Kedves Ismerősök,Barátok,Támogatóink!

Hálásan köszönjük a sok köszöntést az ASK-ban lakó és tanuló gyerekek,fiatalok valamint a munkatársak nevében is!!!!!!

Köszönetünk jeléül néhány gondolatot idéznénk Gergely atyától az ASK 10 éves évfordulóján elhangzott beszédéből:

„….. Ezért is van benne a nevedben, hogy „Segítő”. Még annyi mindenkinek volna szüksége segítségre! Magyarországon mintegy 100 000 autista él. És hány szülő? Hány testvér? Egy komoly városnyi ember!

Közben azt is megtanítottad nekünk, hogy mi milyenek vagyunk. Hogy a mi világunk, amit mi természetesnek tartunk, néha nagyon is furcsa világ. Sok kérdésre, amire sosem kerestünk választ, akkor kezdtünk felfigyelni, mikor te feltetted azokat. Olyan volt ez, mint azokon a fényképeken, amikor a tükör előtt állsz, és tükörben nézed magad, meg a világot. Tükröt tartottál elénk. Kíméletlen tükröt. „Mindnyájan autisták vagyunk.” Ezt Kulka János mondta, az Esőember egyik előadása után. Sokszor gondolok erre és fedezem fel magamon is, meg másokon is a bezárt világ jegyeit. A magunkba zárkózást. Talán épp azért vannak köztünk az autisták, hogy rádöbbentsenek minket: mi ugyanúgy rászorulunk egy minket vigyázó kézre, mint ők……..

………..És azt is tudjad, hogy egyre több támogatód van, akiket amolyan angyaloknak hívunk. Rengeteg mindent már az ő támogatásukból tehettünk meg…….

Hát, Isten éltessen!.........................”.