeleg a vég. A sziget, mely egykor maga volt a paradicsom, el fog süllyedni.

És az utolsó napokban elhagyták a szigetet, és a mai Európa, Afrika, és Amerika területére érkeztek, hogy új életet kezdjenek. Ezeknek a kontinenseknek azonban másmilyen az energetikája. Az Atlantiszon még természetes mágikus képességek ezeken a földrészeken már nem, vagy csak kevéssé működtek. Atlantisz emlékét azonban megőrizték.

A Csendes – óceánba elmerülő Mu szigetének emlékét, és mágikus titkait az ausztrál, és az új – zélandi őslakosok, valamint a kisebb – nagyobb szigeteken élő népek őrzik. Az Atlanti – óceánban elmerült Atlantisz emlékét, és mágiáit a kelták, az egyiptomiak, és néhány európai nép őrzi még.
A mai tudomány szerint az emberiség története fejlődéstörténet, ahol majomból emberré nemesedtünk. Sajna a mai majmok valahogy nem akarnak lejönni a fáról, és nem akarnak felegyenesedni sem. Az ősi mágikus emlékezet, és tanítás azonban azt mondja, hogy az ember története az elkorcsosulásról szól. Az egykor isteni tudattal bíró független lény mára már a vagyon, a hatalom, és az erőszak bűvöletében, és rettenetében él. Ez lenne a fejlődés?

Amikor az ember megáll, mert nem akar a pusztítás eszköze lenni…
Amikor megszületik bennünk a vágy a fényre…
Amikor valahol mélyen újra érezzük, hogy minden ember a testvérünk…
Amikor szebbé akarjuk tenni a világot…
Amikor újra a szívünkkel fordulunk a csillagok felé…
Amikor ráérzünk arra, hogy az Ő országa bennünk is van…

Akkor jön el a meditáció ideje. Már érezzük, és tudjuk, hogy nem korcsosulhatunk tovább. El kell indulnunk újra a fény felé. A bennünk elsüllyedt Mu, a lelkünk legmélyére merült Atlantisz küldi a jeleit, s mi egyre erősebben vágyunk arra, hogy újra ott lehessünk, ahol kezdetben a fény, és a szeretet varázslata hatott át mindent.
Az út a meditáción át vezet.
Az út hazavezet Atlantisz, vagy Mu szigetére.
Atlantisz és Mu szigete a földi őshaza.
Innen lehet majd az igazi hazába, az Égi fénybe visszatérni.

Amikor megszületett bennünk a vágy a „titkos tanítások”, az asztrozófia, az asztrológia, az alkímia, és a kozmikus energiák megismerésére, akkor kezdődött el ebben az inkarnációban az út oda, ahol már nem a haszon, és ennek érdekében a pusztítás elve a döntő, hanem a szeretet.
Sokan mondják, hogy ez a szó már el lett csépelve.
Valóban?
Így gondolja az anya is, aki átöleli, s testéből táplálja kicsiny gyermekét?
Így gondolja a gyermek is, amikor édesanyjához bújik védelemért?
Így gondolja Rómeó is, mikor az erkély alatt áll?
Így gondolja Júlia is, mikor meghallja Rómeó hangját?
Így gondolja az Istenhez fohászkodó ember a természet templomában?
Így gondolja vajon az Isten is, ki először a világosságot teremti meg?

Szeretet.

Ez az egyetlen szó, amit soha nem lehet elcsépelni. E szó, s az ebben lakozó minőség örökérvényű, s a legfontosabb a világunkban. A meditációban is ez fejeződik ki, s visz minket a teljesség felé.
Mielőtt tovább lépnénk a meditáció technikai kérdéseiben, kérem töltse le meditációs hanganyagunkat, a www.asztrozofia.hu nyitóoldaláról, közvetlenül kisfilmjeink alatt lehet megtalálni. Üljön, vagy feküdjön le, amennyire csak tudja, lazítsa el a testét, s így hallgassa végig a hanganyagot. Ha teheti, legalább két naponta ezt ismételje meg, s ezen meditációk után írja le pár mondatban az élményeit, s ezeket őrizze meg.

A jövő héttől azonban már „segédlet” nélkül, önállóan kezdünk el meditálni. Addig is csodás felismeréseket kíván a Csillag TV csapata!


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013 április 29 – május 5-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első, reggel 7.00 – 9.00 óra között érzékelhető.
Keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délután 14.30 – 16.45 óra közötti időszak. Ebben az időben dél felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!


Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.04.22. - 04.28.

Elkészültek az előttünk álló tavaszi hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!


We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!

 


Paksi Zoltán előadása az I. Lélek fesztiválon.
„A Lélek útja a csillagos égen”

2013. május 4-én, szombaton.
Helyszín: Budapest, Bara Hotel.
1118. Bp. Hegyalja út 34 – 36.
A fesztivál 10.00 – 18.00 óráig tart.
Jegyek elővételben 3000 Ft.
A fesztivál napján 4000 Ft.
Jegyrendelés: Lélek TV online webshop: shop.lelektv.hu
Előzetes regisztráció: lelektvshop@gmail.com

 


A MEDITÁCIÓRÓL


Miért érdemes meditálni? Miért hasznos az, ha befelé figyelünk? Sok ezer éves tapasztalat mondatja velünk azt, hogy azért, mert egészségesebbek, nyugodtabbak, alkotóbbak, megértőbbek leszünk, és a valódi fejlődésre nyitottabbá válunk. A meditáció ellen igen erőteljesen küzd énünk azon része, aki nem akarja a fejlődést. Tőle halljuk az olyan mondatokat, hogy „ráérünk arra még”, „én ezt biztosan nem tudom megcsinálni”, „kicsi/kevés vagyok én ehhez”, „most inkább lazítok, majd holnap…”, „a társam/a kormány/ anyósom/a szomszédom/a főnököm/stb, tehet arról hogy ilyen helyzetbe kerültem”, és még folytathatnánk a sort. Amikor meditálni kezdenénk, akkor ő tesz arról, hogy éppen megcsörrenjen a telefonunk, eszünkbe jusson valami halaszthatatlan, csak hogy éppen most ne kezdjünk bele a meditációba, vagy éppen ki kell mennünk a toalettre, de pont ilyenkor kezd el viszketni a hátunk… Tehát sok mindent bevet azért, hogy minden maradjon a régiben.
Ezeknek a trükköknek ne dőljünk be! Ne vegyük fel a telefont, ne kezdjünk el vakarózni, mert akkor már ő áll nyerésre. Ma, a meditációt legtöbben ülve végzik. Egy magányos séta az erdőben, a tó, vagy a folyó partján történő szemlélődés is kiváló alkalom a belső figyelemre, de egy zsúfolt áruház, vagy siető emberekkel teli nagyvárosi aluljáróban végzett „diszkrét nézelődés” is rengeteg tudást hoz elő bensőnk kincsestárából.

A magam részéről első gyakorlati lépésként azt javaslom, hogy kezdjük egy egyszerű nézelődéssel olyan helyen, ahol sok ember nyüzsög, majd egy másik napon keressünk egy nyugalmas helyet, (erdő, vízpart, puszta, hegy, de egy viszonylag nyugalmas park is megteszi) a szemlélődésre. Törekedjünk arra, hogy ne ítéljünk közben. Se pozitív, se negatív értelemben. Pl.: „Milyen csodálatos a madarak éneke!” „Mint az őrültek, úgy sietnek néhányan!” Lélegezzük be lassan, a számunkra legkényelmesebb ritmusban a létezés levegőjét. A nyelvünk legyen a szájpadlásunkon.
Szemlélődő sétánk előtt engedjük el a tegnapot, de az előző perceket is. Engedjük ki a tudatunkból a terveinket, a holnapot, a céljainkat is.
Megérkezünk a VAN állapotába.
Körülöttünk zajlik az élet, s mi ezt véleményezés nélkül elfogadóan szemléljük. Így a bennünk ébredező őstudás is elfogad minket, s valamennyit átnyújt nekünk sugallatként, villanó gondolatként, érzésként, dallamként, vagy akár illat formájában végtelen kincsestárából.

Séta meditációnk eleinte rövidek legyenek, (pár perc, esetleg negyed óra) mert a véleményezés nélküli állapot fenntartása kezdetben nem könnyű. Amikor már ítélkezés nélkül tudunk akár negyed óráig is szemlélődni a zsúfolt városban, akkor növelhetjük meditációnk idejét. A véleményalkotás elengedése nem egyszerű feladat, meditációnk során legyünk őszinték önmagunkhoz, hogy felismerhessük a spontán becsusszanó kis ítélkezéseinket. A véleményezés nehezíti a meditációs állapot elérését, vagy megtartását.

Séta közben a hátunk legyen egyenes. A fejtetőnk (koronacsakra) energetikailag az ég tetején lassan vándorló csillagokkal kerül kapcsolatba, míg a talpunkon keresztül a föld középpontjából érkező energiák erősítenek minket a meditációnkban. Az égi, és a földi energiák a köldök magasságánál találkoznak, ezért, pár nap után, érdemes a levegőt a „köldökünkre venni”. Az égi, és a földi energiák találkozásának a központja egészen pontosan a köldök alatt három ujjnyira van, tehát ide érdemes lélegezni sétáink alkalmával.
Rossz idő esetén az otthonunkban is meditálhatunk. Ebben az esetben meditációnk tárgya lehet például Mozart Jupiter szimfóniája. Első ülésben bőven elegendő csak az első tételt meghallgatni, majd később lépésről-lépésre haladva végül az egész művet „végigszemlélhetjük”. Figyelem! Itt is fontos a véleménynélküliség!

A lényeg azonban a belső figyelem. A meditációra szánt, vagy inkább szentelt időt csak lassan, fokozatosan szabad növelni. A meditáció végeztével mindig írjuk le az élményeinket, tapasztalatainkat, a gyakorlat pontos idejének a megjelölésével.
Ne feledjük, hogy ezek a gyakorlatok egészségesebbé tesznek, tisztítják az aurát, világosítják az értelmet, s növelik a békét, a szelídséget, és a szeretetet!

Következő levelünkben az ülő meditációkról lesz szó. Addig is jó felismeréseket kívánunk!


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013 április 22 - 28-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első, reggel 8.00 – 10.00 óra között érzékelhető.
Keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délután 15.30 – 17.40 óra közötti időszak. Ebben az időben dél felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!

Ezekben a hetekben is az „önlegyőzés” a káros szenvedélyek elengedése, a méregtelenítés, és a félelmektől való megszabadulásnak kedveznek elsősorban a fenti időintervallumok.


Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!


Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.04.15. - 04.21.

Végre érzékelhetően itt a tavasz! Elkészültek az előttünk álló tavaszi hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!


We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Paksi Zoltán előadása az I. Lélek fesztiválon.
„A Lélek útja a csillagos égen”


2013. május 4-én, szombaton.
Helyszín: Budapest, Bara Hotel.
1118. Bp. Hegyalja út 34 – 36.

A fesztivál 10.00 – 18.00 óráig tart.
Jegyek elővételben 3000 Ft.
A fesztivál napján 4000 Ft.
Jegyrendelés: Lélek TV online webshop: shop.lelektv.hu
Előzetes regisztráció: lelektvshop@gmail.com


A MEDITÁCIÓRÓL
A meditációban akkor érünk el igazi eredményeket, ha mellette időt szentelünk a koncentrációs gyakorlatokra is. (A koncentráció praxisáról előző leveleinkben már írtunk, most érdemes ezekbe újra belepillantani.) Igen jól működik az okkult praxis lentebb olvasható napi beosztási javaslata:

Hétfő: meditáció
Kedd: koncentráció
Szerda: meditáció
Csütörtök: koncentráció
Péntek: meditáció
Szombat: koncentráció
Vasárnap: pihenőnap

Mindenekelőtt le kell szögeznünk, hogy bár rengeteg meditációs módszer érhető el, és gyakorta találkozhatunk a „valódi meditáció” öndicsérő definícióival, lényegében véve „rossz meditáció” nincs, nem működő meditációs módszer nem létezik. Az valahol természetes, hogy sok meditációs irányzat a sajátját tekinti igazinak. Amikor olyan meditációs gyakorlatokat végzünk, amelyek nem nekünk valók, akkor a belső hangunk egyből jelez, s nem érezzük jól magunkat az általa nyújtott gyakorlatokban.
Fontos tudnunk azt is, hogy meditálni nem lehet rosszul. A meditáció lehet mély, lehet felszínes, de ez azon kevés módszerek egyike, amelyet nem tudunk rosszul művelni! Miért? Mert a meditáció röviden fogalmazva nem más, mint belső figyelem. Amikor kicsit elmélázunk, elábrándozunk, elbambulunk, már az is a belső figyelem spontán megnyilvánulásai, tehát meditációnak tekinthető állapotok. Heti kisfilmjeinkben gyakran elhangzanak azok az üzenetek, melyek a belső figyelem, a meditáció végzésének kiemelten jó „csillagidejét” közlik. Amennyiben megteheti, érdemes a kisfilmjeinkben közölt napokon akár plusz meditációt is beiktatni. A csillagok, és a bolygók helyzete időnként igen jelentősen segíti a meditációt.

A tudatosság jelenik meg bennünk akkor, amikor elhatározzuk azt, hogy elkezdünk meditálni. Ilyenkor már tudatosan figyelünk befelé. Érdemes elgondolkodni azon, hogy miért jelenik meg szinte mindegyik ősi kultúrában a meditáció valamelyik formája?
Azért, mert „az Isten országa tibennetek van” tanítása az egyik legegyetemesebb tanítás. A felettes Én felé is befelé vezet az út, így a leglényegesebb kapcsolatokat belül tudjuk megélni, a legfontosabb tudáshoz, és útmutatásokhoz befelé indulva, figyelve juthatunk el.
A „külső világ” persze mindent megtesz azért, hogy elragadja, és fogva tartsa a figyelmünket. (hírek, showműsorok, vetélkedők, reklámok, stb.) A „külső világ” csak akkor maradhat fent, akkor van létjogosultsága, ha mi újra, és újra visszatérünk ide. Ezért a leglátványosabb eszközökkel teremt újabb, és újabb káprázatosan színes, és látványos illúziókat.
A spirituális útra ébredő, s lépő ember azonban már felismeri ezt. Egyre fontosabbá válik az, hogy megtanuljuk, megismerjük újra lépésről-lépésre a belső világ rejtező, titkos (okkult) valóságát.
Ezen az úton az első lépés legyen az, hogy figyeljük meg magunkat akkor, amikor egy adott hatásra intenzív, vagyis a megszokottból kizökkentő érzés, indulat, reakció születik bennünk. Érjük tetten azokat a belülről felszökkenő energiákat, amelyek átalakítják a hangulatunkat, érzéseinket, az adott létállapotunkat. (A bosszantó élmények nyújtják itt a legnagyobb lehetőséget, de az örömteli dolgok is kiválóan alkalmasak a megfigyelésre!) Ne adjuk fel, ha esetleg ez nem sikerül egyből! Pár nap alatt már megszokottá válik az, hogy úgy tekintünk magunkra, és a bennünk főszereplővé lépő indulatokra, mint egy film főszereplőire.
Ezek a meditáció előkészületei. Következő levelünkben a „technikai praxis” gyakorlatával ismerkedünk meg.
Jó felismeréseket kívánunk!


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013 április 15 - 21-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első, reggel 8.00 – 10.00 óra között érzékelhető.
Keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet  felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délután 15.30 – 17.40 óra közötti időszak. Ebben az időben dél felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!

Ezekben a hetekben az „önlegyőzés” a káros szenvedélyek elengedése, a méregtelenítés, és a félelmektől való megszabadulásnak kedveznek elsősorban a fenti időintervallumok.


Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához.

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.04.08.-04.14.

Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Előző levelünkből ismétlünk egy mondatrészletet, melyet némi bővítéssel egészítünk ki, a teljesebb megértés kedvéért. „Kívülről hazudhatnak, ahogyan számtalanszor hazudták is már nekünk az istent…”
A „hívő”, és a „materialista közötti, talán leglényegesebb különbség az, hogy a hívő tapasztalatot szerezhet Isten létezéséről, míg a materialista soha nem tapasztalhatja meg azt, hogy nincs Isten.”

Istenfélő életet élni.
Félni az Istent?
Az Isten megteremtette a világot, majd az embert is. Ezek után szabályokkal, törvényekkel határozza meg teremtménye, az ember mozgásterét, s ha valaki vét ezek ellen, akkor büntet. No kecmec.
A büntető Isten, akitől félni kell.
Vajon ki találhatta ezt ki először? Ki(k) ültette el először azt a gondolatot az emberek tudatában, hogy az Isten torol, büntet, bosszút áll? Ez a gondolat lehetett az első istenkáromlás. A büntető Teremtő… Mindenesetre évezredeken keresztül emberek millióinak az életét gyötörte meg a Tőle való félelem.

Pedig, amikor közelebb kerülünk Hozzá, akkor semmihez sem hasonlítható világosság, és szeretet árad szét bennünk.
Semmi félelem, semmi megtorlás.
Hogyan érezhetjük meg ezt a csodát?
Ennek megtapasztalásának egyik módja, a meditáció. A spirituális technikákat bemutató sorozatunkban a koncentrációs praxis bemutatása után a meditáció lesz jövő héttől a következő témánk.

Ezen a héten a figyelem talán kicsit jobban a költészet felé irányul. A költő, kinek születésnapja okán őrá is emlékezünk, remélte, hogy lesz majd idő, amikor a nevét helyesen írják. Ő József Atilla.
Nem Attila, hanem Atilla.
Energetikailag nem mindegy, hogy a „KERESZT NEVÉBEN” a „t” betű szerepel megkettőzve, vagy az „l”!
Attila, vagy Atilla?
A T betű szimbolikájában a kereszt jelenik meg. A T a sorskereszt. Egy sorsunk van, tehát egy keresztünk. Az Atilla névben ez rendben is van.
Az Attilában azonban érzékelhetően „megnehezedik” az a bizonyos kereszt…

Az L betű szimbolizálja a falat. A falat, melyet át kell törnünk életünk során. A falainkat mi magunk építjük félelmeinkkel, gátlásainkkal, lehúzó gondolatainkkal.
Le kell döntenünk a látható világ, a fizikai világunk önkorlátozásait, vagyis falait, s le kell döntenünk a láthatatlan világunk, tehát a gondolataink által magunk köré épített falakat is. Az Atilla név két „l” betűje hordozza ennek a lehetőségét, míg az Attilában időbe kerül, míg az ember végre rájön a „két fal” titkára.
Atilla király tudta ezt.
Attilaként ma nem emlékeznénk rá.

A költészet varázslatos mágia. A lélek, és a szellem együtt működésének a csodája. Ma már sajnos igen kevesen ajándékozzák meg magukat a versek csodájával. A szavak, gondolatok muzsikája, és ritmusa új dimenziókat nyit meg számunkra.
Hogyan lehet jobban megnyílni a költészet felé?
Úgy, ha mi magunk is elkezdünk „játszani a szavakkal”, szó-párokat (pl. belső – felhő, felhő – belső, stb.) próbálgatunk, majd két soros mini versikéket faragunk, a saját szórakoztatásunkra. Így lassacskán felébred a bennünk szunnyadó művész.
„Belső felhőm már oszladozik
Lelkem ezüst felhő-bensőben ábrándozik.”

Ez a kis szösszenet éppen e pillanatban született. A „művészi értéke” persze vitatható, de az nem, hogy születéséhez öröm társult.
Alkotásainkkal nem kell senkinek megfelelnünk, csak adjuk át magunkat a „szómuzsika” örömének. A szavakkal alkotó ember így könnyebben tud ráérzékelni, rácsodálkozni a nagyok, a koszorús költők varázslatos alkotásaira, melyekkel minőségileg gazdagodik az életünk!

Egy példa erre Atilla varázslataiból:
„Én úgy vagyok, hogy már száz ezer éve
nézem, amit meglátok hirtelen.
Egy pillanat s kész az idő egésze,
mit száz ezer ős szemlélget velem.”

(A Dunánál)


Gyógyító és spirituális időintervallumok, a nyári időszámítást is figyelembe véve 2013. április 8 - 14-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első, reggel 8.30 – 10.30 óra között érzékelhető.
Keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen dél felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délután 16.00 – 17.30 óra közötti időszak. Ebben az időben dél felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!

Ezen a héten az „önlegyőzés” a káros szenvedélyek elengedése, a méregtelenítés, és a félelmektől való megszabadulásnak kedveznek elsősorban a fenti időintervallumok.


Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!


Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!


Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!


Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.03.25.-03.31.

Húsvét hetébe érkeztünk. A Csillag TV csapata nagyon boldog ünnepeket kíván Önnek, és szeretteinek! Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013 március 25 – 31-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első, hajnali 3.15 – 5.25 óra között érzékelhető.
Déli irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen dél felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délelőtt 9.00 – 9.40 óra közötti időszak. Ebben az időben kelet felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!

A harmadik igen jó energiákat hordozó időintervallum 16.00 – 17.30 óra között érzékelhető. Ekkor forduljunk déli irányba!

Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com