Vigyázat, csalók!!

 

A Magyarság természetes öntudatra ébredése egy folyamat, mely az informális társadalom jó oldalának is köszönhető. Egyre több tény kerül napvilágra a minket ért és érő megaláztatásokról, aljas pénzügyi és egyéb praktikákról melyek nemzeti büszkeségünket, ősi jogrendszerünket, jólétünket és függetlenségünket hivatottak lábbal tiporni. Másrészről pedig egyre nehezebb bizonyos dolgokat eltitkolni. Egyre több az olyan szellemi nagyság, aki konkrét tényekkel és bizonyítékokkal alátámasztva rántja le a leplet a világot elnyelni készülő pénzügyi háttérhatalmakról.
Az a kérésem minden, a magyarság érdekeit önként vállalt feladatként képviselő szervezet, magánszemély stb. felé, hogy ezt ne kösse össze a nyugatról importált elferdített ezoterikus maszlaggal, mindenféle világvége jóslatokkal, maya naptárral, mert ezzel csak megzavarja az emberek tiszta gondolkodását. Az imának meg van a maga helye, de nem dőlhetünk hátra elégedetten, s nem tehetünk úgy, mintha
csináltunk volna valamit, mert ez nem igaz! Lássunk világosan: Az ezotéria jelenlegi, az eredeti hermészi tanokkal még csak köszönő viszonyban sem lévő formája kifejezetten üzleti célokat szolgál. A világvége is csak egy hatalmas üzlet. A szennycsatornák már „rárepültek” a félremagyarázott maya jóslatokra (egyébként ez is egy óriási tévedés, mert valójában szó sincs bennük katasztrófákról) és „világvége napot” tartanak 21-én. Talán furcsa, hogy táltosként pont én mondom ezt, de nem szabad összekeverni a dolgokat!! Őseink is rendelkeztek megfelelő szakrális és spirituális háttérrel, mely a személyes és kollektív tudatalattinkban most is jelen van, csak elő kell hozni. Sokan ezt már meg is tették, tehát nem kell a nyugattól kölcsönkérnünk a szellemi alapvetést. Azonban gondoljunk csak bele: A magyar ember már reggel, jurtájából kilépve meghajlással köszöntötte a napot. Imát, vagy
inkább fohászt mondott, áldozatot mutatott be a felsőbb hatalmak felé és végtelenül tisztelte őket, de ha harcolnia kellett a családjáért, nemzetéért, földjéért, akkor harcolt. Nem elégedett meg a fohászkodással, mert akkor mi már nem Magyarként élnénk itt!! Azzal nekünk is tisztában kell lennünk, hogy ha vissza akarjuk szerezni függetlenségünket, akkor harcolnunk kell. Nem fegyverrel, hanem a felvilágosítással, bátor, határozott kiállással, az emberek lelkének a helyes útra történő visszatérítésével.

 

 

„….elköltözött tőlünk…egy Valóság nevű nagybátyánk …”hangzik el az immáron megboldogult Cseh Tamás és Bereményi Géza dalában az 1981-es Műcsarnok c. lemezükön.. Majd később:”..mert adódhatnak bajok

most, hogy én távol vagyok…”

Hát adódtak!!... jut eszembe, mikor nézem a kereskedelmi csatornákon a magukat jósnak kiadó csalókat. Akik szemrebbenés nélkül közlik a szerencsétlen betelefonálókkal, hogy mi vár rájuk. Akik pénzenergiát bocsátanak ránk, tudván, hogy ma mindenkinek ez a legnagyobb problémája. Akik egész egyszerűen az isten küldöttének tartják magukat, az emberi sorsok megváltoztatásának képességével. (Újabban egyébként már a nyertes lottószámokat is közlik.)

Ilyenkor mindig azt várom, hogy mikor jelenik meg már egy rendőr és mikor vezetik el bilincsbe verve ezeket az emberi hiszékenységet kihasználó bűnözőket! Vagy mikor szólal fel már valaki, hogy na álljunk már meg: milyen állam az, amelyik hagyja, hogy polgárait ilyen csalók fosszák ki??!!

A következő pillanat pedig a szánalomé. Hát ennyire műveletlenek, hiszékenyek vagyunk?!

Nem feltétlenül. Az ember nyomorúságában azt hiszi el, amit hinni akar. A kilátástalanságban kétségbeesetten kapaszkodik mindenbe, amit kiemelheti őt ebből a létbizonytalanságból.

Amúgy pedig érdekesnek tartja az Ezotériát, hisz ez a művilág lényegesen izgalmasabb, mint az ő sekélyes, mindennapi robottal, kudarcokkal és sajna sok esetben ürességgel „megtöltött” világa.

Ezen igény hivatottak kielégíteni az egyre nagyobb számban megjelenő badarságok: A Syriusról való származás elmélete, Aton herceg 1 000 000 000 000 000 fényévről érkező üzenetei. Aztán ott van az „angyalképző”, - ahol az eddig maximum prospektusokat olvasgató, meg fodrászhoz, manikűröshöz, szoliba járó konzumidióta hölgy egykettőre csodalénnyé válik,- a távgyógyítás, no meg a fent említett tv-s csalók is ez okból ténykedhetnek immár egyre több csatornán.

Letagadhatatlan tény, hogy léteznek olyan dolgok, melyeket eddig a hivatalos tudomány sem volt hajlandó tudomásul venni, de az újabb kutatások már számolnak velük. Az is tény, hogy az emberiségnek hajdan (és itt-ott még ma is) a birtokában volt egy olyan szellemi kincs, melyet egzakt módon nehéz meghatározni. A szocializmus évtizedei alatt markánsan tiltották ezen dolgokat, mi több büntették is (legtöbbször inkább agyonhallgatással) ezek képviselőit. Most azonban úgy néz ki, hogy átestünk a ló túlsó oldalára.

Született táltosként magam is hiszek egy Világot Rendező Akarat és a mindenséget behálózó energiák létében, de több mint 25 évnyi tanulás, kutatás, az ural-altaji-szibériai-amerikai stb. ősnépek samanizmusának tanulmányozása és a természetben magányosan eltöltött idő meditáció, révülés után csak arra jöttem rá mennyire kevés a tudásom! Megismertem és használni tudom a természet bizonyos erőit, a gyógynövényeket és azok alkalmazását, a mentális gyógyítási technikákat, az erőátadást stb.. De azért azt bizony nem hiszem el, hogy szemtanúk számolnak be 2000 körül az Lech mezei csatáról, ahogy azt Máté Imre Németországból hazatelepült nagyvállalkozó állítja a Yotengrit című könyvében!!

Vannak időnként látomásaim, amikor fantasztikusan kirajzolódik előttem néhány olyan dolog megoldása, amit évekig homályos volt. Időnként félelmetes élményeim is vannak, de maga a Nagy Egész továbbra is érthetetlen marad számomra, csupán a világlátásom és a felettünk álló meghatározhatatlan erők tisztelete lett bennem egyre határozottabb.

Hogy merészeli bárki is azt állítani, hogy ő érti, mi több befolyásolni is tudja ezt az egészet! Ráadásul pedig az égiek küldötte! Azok az erők, amelyek sorsunkat irányítják (részben, mert jellemünktől függően  azért mi is tehetünk ezt-azt) nem mutatkoznak meg senki előtt, már csak bonyolultságuk és az emberi elme általi felfoghatatlanságuk okán sem, viszont jelzéseket küldenek, melyeket a „látók” értelmezni tudnak.Tehát bárki és bármi is Isten, a lényegét soha nem foghatjuk fel, csak a megnyilvánulásait (energia).

Nagy Gergely pápa (kb. 540-605) aki korának egyik legnagyobb gondolkodója volt ezt írja erről: „...a lélek  gigászi erőfeszítések árán…” éri el pillanatokra a „...bepillantás békéjét és gyönyörét...” majd visszahull „…önnön ismerős sötétségébe…”

Őseink vallása egyébként (nagyon leegyszerűsítve) praktikusan a természetben, a természet által megteremtett és az abban-abból, az által élő, vele tökéletes harmóniára törekvő gondolkodó elme vallása volt. (Földanya) Aki egy nagyváros kellős közepén él, milliókat érő modern kocsikkal száguldozik, rá van tapadva a számítógépre, az hogy tud kapcsolatot teremteni a természettel, hogy tud elvonulni?! Főleg, ha nem is akar, mert pénzszerzés és a kényelem fontosabb számára.

Mindez pedig, (még a „…pénzért gyógyító kamu táltosok…” is,) bármilyen meglepő, de a kapitalizmus, vagyis a piacgazdaság terméke. Azé a kapitalizmusé, mely társadalom szervező elvként már rég megbukott, pedig még teljesen fel sem zabálta a föld készleteit. Azé, amelynek egyetlen célja egy valamikor rablással, csalással, egész népek kifosztásával óriási vagyont szerzett réteg gazdagságának, hatalmának és befolyásának állandó fenntartása, mi több növelése. Ők taszították ebbe a fizikai és szellemi nyomorba az embereket, hogy aztán engedelmes fogyasztót faragjanak belőlük. Az értékrendjükben egyetlen dolog létezik: a pénz. A módszer lényege pedig: soha, egyetlen pillanatig se tudjon senki gondolkodni! Mindig kell adni valami életpótlékot, nehogy reálisan kezdje el valaki is látni a világot. Ráadásul ezt az életpótlékot te magad veszed meg, tehát megmérgeznek, de még a mérget is veled vetetik meg.

A becsület, Isten, haza, család, szeretet, megbízhatóság, egyszerűség, jóakarat nem illik bele az elképzeléseikbe, ezért inkább hazug, de tetszetős elméletekkel megzavarják az emberek elméjét, viszályokat támasztanak. Most fiataljainkra vetették ki a hálójukat, belőlük lett engedelmes, agresszív, a társadalommal szembefordított, minden ősi értéket elvető fogyasztói rabszolga. A fiukból szinte nőket kreálnak, akik magukat mutogatják, hormonkészítményeket csámcsognak, állandóan fodrászhoz, kozmetikushoz járnak. A hölgyeknek bebizonyították, hogy nem kell és nem is lehet mást csinálni, mint vásárolni, szépítkezni, műalkatrészeket csináltatni és persze pofozni a férfiakat.(egyelőre még csak a filmvásznon)

„Őseink előttünk járnak”- ez a magyarság őstörténetével és ősvallásával foglalkozó Tengri Íjász és Hagyományőrző Egyesület jelmondata és ez nagyon nem véletlen!

Én azt javaslom mindenkinek, hogy homályos képzelgések helyett tisztelje és védje magyarságát, őseinek hitét, családját, becsületét, identitását. No meg a valóságot!! Ehhez persze rengeteget kell tanulni: Olvasni, nyitott szemmel élni a világban, tapasztalni, kipróbálni, utánajárni, nehogy félrevezessék az embert.

Hinni pedig csak az egyszerű, tiszta érzésekben, a szeretetben, egyenlőségben, 
barátságban, őszinteségben, a természetben,a nemzetben, az adott szó szentségében szabad, s persze mindazon tanokban, irányzatokban, szervezetekben melyek ezt szolgálják! Tisztelni kell minden ilyen filozófiai rendszert, vallást, de ne hagyjuk magunkat zűrzavaros eszmékkel megtéveszteni majd kifosztani csalók által! Akikre mellesleg igencsak le kéne sújtania a törvény szigorának! A pártok által
generált békemenetek helyett pedig egyetlen tüntetés kellene, aminek a végén pusztán tömegünk által kipenderítenénk a parlamentből országunk árulóit és az ehhez statisztálókat, majd bevezetnénk a Szent Korona Értékrend alapján a valódi, pártmentes, szabad és nem manipulálható választásokat. Hogy ne hatalmi csoportok, hanem a nép képviseltesse önmagát az ország házában!

 

Mert ha ez nem történik meg, akkor nem csak gazdaságilag, hanem szellemileg is ott maradunk, ahol jelenleg: a ló túlsó oldalán a földön, a paci által kibocsátott „melléktermék” szintjén.

Bognár Árpád