2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Csillagüzenetek 2013.04.01.-04.07.

A Csillag TV csapata Áldott Húsvéti ünnepeket kíván Önnek, és szeretteinek! Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!

A Húsvét a feltámadás, így a megújulás, a „karma kerekén” történő tisztítás, és az attól való megszabadulás lehetőségének az ünnepe is. A Húsvét „mozgó” ünnep. A Nap, és a Hold egymáshoz való viszonya határozza meg azt, hogy adott évben mikor lesz Húsvét.
A tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold utáni hétvége.
Idén március 20-án volt a tavaszi napéjegyenlőség, egy hét múlva, 27-én, szerdán már ki is telt a Hold, így az idei ünnep korán köszöntött be. A tavaszi napéjegyenlőség a „világosság győzelmét” hozza el az északi féltekén élő embereknek, mert ettől kezdődően már hosszabbak a nappalok, mint az éjjelek.
A győzelem után a lélek is fel kell, hogy fényesedjék, s ezt hozza el a telihold, mikor a Nap fényében fürdőző Hold a teljes arcát mutatja felénk. A Hold a lélek szimbóluma. Győzedelmeskedett a világosság, s a lélek is fényességgel telt meg, eljött tehát a sötétségből való kiemelkedés, a magasabb világokba való elindulás, tehát a „feltámadás” ideje.

A feltámadás belső lehetőség.
A feltámadás belső csoda.
A feltámadással lehetőségünk nyílik arra, hogy a múlt lehúzó erőit lerázzuk magunkról. Néhány gondolattal ebben szeretnénk segíteni.

Az öntudatlanul berögződötten használt sértő szavak, valamint a káromkodások, a lehúzó erők katonái. Sokan beszélnek úgy másokról, hogy az a „faszi”, „csajszi”, „csávó”, „hülyegyerek”, stb., s ezen szavakkal minősítenek ugyan másokat, de valójában a saját aurájukat, energiaszintjüket gyengítik. Mindenkiről beszéljünk tisztelettel, akár „egy hajóban evezünk velük, akár nem”, hiszen végső soron EGY családhoz tartozunk. A káromkodással saját magunknak ártunk! A szavak rezgések, a szavak energiák, melyekkel építhetjük, de rombolhatjuk is magunkat.

A kifelé irányuló hatások után nézzük meg, hogy milyen rezgéseket, milyen információkat engedünk be tudatunk isteni gondolat-templomába. Az a minőség hat legerősebben énünk testi-lelki-szellemi egységére, amire a figyelmünket leginkább fókuszáljuk!
Kedves Olvasóm! Ön figyelemmel követi a híradásokat? Meghallgatja rádióban, majd megnézi a televízióban is a híreket? Ha igen, volt már olyan, hogy a híradás után elégedetten nyújtózkodva sóhajtotta azt, „Istenem de csodálatos világban élünk, de jó, hogy ebben az időben élhetek, ezen a földön, ahol szinte minden döntéshozó az emberek többségének az érdekeit nézi, s így egyre jobb, szebb, s boldogabb az élet a Földön!”

Volt már ilyen? Nem? Sőt, pont az ellenkezője!? A hírek vajon hány százalékban adnak számunkra valóban fontos hírt, s ezekhez képest hány százalékban akarnak érzéseket, indulatokat kelteni, tehát manipulálni?
A híreknek nevezett információhalmazok vajon hogyan hatnak a test-lélek-szellem egységét működtető emberre? Képzeljünk el egy embert, aki már legalább 25 éve nem hallgat híreket, nincs informálva az ország, s a világ, hírek által közölt dolgairól. Ön szerint egy ilyen ember lemaradt valaha is valamiről? Ugye észrevettük, hogy a hírekben lényegében soha nincs pozitív üzenet, mindig a félelem, és a pusztítás rezgéseit árasztják a nézők, a hallgatók tudatába. S ezt olyan mágikus eszközökkel teszik, hogy rengeteg embernél alakult ki a hírfüggőség.
Ismer Ön olyan embert, aki rendszeresen figyelemmel kíséri a híreket, és vidám, optimista, szeretetteljes a kisugárzása? Vagy azt látjuk, hogy keserűség lakik a tekintetükben, s óvatos félelem motiválja az életüket? Megéri?
Nem azt mondom, hogy teljesen száműzzük a híradásokat az életünkből, de arra mindenképpen figyeljünk, hogy a belőlük áradó lehúzó erők ne érhessenek el minket!

Azért a televízió készülékeknek van egy vitathatatlan előnye! Miután kinyitottuk az ablakunkat, s meggyőződtünk arról, hogy nincs alatta senki, a segítségével le tudjuk ellenőrizni, hogy vajon működik e még az a bizonyos gravitáció…

Találjuk meg azokat a regényeket, verseket, zeneműveket, színházi előadásokat, erdőket, mezőket, folyókat, fákat, s patakokat, melyekkel, melyeknél úgy érezzük, hogy energiával töltenek fel minket. Tudatunk fókuszát így fordítsuk a fény felé. A fény táplál, és segít sorsunk kiteljesítésében, míg a hírek, a panaszkodó sopánkák, a habzó szájú politikusok ál-információi elszívják az energiákat.

Gondoljuk át, hogy hová is irányítjuk a figyelmünk fókuszát?
Ha észrevettük az eddigi lehúzó erők működését az életünkben, akkor engedjük el, rázzuk le azt magunkról, mint egy vérszívó rovart. Nem kell bántani, hiszen általa ismerhettük fel a fény fontosságát, de nem kérünk belőle többé.

Milyen a világ, amiben élünk?
A titkos tanítások azt mondják, hogy mi magunk választjuk ki, építjük fel még a születésünk előtt a sorsunkat. A születés után kezdődő evilági élet aztán hozza az élményeket, a tapasztalatokat, melyekből tanulhatunk, s fejlődhetünk. A külső környezet adja a legoptimálisabb keretet az élményeink megéléséhez, és a tudatosodáshoz.
Milyen a világ, amiben élünk?
Pont olyan, amilyenre szükségünk van. Különben nem most, és nem itt élnénk. Pont ezekért az élményekért, az örömeinkért, és csalódásainkért jöttünk ide, mert csak ezek által tudunk fejlődni! Persze mindig könnyebb a problémák okát másokban, és kint keresni, ebben jó partnerek a politikusok, a panaszkodók, és a „jó” öreg materializmus.

Képzeljünk el egy tökéletes világot! Amiben nincs bűn, nincs erőszak, béke, és szeretet vezérli az embereket. Egy ilyen világba nincs értelme leszületni, hiszen ilyen világ már létezik! Egy ilyen világban hogyan tanulnánk meg a legfontosabbakat: a feltételek nélküliséget, a megbocsátást, az önzetlenséget, stb? A földi élet minőségével soha nem voltak elégedettek a filozófusok, a gondolkodók.
A földi élet mindig ugyanilyen volt! Mert ilyen kell, hogy legyen! Volt, hogy kicsit ilyenebb volt, de úgy is volt, hogy egy kicsit olyanabb volt… A forma, a jelmez, és a díszlet változgatott, de a tartalom soha.

Azonban ebben az ugyanilyen földi életben is megváltódik a világ, amikor egyvalaki felismeri, hogy minden belül dől el. Kívülről hazudhatnak, ahogyan számtalanszor hazudták is már nekünk az istent, vagy a mindenható demokráciát, kívülről soha nem kaptunk még jólétet, és boldogságot, ám akik boldogok, ők mindig belülről azok! Akármelyik aktuális látható, vagy láthatatlan csopotosulás vezeti is látszólag a külső világ dolgait, a fény, és a boldogság csak belül tud megszületni. A világ dolgai belül dőlnek el. Az Ön világa is csak az Ön szívével, lelkével, és gondolataival tud megváltozni. Csak annyit kell megjegyezni, hogy a fókuszt jó felé irányítsuk.

Lassacskán egyre több napfény ragyog majd az áprilisi tavasz idejében. Egyre több kis virág mosolyog felénk a Földanya testéből kikandikálva. Beérnek az első zamatos gyümölcsök, egyre melegebb szellők csintalankodnak a ruháink alá surranva, s egyre több kacagás csendül fel a gyerekek ajkáról, hogy végre észrevegyük, hogy ezek az igazi hírek.
Az Élet hírei.


Gyógyító, és spirituális időintervallumok, a nyári időszámítást is figyelembe véve 2013 április 1- 7-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:


Az első, reggel 9.00 – 11.00 óra között érzékelhető.
Keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők! A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen dél felé fordulva.

A másik mágikus időintervallum, mely a fentieket is támogatja, délután 16.30 – 18.00 óra közötti időszak. Ebben az időben dél felé fordulva végezzük a gyakorlatainkat!


Ezen a héten az „önlegyőzés” a káros szenvedélyek elengedése, a méregtelenítés, és a félelmektől való megszabadulásnak kedveznek elsősorban a fenti időintervallumok.

Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com 

Csillagüzenetek 2013.02.25.-03.03.

Közeledik a tavasz! Természetesen elkészültek az előttünk álló kora tavaszi hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is. Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti.

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!

Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok legoptimálisabb időintervalluma hajnali 5.00 – 7.20 óra között van. Déli irányba fordulva érzékelhetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők!

Vezérlő elveink között szerepel az, hogy leveleink, filmjeink ne vegyenek el Öntől sok időt. Mi nem kívánunk senkit a monitor elé „kötni”, most azonban újra, az átlagosnál jóval hosszabb levéllel jelentkezünk. Sajnos sokan érintettek az allergiával, s bár nincs itt az „allergiaszezon”, már most érdemes azokat az előkészületeket megtenni, amelyekkel az allergiás állapot csökkenthető, majd megszüntethető.
Miért most?
Azért, mert a tisztítás és felszabadulás égi jele a Vízöntő csillagkép. Ez a hét úgy kezdődik, hogy öt égitest is a Vízöntő tisztító vizében fürdőzik, így ez az időszak a legalkalmasabb a tisztulásra, tisztításra, az allergiától, és bármely betegségtől való megszabadulás előkészületeire.

Ezt a levelet már többször is elküldtük. Mivel az utolsó küldés óta is igen sokan iratkoztak fel hírlevelünkre, ezért nekik is tudniuk kell ezekről az információkról. Ha Ön nem érintett az allergia kérdésében, akkor kérem küldje át ezt a levelet azon ismerőseinek, akik még benne vannak. Ők is tehessék oka fogyottá ezt az állapotot!

Kérem, hogy amennyiben érintett az allergiában, ezt a levelet ne olvassa el gyorsan, felületesen, hanem lassan, meg-megállva, hogy valóban az allergia, vagy bármely más káros szenvedély szintje fölé tudjon emelkedni!

Nem kívánunk senkire semmit ráerőltetni, nem állítjuk azt sem, hogy rendelkezünk a „Bölcsek kövével”, de tapasztalatból tudunk olyan „titkokat”, összefüggéseket, amelyek alkalmazásával szebbé varázsolhatjuk éveinket. Ezeket pedig kötelességünk megosztani olvasóinkkal.
Rögtön itt kell megemlítenünk azt, (bár már rengetegen tudják) hogy elkészítettünk egy „allergiát kioltó” meditációt, melyet a www.asztrozofia.hu nyitóoldaláról, a „Heti csillagüzenetek” kisfilmje alatti linkre kattintva ingyenesen tölthet le, és annyi példányban sokszorosíthatja, és ajándékozhatja tovább, amennyiben csak akarja!

Tudjuk azonban azt is, hogy a meditáció rendszeres hallgatása mellett még néhány dolgot érdemes megszívlelni. Ezekről szól ez a hírlevél.

A modern kori  ember egyik réme, az allergia. Az allergia oka – fogyottá tételének első lépéseként álljunk meg. Tekintsünk kívülről az allergiás reakciókra, ahogyan a jó színész is képes még a legihletettebb pillanatban is kívülről látni, s kontrollálni önmagát.
Figyeljük meg a folyamatot. Legyünk jelen, merjük megélni az állapotot, hiszen minden betegség olyasvalamire kíván minket megtanítani, amit még nem tudunk. És ami talán a legnehezebb: ne tekintsünk ellenségként erre az állapotra. Ez az állapot egy folyamat, ami elmúlik, amint megértettük az üzenetét.
Sok könyv írja azt, hogy a betegség a legőszintébb barát, a legtisztább tükör, hiszen egyértelműen mutatja azt, hogy amit eddig csináltunk, ahogyan eddig gondolkodtunk, cselekedtünk, s döntöttünk, annak ez lett az eredménye… Tehát néhány dologban (életvitel, gondolkodás, stb) eljött a változtatás ideje, ahogyan a Vízöntő átalakító, tisztító vizéből a Halak változó minőségébe lépve az ember megérti az összefüggéseket, majd megteszi a szükséges változtatásokat.

Először is figyeljük meg önkéntelen szóhasználatunkat, de érdemes a szülők, családtagok, barátok szóhasználatát is górcső alá venni. Ne feledjük! A gondolat teremtő erővel bír, hát még a hangosan kimondott szó!
Egy csokorra való az önpusztító mondatokból:
„Meg ne lássam kisfiam, hogy még egyszer…” illetve, „Meg ne halljam, hogy ilyen csúnyán beszélsz!” Az ilyen mondatokra vajon hogyan reagál a szem és a fül?
„Kiütést kapok ettől az embertől!” Ugye, ez önmagáért beszél?
„Az őrületbe kerget a főnököm a váratlan…” Ennek a mondatnak vajon örül a két agyfélteke?
„Eldobom az agyam ettől a…” Ez „csak” egy másik variáció, az előző mondatra.
„Szétrobbanok, ha ez az alak…” Azt hiszem, ehhez sem kell kommentár.
„Beszarok ettől a hazug politikustól!”
„Kihányom a belem, mikor…” Ez a mondattípus már az önsorsrontás magasabb szintjeit célozza.
„Leszakad a vállam (karom, derekam) a sok cipekedéstől!”
„A szívem szakad meg a sok kidobott háziállat látványától!”
„Ó, de hülye vagyok! Elfelejtettem magammal hozni a…”
„Jaj, de béna vagyok leejtettem a …”
„Jaj, allergiás vagyok ettől a palitól!”


Ugye Ön is tudná folytatni a sort? Ne tegye! Érjük tetten magunkat, amikor önnön mélytudatunkat szennyezzük, ilyen szólásokkal, s érjük el, hogy építő jellegű legyen a szóhasználatunk!
Aztán nézzünk vissza a múltba, hogy a szülők, a nagyszülők „allergiásak” voltak e valamilyen helyzetre, esetleg személyre. (Például anyós, após irritáló személye) Ha igen, akkor a családi karma részét képezi az allergia, így ránk vár annak megszüntetésének a lehetősége. Ismétlem nem a feladata, hanem a lehetősége.
Oldjuk meg, értsük meg, hogy ne örökítsük át a gyerekeinkre, unokáinkra.

Legelterjedtebbnek a pollenallergia tekinthető. A pollen érzékelésére az immunrendszer túl intenzíven válaszol, a „testnedvek” elárasztják a szemet és a légutakat, így téve lehetetlenné a légzést, a külvilággal való harmonikus kapcsolatot.

Tehát egy adott hatást a szervezet túlreagál.

Mondhatni immunrendszerünk ágyúval lő verébre. A pollenek a Mars princípiumához tartoznak. A Mars képviseli szellemi értelemben is a nemző erőt. Azt az impulzust, mely erősebbé, termékenyebbé akarja alakítani a gondolkodásunkat.
Ehhez azonban gyakorta a régi, idejétmúlt sémák elengedése szükséges. A „bevált” sztereotípiák viszont ragaszkodnak pozíciójukhoz, míg az új impulzusok sem adják fel, így szükségszerűen harc alakul ki. Természetesen a harc is a Marshoz tartozik.
A pollenallergia ezt a küzdelmet élteti meg az emberrel. Ha érintett a pollenallergiában, akkor vegyük észre ezt a minőséget az életünk történetében.
De ne haragudjunk magunkra! Ne ostorozzuk ezért magunkat! Örüljünk a felismerésnek, és örüljünk annak, hogy végre eljött a tisztulás ideje! Ebben aztán igazán hatékonyan segít az allergia kioltó meditáció!

A másik lényeges feladat a tisztulás varázslatos, felszabadító útján: Tegyük fel a kérdést önmagunknak, mit reagálok túl?
Minden felcsattanás, minden hiszti túlreagálás!
Nem arról van szó, hogy nyomjuk el az érzelmeinket, a feltörő (ez is Mars analógia!) indulatainkat! Arról van szó, hogy értsük meg, fedezzük fel önmagunkban, hogy azt a picurka, mondhatni pollennyi hatást miért reagálom túl?!
Az allergia jelzi, hogy az immunrendszer nem működik harmonikusan. A hétköznapi életben pedig miután megértettük, hogy milyen félelem váltotta ki a túlreagálást, tegyük meg a szükséges változtatásokat. Örömmel fedezzük majd fel, hogy szeretteink, társaink még nagyobb szeretettel tudnak újra felénk fordulni, mert már nekik sem kell félniük túlzó reakcióinktól.

A csillagokkal együtt élő, együtt működő ember magasabb minőségekkel kerül élő kapcsolatba, így téve indokolatlanná az allergiát is! Nem véletlen, hogy sok tanítványom vett búcsút ettől a „tanítómestertől”. Heti csillagüzeneteinkkel (www.asztrozofia.hu) azonban az élet minden területén igyekszünk a szintemelkedést segíteni!

Lehet, hogy a fenti sorok néhány olvasó számára túl meredeknek tűnhettek. Több mint két évtizedes tapasztalat, és a jobbítás szándéka íratta velem ezeket a sorokat. Most azonban térjünk át a fizikai síkra.
Az első, és legfontosabb itt az, hogy minden éjjel legyen meg az elegendő alvás. Legalább 7, de inkább 8 órányi alvásra szükségünk van, hogy minden szinten képesek legyünk a regenerálódásra. Az alváshoz is újra hozzá kell szoktatni a szervezetünket. Kiemelkedő jelentőségű az éjfél előtti alvás! Sem a televízió, sem az internet előtt eltöltött esti, éjszakai órák nem érnek annyit, mint amikor az ember átlép 21 – 22 óra között az álmok birodalmába, és a „felettes énünk” értünk dolgozva elvégzi a szükséges korrekciókat, hogy erősen, egészségesen tehessük meg itt a földön azokat a dolgokat, amelyekért leszülettünk.

A másik hihetetlenül fontos tétel az, hogy a mai ember nem iszik elegendő tiszta vizet (nem csapvíz!) és már úgy hozzá szokott a szomjúsághoz, hogy észre sem veszi azt. Ahogy Földünk 70 százalékát, úgy az emberi test 70 százalékát is víz alkotja. Ez azt jelenti, hogy ha elegendő tiszta, és élő vizet fogyasztunk, akkor a betegségek java részét egyszerűen kimossuk a szervezetünkből! Az allergiásoknál egyértelműen kimutatható, hogy a betegség megjelenése előtt sokszor éveken keresztül alig, vagy egyáltalán nem fogyasztottak tiszta vizet!
A napi vízszükséglet egy 75 kilós embert alapul véve napi 3 liter! Ezt a mennyiséget persze nem egyik napról a másikra, hanem lépésről – lépésre haladva kell elérni! Ma már sokféle kiváló vízszűrő, és vizet (is) energetizáló készüléket lehet beszerezni, érdemes ennek mélyrehatóan, gondosan utánajárni!
A testidegen anyagokat (konzerváló szerek, ízfokozók, szinezőanyagok, állományjavítók, stb) tartalmazó készítményeket is lépésről – lépésre el kell hagyni. Immunrendszerünk elképesztő energiákat kénytelen ezek semlegesítésére fordítani, így nem csoda, ha egy ártalmatlan pollent is fáradtan – idegesen túlreagál! Találjuk meg a közeli piacon az őstermelőket, akik érdekeltek abban, hogy friss, egészséges áruval lássanak el minket, különben elpártolnak tőle a vásárlók.

Az elektroszmog a másik igen jelentős immunrendszert leterhelő tényező. Nem mondom, hogy dobjuk ki a tévét, a mikrosütőt, a számítógépet, és a hifi tornyot, de azt igen, hogy amikor nem használjuk legalább a hálózati csatlakozót húzzuk ki a konnektorból! Ez különösen éjszaka fontos, amikor a test, a lélek, és a szellem regenerálódásának van itt az ideje!
A mobiltelefonnal való beszélgetést fogjuk a lehető legrövidebbre! Válasszuk a legdrágább percdíjat, és meglátjuk, hogy olcsóbb lesz a telefonálás, mint a „legkedvezőbb percdíjas” tarifával! A mobilunk lehetőleg távol legyen az auránktól, és csak rövid ideig legyen bekapcsolva. Vajon hogyan hathat Ön szerint az agyra az adótorony, és a készülék között létrejövő sugárzás?
Legyen időnk a test intenzív átmozgatására is! Minden nap érdemes annyit tornázni, úszni, futni, vagy akár táncolni, hogy a test igenis megizzadjon, és  kellemesen elfáradjon. (Őszintén bevallom, hogy itt bizony „vizet prédikálok”, mert minden nap én sem edzem, csak hetente kétszer - háromszor, de igyekszem megjavulni…)

Még egy aprócska, bár óriási jelentőségű „titok”. Az immunrendszer, fizikai síkon lényegében a belekben lakozik! A belek tisztításával amellett, hogy harmonizáljuk az immunrendszerünket, elősegítjük azt is, hogy a zöldségek, magvak, gyümölcsök, és a táplálékkiegészítők fogyasztásával bevitt igazi tápanyagok valóban fel tudnak a bélfalról szívódni, és képesek beépülni a szervezetünkbe! Újra tudjuk építeni önmagunkat!
Hogyan tisztítsuk a beleket? Érdemes hetente egyszer gyümölcs, és lénapot tartani, tehát böjtölni. Lépésről – lépésre egyre kevesebb húsos, zsíros, fehér cukros, fehér lisztből készült ételt fogyasszunk, ám ezzel együtt növeljük a magvak, zöldségek, gyümölcsök fogyasztását. Félreértés ne essék! Nem a vegetarianizmusra akarom Önt rábeszélni, csak arra, hogy tehermentesítse, amennyire csak lehet, a szervezetét. A belek tisztításával tisztul a vese, erősödik a máj, tisztul a vér, frissebbek, alkotóbbak, vidámabbak és egészségesebbek leszünk.

A belek tisztítását kiválóan segíti a saját kezűleg elkészített kefír! Ne feledje! Kefírgomba INGYENESEN beszerezhető a Soter klubban! (www.soterklub.hu) Ha este 9 óra magasságában (az utolsó étkezésünk után legalább 45 perccel!) egy kisebb pohárnyi kefírrel fejezzük be a napot, máris hihetetlenül sokat tettünk a belek tisztításáért, immunrendszerünk harmonizálásáért, az allergia megszüntetéséért!
Talpunkon masszírozhatjuk is a belek zónáit, ezzel is segítve bélrendszerünk tisztulását, immunrendszerünk harmonizálását. Mindkét talpunkon, a sarok fölött közvetlenül két hüvelykujj párnányi terület a belek zónája. Napi 5 – 5 percnyi masszírozással máris sokat tettünk önmagunkért.
Óriási regeneráló energiákhoz jutunk akkor is, amikor mezítláb sétálunk a természetben, mert így a Földanya erői közvetlenül jutnak hozzánk! Lehetőségeinkhez mérten minél többet járjunk mezítláb, különösen a hajnali – reggeli harmaton való séta fantasztikus hatású!

Ha teheti reggel, és este is hallgassa meg allergiát kioltó meditációnkat, melyet a www.asztrozofia.hu nyitóoldaláról, a „Heti csillagüzenetek” kisfilmje alatti linkre kattintva tölthet le.

Még egyszer mondanom kell, hogy ez a levél sok mindent Önre zúdít, ezért csak lassan, akár több részletben is érdemes elolvasni, aztán elgondolkodni az információkon. Néhányan talán most azt mondják, hogy mindezek megvalósítása túl sokba kerül. Azonban érdemes elgondolkodni azon az újkeletű bölcsességen, mely szerint „akinek nincs ideje és pénze az egészségére, annak majd lesz ideje és pénze a betegségére”.
Nem kell egyszerre mindent megvalósítani. Csak átgondoltan, lépésről – lépésre…

Legyen Ön is teljesen egészséges! Legyen alkotó, és boldog!
Legyenek szerettei, barátai, ismerősei is teljesen egészségesek, mert így tudjuk a legtöbbet tenni önmagunkért, a családunkért, a hazánkért, és az egész emberiségért! És látni fogja, hogy az első aprócska lépést is már meghálálja az Univerzum! Mert neki tényleg fontos az ember.

És talán a legfontosabb. Legyen időnk megállni. Legyen időnk az elcsendesedésre. Nem az idő gyorsult fel, hanem az emberek. Már kirohantuk magunkat. Ez a tapasztalat már megvan. Legyen most új tapasztalatunk. Legyen időnk kiüresedni, semmit tenni, s csak szemlélni elmerülten a légzésünket, a gyertya lángját, a madarak röptét, a csillagok ragyogását és párunk, gyermekünk szeme ragyogását.
Hiszen ezért érkeztünk ide. Ide, ebbe az életbe. Hogy velük lehessünk. Most végre velük vagyunk, és ez az IGAZI CSODA!

Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Heti csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hét napjainak a legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is. Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap. Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.02.11.-02.17.

Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Pozitív gondolkodók napja.
2013. február 13-án reggel 9.00 órától, a Lurdy-házban kerül megrendezésre a rendezvény, melyre én is (Paksi Zoltán) meghívást kaptam. A mai, lemondásokkal, és szomorúságokkal terhelt világban nagyon fontosnak tartom az olyan típusú rendezvényeket, amelyek eszközöket, módszereket ad a résztvevők kezébe azért, hogy az életük szebbé, jobbá válhasson.
Ezért is fogadtam el örömmel a felkérést, és biztos vagyok abban, hogy előadó társaimmal együtt igazi kincseket adunk majd át a hallgatóinknak.

Így írnak a szervezők a rendezvény küldetéséről:
„A Pozitív Gondolkodók Mester-Konferencia fő célja, hogy Ön olyan elmekontroll stratégiákkal és gyakorlatias módszerekkel gazdagodjon, amelyek elsajátítása lehetővé teszik a belső lehetőségek maximális kiaknázását. Hiszen mindenkiben ott szenderegnek azok a szellemi erők és képességek, amelyek jól bevált módszerek segítségével aktivizálhatóak, és amelyek nélkülözhetetlenek a kiemelkedő siker eléréséhez.
Az előadók bemutatják többek között azokat a bevált módszereket, amelyek segítik Önt abban, hogy kiléphessen a hétköznapi gondolatai köréből és kalandozhasson az elme eddig még fel nem fedezett tájaira.
Jelentkezzen, hogy megtanulhassa azokat a jól működő elmekontroll stratégiákat, amelyek előadóink számára már beváltak, és amelyek az Ön életét is gyökeresen megváltoztathatják: KLIKK IDE!
Vajon hol találhatjuk a létező legnagyobb erőt?
A világon létező legnagyobb erő a saját fejünkben lakozik. A tudomány tudatalatti gondolkodásnak nevezi, és ma már elfogadja szinte tényként, hogy ennek a mérhetetlenül hatalmas erőnek a programozásával átalakíthatjuk az egész életünket.
A tudatalatti végtelen birodalmában olyan kivételes vitalitás leledzik, ami - ha együttműködünk vele, - a lehető leghatékonyabban segíti és irányítja az életünket, és a változásoktól a „mennyekben érezhetjük” magunkat. Ellenben ha nem vagyunk kellően felkészülve, azaz nem ismerjük az elménket, és tudatlanul használjuk, ugyanez az elképesztő erő pokollá teheti az életünket. Minden csupán azon múlik, képesek vagyunk-e a megfelelő módon gondolkodni és érezni.
Ha érdekeli Önt az elmekontroll stratégiák, és az is, hogyan élhet egy más minőségű életet a segítségükkel, akkor ne hagyja ki EZT.”

Minden ember életének a legtitokzatosabb, legmisztikusabb élménye az álmodás. Az álom, amit „kis halálnak” is szoktak nevezni, s egy olyan világból hoz át ide jeleket, érzéseket, gondolatokat, inspirációkat, üzeneteket, ami mindenkit foglalkoztat. Az álom foglalkoztatja a materialistát, az okkultistát, és a mindkettőt tagadó hívőket is.

 

Az Ember az Univerzumban, avagy az univerzális ember című sorozatunk legújabb témája az álom.
Ebben az előadásban egy olyan módszert mutatunk meg, amellyel lépésről-lépésre fellibenthetjük a fátylat, az álmok misztikus világáról.
2013. február 22. péntek, 18.00 óra.
Soter klub: VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!


Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Pécsett.
Az első óra 2013. február 17-én vasárnap 9.00 – 17.00 óráig kerül megtartásra.
Bővebb információ: Szabó László 06 30 425 0543

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2013.02.04.-02.10.

Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink is! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

Technikai okok miatt előző heti filmünket csak hétfő déltől lehetett megnézni. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Köszönet Mindenkinek, aki ezen hibára felhívta a figyelmünket!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!

A következő témánk a koncentráció. Ez mára már fontosabbá vált, mint a meditáció. A koncentrációs képesség szinte teljes hiánya vehető észre igen sok embernél. Ezért nem képesek észrevenni azokat a finom jeleket, amelyekkel az emelkedés irányába fordíthatnák sorsukat.
Persze az is igaz, hogy a jelenlegi civilizáció mindent megtesz azért, hogy felesleges dolgokat fontosnak állítson be, s ezekkel szórja tele a valós, és a virtuális tereket is. A műsztár plasztikai beavatkozásának ismertetésétől kezdve az intelligens mosóporon keresztül elképesztő mennyiségű szemét zúdul az emberekre, s ezekért rengetegen még pénzt is fizetnek.

Rengeteg felesleges gondolatot szülnek az emberek fejében ezek a hatások. A rengeteg felesleges gondolat eltompítja az érzékeléseket. A rengeteg felesleges gondolat kezdi kiszorítani a fejlődésünket szolgáló, belül születő kérdéseket, majd felismeréseket. Lényegében véve az ember szétszórttá válik. A szétszórt embernek pedig esélye sincs semmi olyanra, amire a szíve mélyén valóban vágyik. Ezért mondhatjuk azt, hogy a koncentráció technikája mára létkérdéssé vált
A koncentrációval bíró ember tud igazán JELEN LENNI. Mielőtt belekezdenénk a gyakorlatok ismertetésébe gondoljuk át, és vegyük észre hogy hol, s mikor vagyunk szétesettek, mikor tesszük rutinból, gépiesen a dolgainkat, s mikor járnak egészen máshol a gondolataink, mint ahol valójában vagyunk.
Először elegendő, (pl. utazás közben) ha megfigyeljük azt, hogy milyen érzeteket vált ki a belégzés, majd a kilégzés.
Próbáljunk jelen lenni a szívünk ritmusának.
Milyen érzés nagy terpeszben állni?
Ehhez képest milyen a zárt állás?
És a vállszéles terpesz?
Érdekes, hogy soha, senki sehol nem áll önszántából „vigyázz állásban”, (beszédes elnevezés) míg az erőszak szervezeteknél ezt elvárják a tagoktól.
Milyen csak a jobb lábunkon állni, s milyen, amikor csak a bal lábunk tart meg minket?
Milyen egyenes, majd hajlott háttal állni?

A fenti példák megtapasztaltatnak velünk a koncentrációhoz szükséges alapvető belső energetikai állapotokat. A következő levélben folytatjuk a koncentráció témakörét.

Minden ember életének a legtitokzatosabb, legmisztikusabb élménye az álmodás. Az álom, amit „kis halálnak” is szoktak nevezni egy olyan világból hoz át ide jeleket, érzéseket, gondolatokat, inspirációkat, üzeneteket, ami mindenkit foglalkoztat. Az álom foglalkoztatja a materialistát, az okkultistát, és a mindkettőt tagadó hívőket is.
Az Ember az Univerzumban, avagy az univerzális ember című sorozatunk legújabb témája az álom.
Ebben az előadásban egy olyan módszert mutatunk meg, amellyel lépésről-lépésre fellibenthetjük a fátylat, az álmok misztikus világáról.
2013. február 22. péntek, 18.00 óra.
Helyszín: Soter klub: VI. Budapest, Dessewffy u. 53.

Pozitív gondolkodók napja.
2013. február 13-án reggel 9.00 órától, a Lurdy-házban kerül megrendezésre a rendezvény, melyre én is (Paksi Zoltán) meghívást kaptam. A mai, lemondásokkal, és szomorúságokkal terhelt világban nagyon fontosnak tartom az olyan típusú rendezvényeket, amelyek eszközöket, módszereket ad a résztvevők kezébe azért, hogy az életük szebbé, jobbá válhasson.
Ezért is fogadtam el örömmel a felkérést, és biztos vagyok abban, hogy előadó társaimmal együtt igazi kincseket adunk majd át a hallgatóinknak.

Így írnak a szervezők a rendezvény küldetéséről:
„A Pozitív Gondolkodók Mester-Konferencia fő célja, hogy Ön olyan elmekontroll stratégiákkal és gyakorlatias módszerekkel gazdagodjon, amelyek elsajátítása lehetővé teszik a belső lehetőségek maximális kiaknázását. Hiszen mindenkiben ott szenderegnek azok a szellemi erők és képességek, amelyek jól bevált módszerek segítségével aktivizálhatóak, és amelyek nélkülözhetetlenek a kiemelkedő siker eléréséhez.
Az előadók bemutatják többek között azokat a bevált módszereket, amelyek segítik Önt abban, hogy kiléphessen a hétköznapi gondolatai köréből és kalandozhasson az elme eddig még fel nem fedezett tájaira.
Jelentkezzen, hogy megtanulhassa azokat a jól működő elmekontroll stratégiákat, amelyek előadóink számára már beváltak, és amelyek az Ön életét is gyökeresen megváltoztathatják: KLIKK IDE!

Vajon hol találhatjuk a létező legnagyobb erőt?
A világon létező legnagyobb erő a saját fejünkben lakozik. A tudomány tudatalatti gondolkodásnak nevezi, és ma már elfogadja szinte tényként, hogy ennek a mérhetetlenül hatalmas erőnek a programozásával átalakíthatjuk az egész életünket.
A tudatalatti végtelen birodalmában olyan kivételes vitalitás leledzik, ami - ha együttműködünk vele, - a lehető leghatékonyabban segíti és irányítja az életünket, és a változásoktól a „mennyekben érezhetjük” magunkat. Ellenben ha nem vagyunk kellően felkészülve, azaz nem ismerjük az elménket, és tudatlanul használjuk, ugyanez az elképesztő erő pokollá teheti az életünket. Minden csupán azon múlik, képesek vagyunk-e a megfelelő módon gondolkodni és érezni.
Ha érdekeli Önt az elmekontroll stratégiák, és az is, hogyan élhet egy más minőségű életet a segítségükkel, akkor ne hagyja ki EZT.

Kérjük, nézze meg e heti kisfilmjeinket, akár angol nyelven is, mert ezek is sokat segítenek mágikus utunkon. Heti csillagüzeneteink a www.asztrozofia.hu –ra kattintva tekintheti meg!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu –n!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!


Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Pécsett.
Az első óra 2013. február 17-én vasárnap 9.00 – 17.00 óráig kerül megtartásra.
Bővebb információ: Szabó László 06 30 425 0543


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.


Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!

 


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2012.12.24.-12-30.

Karácsony hetének a csillagüzeneteit megtekintheti a http://www.asztrozofia.hu/-ra kattintva!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


A CSILLAG TV CSAPATA SZERETETTELLJES, ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN MINDEN KEDVES NÉZŐJÉNEK, ÉS OLVASÓJÁNAK!

 

A FÉNY MEGSZÜLETÉSE ALKALMÁBÓL MINDEN LÉLEKNEK AZ UNIVERZUMBAN BOLDOG KITELJESEDÉST KÍVÁNUNK!


Kedves Olvasónk! Kérem, fogadja szeretettel a Csillag TV „karácsonyi ajándékát”, egy régi írásomat, melynek üzeneteivel talán kicsit fényesebbé, igazibbá tehetjük az Ünnepet.

 


Paksi Zoltán:
Ébredés az álomból, avagy az utolsó inkarnáció utolsó pillanatai


„Azért szeret engem az Atya, mert
én leteszem az én életemet, hogy újra
felvegyem azt.
Senki sem veszi azt el én tőlem,
hanem én teszem le azt én magamtól.
Van hatalmam letenni azt, és van hatalmam
ismét felvenni azt. Ezt a parancsolatot vettem az én Atyámtól.

(János evangéliuma 10. rész 17. 18. Károli Gáspár fordításában)


A Fény hol erősebben, hol gyengédebben, de már állandóan vele ragyogott. Teljesen természetes, régről volt ismerős az a boldogság, az a béke, és az a nyugalom, amelyet a félelem nélküliség ébresztett benne. A VAN része volt, hogy Teremtője szereti őt. A Föld, mely egykor küzdelmei színtere volt, most a Létezés Szimfóniájának hol páros, hol páratlan ritmusú boldog lüktetését dobogta, mely szívében visszhangozva áradt vissza, a csillagok fényvégtelenje felé. A Föld, mely egykor a külvilág része volt, most testrésze, s testvére lett az ébredésben.
„Amint fent, úgy lent…” „Miként a Mennyben, úgy a Földön is…”
Ezt tanulta az ébredése előtti utolsó idők hajnalán, de akkor még nem igazán értette a jelentését. Nem is érthette, ahogyan egy ízt, egy színt, egy dallamot, vagy a szerelem érzését sem lehet érteni. Most, az „amint fent, úgy lent” állapotában volt már. Mennyország a Földön? Igen. Csak rajta múlott, hogy ez megvalósul, avagy továbbra is csak az anyagban álmodók illúziójában marad.
Az egyetlen, ami döbbenetes volt, az az, hogy végig ennyire közel volt a csoda. Közelebb, mint egy karnyújtás… Az ébredés csodája az összes inkarnációjában ott csücsült az orra hegyén, és ő mégis csak a félelmeire, az akarataira, a vágyaira, a büntetéseire, az ítéleteire, a bosszúira, a tegnapjaira, az irigységeire, és a bűntudataira figyelt!
Most, az Univerzum felé sugározta minden sejtje, minden rezdülése, hogy SZERETLEK TESTVÉREM! Minden létező a testvérem. Aztán az emlékezetében felbukkant egy könyv, amellyel inkarnációk hosszú során át „dolga volt”. Hol vakon hitte, az abban leírtakat, hol kételyek gyötörték, hol pedig megvetette az ott megfogalmazott igéket, tanításokat, parancsolatokat. Ennek a könyvnek az elején az vagyon írva, hogy a Teremtő a saját képére formálta gyermekét, az embert. Tehát a „gyermek” is képes a teremtésre! Már jó ideje élte azt a varázslatot, hogy ő is tud teremteni. Bármit képes megtenni! A Teremtő a gyermekeivel folytatja a Teremtés misztériumát.

Később az EGY minőségében élő ember számára eljön a polaritás világában való létezés ideje. Ebben a sokat vitatott könyvben ez úgy van leírva, hogy Ádámra, ki a Paradicsomban lakik mély álmot bocsát az Isten. Ebben a mélységes álomban Ádámot, az EGYet KETTÉ veszi, s belőle teremti a társát, Évát. És elindul a megismerések, a karmateremtések végtelennek tűnő útja, a megvilágosodás felé. Tehát Isten álmot bocsát gyermekére, csakhogy ebből az álomból nem ébreszti fel!!!
Ez az egész anyagi létezés, harc a hatalomért, a pénzért, az örömökért, csak illúzió, csak álom. Nem véletlenül nevezik a keleti kultúrákban a megvilágosodottakat felébredetteknek. Az ébredő számára „meghal” az álomvilág. Aki tudatosan törekszik az ébredésre, az utolsó áldozatként áldozza fel a létezés materiális szintjeit.
Így tette ezt, az antik titkos tanítások hőse, Héraklész is, ki utoljára az önmaga gyújtott máglyára állt fel, hogy önnön mulandó részét mutassa fel áldozatként, az Isteni Világok felé. Az utolsó áldozat emberi szertartására válaszul Isten-atya arany szekerén vitte fel magához felébredett gyermekét. Végre értette, élte, hogy a máglya, a tűz, amit Héraklész gyújt az a világosság, melyet a létével áraszt a világba! A tűz minősége itt, a „befejezés idejében” azért fontos, mert kezdetben, a világ teremtésekor is először a tűz fénye jelent meg, a „legyen világosság” isteni aktusában. Az utolsó, immár emberi aktus is a tűz fényénél kell, hogy bezárja az illúziók, az álmok világának kapuit!

Ezt a tanítást sugározza a Hercules csillagkép az égen. Nem véletlenül látható mélyen alatta az Istenek útjára nyíló, kaput is formáló Mérleg csillagkép. De sokszor látta nyári estéken a „zuhanó hőst”! Meditációiban hányszor idézte meg ezt a csillagszimbólumot! A hős csillagjele mellett a ragyogó csillagkoszorú, az ég koronája mutatja, hogy már mindent képes evilágban uralni Zeusz fia. Idővel minden beavatást megkapott, hisz alatta fénylik a Kígyótartó óriási alakja, a Tejúton.
Másik oldalán a szférák zenéjének csodás jele, a Lant mutatja, hogy a láthatatlan varázserőket is uralja a hős. A zene mágiáját el kellett sajátítani Héraklésznek is tanuló évei alatt. A hermetikus bölcseletet közvetítő Hermész alkotja meg ezt a hangszert, melyen gyönyörűen játszik a Nap istene, Apollón, s a másik legendás hős, Orpheus is. A lélekemelő muzsika erejét hangsúlyozzák a Tejúton, az égbe szárnyaló Sas, és Hattyú csillagmadarak is. Milyen egyszerűen, s milyen szépen mesélik el Isten fény-betűi, a csillagok, a létezés örök tanításait!

A muzsika, mely a csillagokból áradt, most teltebben, fénylőbben hatotta át a létezést. A ragyogó napsütésen át is jól láthatóan az ég zenitjére emelkedett a Lant csillagjele, fényesen kéklő vezérüzenetével, a Vega csillaggal. A csodás zeneművek, melyeket egykor örömmel hallgatott, hisz az égre emelték reszkető lelkét, innen jöttek le a zeneszerzőkhöz. Most még azoknál is varázslatosabb dallamok, ritmusok, játékos hangzatfürtök áradtak szét a világban. A létezés harmóniája töltötte el mindenét. Teste észrevétlenül áradt szét a Fény tengerébe. Az angyalok örömmel fogadták hazatérő testvérüket. A szeretet, ami áradt felé, egészen különleges volt. Mindig is erre vágyott a lelke mélyén. Valamikor, „az idők kezdetén” érezte ezt utoljára. Megérkeztem.

A Halak csillagjelének ősi szimbóluma újra életre kelt. A hét csillag alkotta halacska úszik vissza a körforgás útjára, a Vízöntő kiömlő vizéhez. Visszatér ő, hogy tisztítson, és tanítsa a hét teremtő erő titkát a beavatásra méltóvá vált lélektársainak. A másik halacska csillagai közül már sok, mintha láthatatlanná válna. Ő már emelkedik, egyre magasabbra, az „ördögi kör” fölé, s válik láthatatlanná a testben maradók számára. Ezzel együtt mutatja a hazatérés cselekvését, hiszen ő az Istenek útja, a Tejút felé emelkedik.

Az Univerzum ünnepelt. A mulandóság világában, az álmodók ekkor egy pillanatra megálltak. Egy pillanatra elnémultak a látható, és a láthatatlan fegyverek is. A szeretet isteni hulláma elért a karma világába, s erős impulzust küldött az ébredni vágyók szívébe. A Megérkezett Lélek végre teljesen, és múlhatatlanul boldog volt! Vagy, … vagy mégsem?
És a testvéreim, kik még fájdalmakat teremtő illúzióikért mennek ölre egymással? Velük mi lesz? Segítenem kell nekik! S ekkor a karmán túli Fénybirodalomból egy lélek elindult, hogy kisebb testvéreinek segítsen abban, hogy a poláris világ látható, és láthatatlan, tehát kétkerekű biciklijén eljuthasson a célig: HAZA!

A szülei, kiket erre az életre választott, egykor a tanítványai voltak. Hosszú, küzdelmes éveket tudtak maguk mögött, míg végre egymásra találtak. Ám ezután is próbatételeken át vezetett a szerelmesek útja, mire a gyermekáldás csodájával megajándékozta egységüket a létezés.
Az anya szinte fájdalom nélkül szült. Végig meleg fényesség, és valami földöntúli dallam volt benne, s körülötte. A születéskor a gyermek szeme mosolygós–fényesen ragyogott, de aztán, illendőségből egy rövid időre felsírt, hogy az orvos is megnyugodjon. Az apa megilletődötten vágta el a köldökzsinórt, miközben gyermeke tekintete végig rajta nyugodott. Ekkor már ő sem bírt a boldogság könnyeivel. A külvilággal mit sem törődve hárman bújtak össze az angyalok oltalmazó fátylai alatt. Az orvos, és a szülésznő csendben osontak ki a szülőszobából…
A pár végre családdá nemesült, s a szülők érezték, sejtették, újszülött gyermekük különlegességét, látni azonban még nem látták a gyönyörűséges fényeket a csecsemő aurájában.

Szerény, csendes otthonukba hazatérve, mikor már lecsendesedtek a materiális világ hangjai, anya gyertyát gyújtott, apa pedig elővette a szükséges táblázatokat, csillagábrákat, és elkészítették közösen gyermekük képletét. Felrajzolták a csillagos égbolt jeleit a születés pillanatára. Látták, hogy az életet irányító égitest a beavatás csillagképében, s az Istenek útján, a Tejúton van. A létezés csillagoszlopai kiemelt jelentőségű helyekre kerültek a horoszkópban. Ekkor tudták meg, hogy gyermekük valójában a Mesterük! A Mester eljött, hogy a legmagasabb szintű beavatásba részesítse tanítványait, lényegében szeretett gyermekeit.

Teltek-múltak az évek. A szomszédoknak feltűnt, hogy a kicsi sokszor hosszasan nézi a felhőket, elmerül a madarak röptének a vizsgálatában, elmélyülten szemléli a hangyák vonulását, de leginkább a csillagok fényében szeret megfürödni, s olyankor földöntúli fényesség árad szét az arcán. Különös volt az is, hogy amikor fájdalommal küszködő vendég érkezett hozzájuk, valahogy elmúltak a kínjai. A gyermek közelében a káromló szavak nem tudtak felharsanni, a rosszindulatú pletykák helyett a megértés hangjai csendültek fel, s az irigység átalakult az örömben osztozás derűjévé.

Az emberek lassan ráébredtek arra, hogy életük legfontosabb misztériuma, a találkozás. Azért születtünk újra ide, hogy evilágban is találkozzunk. Találkozunk, és megörvendeztetjük egymást önnön varázslatainkkal. Találkozunk, hogy adhassunk. Találkozunk, hogy kaphassunk. Találkozunk, hogy régi adósságainkat törleszthessük. Találkozunk, hogy társunk megadhassa tartozását, így végre harmóniába kerülhet az ő lelke is. Találkozunk, hogy EGYmásban felfedezhessük a Teremtés csodáját.
Az emberek felfedezték, hogy eddig féltek a találkozásoktól. A testük ugyan közel volt egymáshoz, de a lelkük sokszor fényévekre volt egymástól, s csak igen ritkán értek össze. A vacsorának nevezett tragikomédiák alkalmával az apák üvegből, vagy fémdobozból szürcsölték a sört, s fénytelen szemmel meredtek egy dobozra, mely tele van vízióval…
Az anyák izgatottan várták a sorozatukat, mert abban legalább a főhősnek jobbra fordul az élete, s a film kezdetéig ingerülten dobták a zabálnivalót az asztalra azok elé, akik csak rabszolgának nézik az ő szegény, mártír lényét. Máshol anyák, és apák túlóráznak, hajtják a pénzt, s közben nem látják, ahogy gyermekük először áll fel, ahogyan először ejti ki a szavakat, amikor először teszi meg a még bizonytalan lépéseket, s később nem hallják meg azt sem, mikor először dobban meg gyermekük szívében a szerelem…

De ennek már vége! A beavatás sikerült. Végre EGYütt akartak lenni! Végre jelen lettek a társaiknak! Végre méltóvá váltak arra, hogy a magasabb világok gyógyító, segítő energiáira ráhangolódhassanak! A gyermek mosolygott. Nem volt szüksége szavakra. Mellette a csúnya széppé változott, a buta szemében a megértés fénye ragyogott fel, az erőszakos önzetlenné szelídült.
Családok jártak újra össze, hogy beszélgessenek, játsszanak, vidáman nevethessenek. Az utcán a szomszédok hosszan leálltak beszélgetni egymással, mert már nem a rohanás uralta az életüket. Újra felfedezték a levelek sejtelmes susogását, a szelek csintalan játékincselkedéseit, a madarak csodás énekeit, s a csillagok fénylő világának időtlen üzeneteit.

Teltek – múltak az évek, s az esztendő köre, a kozmosz ritmusával harmóniában fáradhatatlanul rótta köreit, hogy a tapasztalatok bölcsességét rejthesse az emberek tudatába. A gyermekből lassan kamasz, majd ifjú felnőtt lett. A szomszédoknak már nem tűnt fel, hisz természetes volt, hogy tekintete elmerül a felhők látványában, a madarak már rendszeres vendégei voltak az udvarnak, a hangyák vonulása a galaxishalmazok mozgását tanították a beavatottaknak, a csillagos égbolt fénybetűivel pedig távoli naprendszerekben lakó csillagtestvéreink üzeneteit olvashatták már a felnőtté változott Mesterrel a beavatottak.
A Mester nem vált híres emberré. A kereskedelmi rádiók, és televíziók valahogy nem szereztek róla tudomást. (Őket továbbra is az a lényeges kérdés foglalkoztatta, hogy a Nagy Sztár, a főceleb, ki eddig a nők bálványa volt, most vajon mekkora műmelleket csináltat magának a sztársebésszel, kit legutoljára a sztárfodrásszal láttak, a sztárhentes partiján, melyre még a sztárutcaseprő is hivatalos volt, a sztárok anyagcseréjével foglalkozó bulvárlap szerint…)

A Mester csendben tette a dolgát. Segítette testvéreit abban, hogy jól tudjanak egyensúlyozni a kétkerekű biciklijükkel úgy, hogy az emelkedőkön, a bukkanókon is esés nélkül tudjanak előre haladni. A szülein kívül senki nem tudta, hogy ki is ő valójában. Az emberek szerették őt, de benne a Mestert nem vették észre. És ez így is volt rendjén.
Aztán a Mester egy csillagfényes éjjelen eltűnt. Apa, és anya ijedten siettek ki az udvarra, majd az utcára, de már nem látták. A hiány fájdalma könnyeket csalt a szemükbe. Aztán különös melegség érintette őket. Egyszerre tekintettek fel, az égre, és meglátták azt a fényes csillagzatot, mely akkor is a zeniten ragyogott, mikor Mesterük leszületett. Megértették, hogy az itt eltöltött idő „gyermekük” számára véget ért. Mindent megtett, amit meg kellett tennie, mindent behintett a fény magvaival.
Mindketten tisztán hallották a búcsú szavait: - Végtelen szeretettel szeretlek benneteket. Ezt adjátok át társaitoknak, míg újra nem találkozunk, de már itt a Fény Birodalmában. Mesterek vagytok immár. És ne feledjétek, hogy semmi sem fontosabb a szeretetnél.

Anya, és apa íriszén ettől fogva folyamatosan ragyogtak a csillagok. Soha, senki nem látta őket szomorúnak. Boldogok voltak, hogy méltóvá válhattak a Gyermekre, s képessé a szeretet fényének sugárzására. Időbe telt, míg az emberek is észrevették, hogy Ő már nincs az anyag világában. Lassan megértették, hogy a csodára Ő nyitotta fel a szemüket. Próbáltak fényképet szerezni róla, de különös módon nem találtak róla képet, pedig a közös családi bulikon, összejöveteleken ő is jelen volt, ahol sok, vicces kép is készült. Rájöttek, hogy a csodás gyógyulások, lélekemelő megbocsátások, és a nagy találkozások az Ő beavatásának a jelei. Próbálták felidézni a pillantását, de már senki sem emlékezett a Mester szemének a színére. Később már azt sem tudták róla biztosan, hogy női, vagy férfi testben járt e közöttük.

Telt – múlt az idő, mire rájöttek, hogy nem Ő a fontos, hanem az a csoda, amit teremthettek általa önmaguknak. De azt a szikrázóan ragyogó csillagjelet, melyhez itteni léte kapcsolódott, már örökre megtanulták, s újrateremtették önmagukban is…

 


Áldás kísér minket az Úton!
A Csillag TV csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Dimenzióváltás: kilépés a tükörből

Megvilágosodás. Felemelkedés. Dimenzióugrás. Mindezek mögött egy fogalom lapul: nézőpontváltás.

Azaz, hogy hogyan is változtatná meg az ember az életét, ha mindenre ugyanúgy, ugyanabból a nézőpontból tekint?

Hiszen a társadalmunk, amiben élünk, egy bizonyos hozzáállás eredménye – ez már nem tartható fenn, mert milliárdok boldogtalanok, milliárdnyi ember szenved önmagától és a világtól.

S akkor viszont érdemes megkérdezni önmagunktól, hogy mi miben vagyunk hajlandóak másképp működni? Vedd elő az elmúlt hetek–hónapok–évek kihívásait, és látni fogod, hogy egy dolog lapul meg minden mögött: el tudod-e engedni a fejedben lévő gondolatokat arról, hogy minek és hogyan kellene működnie?

Mert ezek a gondolatok, amivel meghatározod az életet, éppen ezek tartanak fogva: hogyan kell egy párkapcsolatban élni, mikor vagy boldog, mit kell a párodnak megtennie, hogy te jól érezd magad, hogyan kell a gyerekeidnek viselkedni, hogyan kell a kollégáidnak viselkednie, hogyan kell tanulnod, hogy pénzt kereshess, hogyan kell akármit csinálnod, hogy ezt meg amazt elérd.

Minden ott van benne a fejedben, egy rendszerben. Ez a régi nézőpont. S ha szeretnél SZABAD lenni, szeretnéd elérni azt az életet, amire vágysz, akkor nem kell mást csinálnod, mint nézőpontot váltani.

* * *

Képzeld el az életedet, annak minden szegletét, mozzanatát úgy, mintha minden egy hatalmas tükörteremből verődne vissza rád. Mintha a 80-as évek nagy diszkógömbjét kifordítanád, és abban állnál. Annyit módosítsunk még a képzeletünkön, hogy ezek a tükrök nem egyforma méretűek, de mindegyik egy-egy kis részletet tükröz vissza rád.

 

S képzeld el, hogy BÁRMIT is látsz a tükörben (vagyis az életedben), az TE vagy, egy részed tükröződik benne. Mindened! S most kicsit merülj bele azokba az energiákba, amelyek szerint éled az életedet: ahhoz, hogy boldog légy, szeretnél bizonyos dolgokat elérni, mondjuk pénzt keresni, vagy egy társ mellett élni, vagy sikeres lenni, vagy szeretnéd, hogy szeressenek az emberek… mindegy. Nézzünk végig együtt egy pár példát, hogy megmutathassam, hogyan tudsz NÉZŐPONTOT váltani a világodban, hogy megértsd, hogyan is működik ez a tükörvilág.

Például azt szeretnéd, hogy szeressenek az emberek. Ott állsz ebben a hatalmas tükörteremben, és arra vársz, hogy a tükörképed majd odajön hozzád és kedves lesz veled, törődni fog veled, simogatni és dicsérgetni fog. S te ott állsz, és vársz… és ez nem történik meg. Hát persze, hogy nem történik semmi sem, hiszen csak azt láthatod, hogy TE állsz és vársz ebben a tükörben, és a TE TÜKÖRKÉPED nem mozdul. S ekkor haragudni fogsz a tükörképedre, mert nem szeret téged, hiszen nem csinál semmit.

Mit is fogsz ekkor látni? Azt fogod látni a világban, hogy mindenki haragszik, közben pedig te semmi másra nem vágysz, mint egy kis kedvességre…

S ahogy mondjuk elkezdesz spiritualitással foglalkozni, elkezdesz adni magadból, mert azt tanulod, hogy tedd azt másokkal, amiket magaddal tennéd, legyél alázatos, légy szolgája a világnak, és más efféléket.

Mi fog történni ebben a tükörteremben?

Azt fogod látni, hogy csupa mérges ember van körülötted, akiknek szeretetre van szükségük. De nem tudod, hogy a mérges, szomorú emberek valójában MIATTAD szomorúak, hiszen a TE tükörképeid!!!

S elkezded őket szeretgetni, tenni értük, és azt látod a tükörben, hogy mindenki lázasan dolgozik azon, hogy a szomorú emberek jobban érezzék magukat, de valahogy mégis mindig lesznek szomorú és boldogtalan emberek, akik nem szeretik lényüket, és ez a munka örökkön örökké tart.

Ismerős a kép? Elképesztően sok újítás, spirituális tanítás alakult ki, hogy az ember boldog és szabad legyen, mégsem lett az senki – vagy legalábbis valójában NAGYON kevesen. Pontosan ezért, mert ha visszagondolsz, a kezdeti, benned lévő szeretethiánnyal senki sem foglalkozott.

Miért? Mert MINDIG A TÜKÖRBŐL INDULTÁL KI! Mindig a tükörből határoztad meg magad! Mindig elvárásod van a világ felé – de hát milyen balga dolog azt várni egy tükörképtől, hogy majd így meg úgy fog viselkedni!? Hát ez az oka mindennek… :)

A megoldás, hogy válts nézőpontot: INDULJ KI MAGADBÓL! S ne a világból!

A fenti példánkat tekintve: szeretetre vágysz, és azt szeretnéd, ha az emberek tisztelnének, elismernének. Ezt akkor fogod megtapasztalni a VILÁGBAN (a tükörteremben), ha BENNED megvan ÖNMAGAD szeretete és elismerése. Mindaddig soha, de soha nem fogod tudni megtapasztalni a VALÓDI szeretetet és elismerést, amíg az nincs meg önmagad felé.

Hiszen, ha szereted magad, mit fogsz látni a tükörben? Sok boldog embert, akik mindannyian szeretetben vannak!

S itt jelenik meg egy nagyon komoly spirituális csapda: például a gyógyítás. Hiszen, ha a tükörben (a világban) sok beteg embert látsz, akiknek gyógyításra van szükségük, akár lelki akár testi értelemben, és te szuper gyógyítóvá képezed magad, mert az az életcélod, hogy gyógyíts… akkor ez azt feltételezi, hogy te bizony belül nagyon is betegnek érzed magad. Beteg vagy, lelkileg, szellemileg netán fizikailag, és ezt úgy próbálod megoldani, hogy szuper gyógyítóvá válsz.

De a VILÁGBAN mindig is jelen lesz a betegség – ha TE magad nem válsz egésszé, nem leszel teljesen boldog! Tehát ne gyógyító akarj lenni – hanem boldog, szabad és egész ember! S akkor nem is lesz szükség a világban a gyógyításodra. Ellenben mindenki meg fog gyógyulni a közeledben… :)

S nézzük még egy fontos dolgot, mármint jelenleg egy a világban lévő, igen meghatározó tényezőt, a pénzt.

Ha Te a világban a szegénységet és a szenvedést látod mindenütt magad körül – az bizony a benned lévő szegénység és teremtőerő hiánya. Ezért éled meg azt, hogy a világ mondjuk egyre nehezebben élhető – mert TE magad vagy az, aki egyre nehezebben tudja elviselni a benne lévő régi korlátokat. Hát persze, hogy ezt látod kint!

S keresed a bőséget, az anyagi függetlenséget, és VÁROD, hogy majd lesz egy állás, lesz egy lottó ötös, lesz egy akármilyen valami, ami pénzt hoz neked. De ez SOHA NEM FOG eljönni kintről, hiszen a TÜKÖR az, ami TÉGED TÜKRÖZ. Előbb NEKED kell megmozdulnod – és UTÁNA fogod látni a tükörben, hogy rendben mennek a dolgaid.

Hogyan is élhetnél bőségben, hogyan jöhetne be hozzád a bőség, ha nincs meg benned? Ha nincs meg benned, hogyan tükröződne vissza rád?

Ha belegondolsz ebbe a tükör-játékba, ez egy örök csapda, a farkába harapó kígyó. Tehát előbb hívd be magadba a szeretetet, egységet, bőséget, és UTÁNA meg is fogod azt tapasztalni a világban.

* * *

Nézzük még tovább ezt a tükörtermet… képzeld el, hogy azt várod a tükörtől, hogy majd táplál téged. Hogy majd megad neked mindent, amire szükséged van: de hát tudod, hogy ez lehetetlen! S ha azt látod, hogy egy kanálkában finom étel nyúlik feléd a tükörből, akkor te egy naaagy illúzió-ételt fogsz a szádba venni: éhes maradsz! Ha azt várod, hogy majd az ÉLET elhozza számodra a gyönyört, a boldogságot, akkor az SOHA nem fog megtörténni, csak egy tükörkanál fog tükörétellel táplálni.

S te újra és újra eljátszod, hogy a tükör ezt tükrözze számodra, de mégis az örök éhség fog hajtani. Ez a gyönyörök és élvezetek vég nélküli hajhászása. Pénz, szerelem, boldogság, bármi… nem fog kielégíteni.

ELLENBEN, hogyan fogsz valódi táplálást megélni? Mikor válik a világ valóban táplálóvá számodra, amikor az öröm az öröm lesz, nem csak az öröm illúziója? Ha elkezded magadat táplálni!

Ha azt hiszed, hogy el tudod mástól venni, akkor lássuk a tükörben ez hogyan is fog kinézni! Látszólag mástól veszed el, mondjuk a pénzét, az energiáját a drámádon keresztül, de igazából MAGADAT SZÍVOD LE! Mert valójában, ha mástól akarsz bármit is elvenni, azt magadtól veszed el. Hiszen ha kinyúlsz a tükör felé, hogy elvegyél valamit, akkor azt fogod megélni, hogy tőled is MINDENKI ELVESZ. Ezért elkezdesz védekezni… védőbástyákat építeni.

Ekkor azt fogod látni, hogy mindenki milyen zárkózott – még erősebben próbálsz hatni a másikra, és azt fogod érezni, hogy egyre rosszabb itt élni a világban.

S a megoldás? Hát persze, elengedni mindent: hiszen akkor azt fogod látni, hogy egy SZABAD világban élsz, ahol mindenki boldog. Hogyha ÖNMAGADAT TÁPLÁLOD, akkor azt éled meg, hogy a világ egy tápláló hely lett! Ha képes vagy magadnak adni, a magad boldogságát megélni – akkor a világban is ezt fogod megtapasztalni!

* * *

Ez a nézőpontváltás – érdemes ezt mélyebben átérezni, belevinni magad a gondolataid nélkül, mert ki fog nyílni egy kapu számodra, amin átlépve megtapasztalhatod, milyen e nélkül a tükörterem nélkül élni!

Mert miért vagy ebben a tükörben? És ne azt kérdezd, hogy HOGYAN tudsz innen kijönni, hanem azt, hogy MIÉRT is akarnál innen kijönni?

Mert itt, a tükörteremben mindent ismersz. Csupa ismert dolog vesz körül, mindennek van helye, minden megmagyarázható valamilyen módon…

Minden van, csak valódi szabadság nincs.

Kérdés: mit vagy hajlandó elengedni, hogy megéld a szabadságodat? Mit vagy hajlandó feladni, hogy megtapasztald saját magad? Mit tükröz rád a világ? Bármit is élj meg, bármilyen is a világ most számodra, a téged körbevevő emberek, a párod, mindenki és minden: az BENNED VAN.

Forrás: http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/dimenziovaltas-kilepes-a-tukorbol/

Csillagüzenetek 2012.12.10.-12.16.

Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Az ünnepi készülődésre való tekintettel most csak egy rövid levéllel jelentkezünk. Mágia sorozatunkat az újesztendőben folytatjuk. Most, a Téli Napforduló közeledtével az újjászülető Fény belső előkészítése a legfontosabb „spirituális tevékenység”.

Szeretném felhívni a figyelmet december 13-ra, Luca napjára! A Nap és a Hold a Tejúton, a gyógyító, és beavató Kígyótartó csillagképében találkozik. Ezen a napon érdemes fokozottabban odafigyelni az álmainkra, a spirituális gyakorlatainkra, de ekkor hatékonyabban tudunk imádkozni, másokat áldással gazdagítani, valamint gyógyulni, de gyógyítani is! Ennek a napnak az üzenetei megnézhetőek legújabb csillagüzenetünkben is.

Természetesen nem feledkezünk el most sem a „lencse mágiáról”, ami már rengeteg társunknak hozott bőséget, és egészséget. Már most érdemes beszerezni a (lehetőleg bio) lencsét, amit majd december 21-én, 22-én, és 23-án fogyasztunk majd el. De erről részletesebben következő levelünkben olvashat!

Áldásban, megértésben, igazi jelenlétben, s boldog mosolyokban, nevetésekben teljes karácsonyi készülődést kívánunk!


PROGRAMAJÁNLÓ:

Előadás Jászberényben.
2012. december 7. 17.00 óra.
„Szerelem Égen – Földön”
Helyszín: 5100. Jászberény, Ifjúsági Ház
Bercsényi u. 1/a.
Mindenkit szeretettel várunk!

Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Debrecenben.
2012. december 16. vasárnap, 10.00 – 18.00 óráig.
Helyszín: Harmóniaház, Széchenyi u. 42.
Regisztráció és információ: asztrozofia.debrecen@gmail.com
Mindenkit szeretettel várunk!

„A karma és a gyermekkor” című előadásunkat a nagy érdeklődésre való tekintette 2012.l december 14-én pénteken, 19.30 órakor a Soter klubban megismételjük.
Mindenkit szeretettel várunk!

„A karma és a gyermekkor” címmel előadás Kiskunhalason.
2012. december 15 szombat, 17.30 óra
Helyszín: Közösségek Háza, Bokányi D. u. 8.
Mindenkit szeretettel várunk!


Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Pécsett.
Az első óra 2013. február 17-én vasárnap 9.00 – 17.00 óráig kerül megtartásra.
Bővebb információ: Szabó László 06 30 425 0543
Mindenkit szeretettel várunk!


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.


Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!

Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2012.12.03.-12.09.

Rengeteg levelet kapok, melyben azt kérdezik, hogy mi lesz 2012. december 21-én. Sok ostobaság kering ezzel kapcsolatban, melyeknek a célja a félelemkeltés.
A lényeg röviden az, hogy nem lesz világvége, nem lesz pólusváltás, és az áramellátásban is minden a megszokott mederben halad majd. 2012. december 21-e ugyanolyan nap, mint a többi. Erre a napra is ugyanaz vonatkozik, amit minden levelünk végén elolvashat:

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Nemrégiben eszembe jutott egy „régi” beszélgetésem, egy olyan emberrel, aki méltán viselhetné a „mester” jelzőt. A ’90-es évek közepe táján cseréltük ki a gondolatainkat, többek között a mágia témájában is. Az eszmecsere végén azt mondtam, hogy neked tanítani kellene, azt a sok kincset át kell adnod az embereknek. „Nem fogok tanítani.” A válasz csöndes volt, de határozott. Én csak egyetlen kérdést tehettem fel, miért?

Hosszasan a szemembe nézett, kutatta, hogy tudom-e a választ.
Nem tudtam a választ, ezért elmondta.

„Tanítani? Kiknek, kinek? Te is tudod, hogy az út tele van gyakorlatokkal. A XX. század embere ezekre már nem hajlandó. A kész megoldásokat, a gyorsan ható pirulákat keresi. Akikkel együtt indultam 20 évvel ezelőtt azoknak is csak addig tartott a lelkesedésük, amíg az első gyakorlatok nem jöttek. A munkát kevesen vállalják, áldozatokat még kevesebben képesek meghozni. Ezek nélkül pedig nincs eredmény. Tudod, akik megkeresnek azzal, hogy tanítsam őket, azoknál is világosan látom, hogy még a „Visszatérés gyakorlatot” sem tudnák végigcsinálni.”

Azóta is sokszor eszembe jut ez a beszélgetés. Tudom már, hogy valóban sokakat csak a kíváncsiság hajt, de időt szentelni a praxisra, az már nem megy. Nem akarok vitatkozni Vele, de azért találkoztam olyanokkal is, akik igenis végig tudnak menni az úton.
A „mágia sorozat” is nekik, és Önnek íródik.
Most azt kérdezi, hogy mi is az a „Visszatérés gyakorlat”?
Valóban nem ez a legkönnyebb gyakorlat, de a mágikus képességeket, valamint a szellemi kapacitásunkat hihetetlenül jól növeszti, és fejleszti. Ismerkedjünk meg ezzel a gyakorlattal, és remélem, hogy mindannyian tudunk rá időt szentelni!

A napunk végén, az ágyunkban fekve, csukott szemmel végiggondoljuk a napunkat, de nem az ébredéstől a lefekvésig, hanem fordítva!
Visszafelé pörgetjük le az eseményeket, a cselekvéseinket úgy, mintha a napunk filmjét visszafele játszanánk le a belső mozinkban. Olyan ez, mint amikor a videó kazetta szalagját visszacsévéljük, csak nem gyorsan, hanem normál tempóban. Így érkezünk vissza a reggeli ébredésig, vagyis a gyakorlat végéig, amikor már elaludhatunk.


Nem állítom, hogy eleinte túl könnyű ez a gyakorlat, azonban gyorsan bele lehet jönni, és a hatása egyszerűen fantasztikus!
Ezzel a gyakorlattal nem csak a belső képességeink fejlődnek… A célja lényegében az, hogy amikor majd véget ér ez az inkarnációnk, s átkerülünk a „túlsó oldalra”, akkor ott újból leéljük visszafelé a magunk mögött hagyott életet, s a tudatunk ennek jelen tudjon lenni! Azért, hogy akkor a lehető legteljesebben érthessük az életünk eseményeiben lakozó Univerzumot.
Jó gyakorlást, és felismeréseket kívánok!


Előadás Jászberényben.
2012. december 7. 17.00 óra.
„Szerelem Égen – Földön”
Helyszín: 5100. Jászberény, Ifjúsági Ház
Bercsényi u. 1/a.

Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Debrecenben.
2012. december 16. vasárnap, 10.00 – 18.00 óráig.
Helyszín: Harmóniaház, Széchenyi u. 42.
Regisztráció és információ: asztrozofia.debrecen@gmail.com

A gyermekkor és a karma című előadásunkat a nagy érdeklődésre való tekintette 2012.l december 14-én pénteken, 19.30 órakor a Soter klubban megismételjük.

Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Pécsett.
Az első óra 2013. február 17-én vasárnap 9.00 – 17.00 óráig kerül megtartásra.
Bővebb információ: Szabó László 06 30 425 0543


Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán


www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2012.11.26.-12.02.

Elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!

Az előző héten ismertetett gyakorlathoz több mint egy hét szükséges, ezért jelen levelünkben nem zúdítunk a mágia témájában újabb információt olvasóinkra. Az utóbbi időben leginkább a szerelem témakörében hívnak előadást tartani, ezért néhány „szerelmes gondolatot” adunk át ebben a hírlevélben.

A leszületésre váró lélek legoptimálisabban ahhoz a párhoz tud kapcsolódni, akik a szerelem állapotában vannak. A szerelem földön túli varázslatában a földön túlról érkezhet a varázslat továbbvivője, a gyermek.
A szerelemre mondják sokan, hogy ez az a bizonyos ötödik elem. Nos, nézzük meg ezt a kérdést a csillagbölcselet oldaláról!
A Kos jeléhez a tűz eleme tartozik.
A Bika stációjában a föld minősége veszi át a fő szerepet.
A Bika szarvai már a „Tejútra emelik” az arra járó égitesteket, s az Orion csillagzatánál folytatódik az út. A Tejút, mint „égig érő fa” egyértelműen a fa elemét jeleníti meg.
Az Ikrek jelénél már a levegő eleme mutatja, érezteti hatásait.
A Rák csillagaihoz érkezvén pedig a víz elemével ismerkedünk meg.
Tehát tűz, föld, fa, levegő és víz.
A tűzhöz kapcsolódik a lobogás, a rajongás, a földhöz a kézzel foghatóság igénye. A fa elemével növekszünk az ég felé, míg a levegő elem segíti az összefüggések megértését, a gondolkodást. A víz pediglen az érzelmek, a lelkiség szimbóluma.

A szerelem azonban nem az ötödik, vagy a hatodik elem, hanem az öt elem együttese. A szerelemben mind az öt elem egyenértékűen, s együtt jelenik meg! A szerelemben benne lobog a tűz, a rajongás. Tűz nélkül nincs szerelem. A szerelemben benne van föld, a testiség, hiszen a szerelmes érezni, érinteni akarja a társa testét is, tehát ennek a hiányában nem beszélhetünk szerelemről.
A szerelem hordozza a fa elemét is, hiszen ezzel a minőséggel növekszünk az ég felé, s a szerelmes ember is a föld felett lebeg, s a csillagokat is lehozza szíve választottjának.
A levegő, mint gondolat is elválaszthatatlan része a szerelemnek. A szerelmes ember gondolatai természetesen a szerelménél járnak, s megannyi kérdés vetődik fel ebben az állapotban. (Ugye szeretsz, de tényleg?)
A lelkiség, az érzelmesség, a másikra hangoltság, tehát a víz elem megnyilvánulásai nélkül sem beszélhetünk szerelemről. Ha jobban belegondolunk kevés olyan dologgal találkozunk az életünkben, amelyben egyenértékűen, s együtt jelenik meg mind az öt elem, tehát a teljesség. Minden ember vágyakozik a teljességre, s ezt talán legjobban a szerelemben található, élhető meg.
Ez a fajta teljesség vonzó azon lelkek számára, akik elérkezettnek látják az időt a leszületésre, ezért nem véletlen, hogy a szerelmi hevület extázisának gyakran nem várt „terhes állapot” lesz a következménye, míg a másik oldalon az egzisztenciát építő pár már csak akkor kezd el gondolkodni a gyermekvállaláson, amikor az anyagi feltételek már adottak ugyan, de a szenvedély már a múlté…


A szerelem témaköréről, s az abban rejlő ősi titokról libbentjük fel Ízisz fátylát az Ember az Univerzumban, avagy az univerzális Ember című sorozatunk következő előadásában 2012. december 1-én szombaton, 18.00 órától Budapesten, a Soter klubban.
Cím: VI. Bp. Dessewffy u. 53. (Az Oktogon, és a Nyugati között.)
Az érdeklődőknek érdemes az előadás megkezdése előtt legalább fél órával jegyet váltani, hogy biztosan legyen helyük, mert az előző előadásunkra sokan már nem fértek be.

Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Debrecenben
2012. december 16 vasárnap, 10.00 – 18.00 óráig.
Helyszín: Harmóniaház, Széchenyi u. 42.
Regisztráció és információ: asztrozofia.debrecen@gmail.com

Előadás Jászberényben.

2012. december 7. 17.00 óra.
„Szerelem Égen – Földön”
Helyszín: 5100. Jászberény, Ifjúsági Ház
Bercsényi u. 1/a.

A gyermekkor és a karma című előadásunkat a nagy érdeklődésre való tekintette 2012.l december 14-én pénteken, 19.30 órakor a Soter klubban megismételjük!

Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Pécsett.

Az első óra 2013. február 17-én vasárnap 9.00 – 17.00 óráig kerül megtartásra.
Bővebb információ: Szabó László 06 30 425 0543

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!

Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Csillagüzenetek 2012.11.19.-11.25.

Jelen levelünkben a „mágia sorozat” talán legfontosabb technikáját írjuk le.
(Erről a témáról már részletesen beszéltünk a tisztahangok internetes rádióban, ám sajnos úgy néz ki, hogy a rádió megszűnőben van, a rádiós beszélgetések jelenleg nem érhetőek el. Ez tette indokolttá az alábbi technika leírását.)
A jó hír az, hogy elkészültek az előttünk álló hét égi lehetőségeit ismertető magyar és angol nyelvű kisfilmjeink! Mindezeket a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti!

Már egy ideje a paksizoltan@csillagtv.com levélcím nem működik, ezért aki levelet akar írni nekünk, azt a paksi.zoltan@freemail.hu címre küldje. Amennyiben az elmúlt időszakban a fenti címre küldött levelére nem kapott választ, akkor kérjük, küldje el újra a paksi.zoltan@freemail.hu –ra!
Köszönjük!

We have now prepared the latest ”Message from the Stars”, which reveal the messages from the planets and stars from next week.
To gain access, CLICK HERE!


Előadás Torontóban: The Secrets of Love; In the Stars and on Earth
Organizer:
Zoltán Paksi
Date:
November 23. 2012 - 7:00pm - 9:00pm
Cost:
$25.
with Zoltán Paksi
One of the most important decisions in our life is our choice of a mate or life partner. Often a lot of energy is devoted to finding our partner, while for many a seemingly chance encounter proves to be love at first sight. Love is a truly "magical initiation".
This magic and its hidden context is the theme of this unique presentation. We invite both couples and single people to attend this talk -- everyone can experience the ancient secrets of the stars.
This is a rare opportunity to meet with astrosophist Zoltán Paski, who has travelled from Hungary to share his knowledge with us.
Participants will receive a free meditation CD as a gift!
To register contact Maria Kiss:
416 839 3690
Address: 79a Harbord Street (west of Spadina) Toronto, ON, M5S 1G4


Folytassuk „mágia sorozatunkat”, melynek témája a félelmek elengedése, és átalakítása.
Ez a gyakorlat viszonylag hosszabb időt igényel, mint amelyekről eddig írtunk, de talán ez a legfontosabb. Előtte azonban egy újabb „titkot” szeretnék elmondani. Van egy nagyobb hatású erő, mint a gondolat.
Mi ez?
A kép.
Igazán nagy erőket belső képek segítségével tudunk mozgatni.
Az el-kép-zelt gondolat, egy képben, képzeletben megjelenített (imaginalizált) megvalósult cél/vágy sokkal nagyobb hatású, mint a gondolat. Nem véletlenül mondjuk arra, amit lehetetlennek vélünk, hogy képtelenség. A mágikus jelek és szimbólumok egyetemes belső képeink leegyszerűsített megnyilvánulásai.
Gyakoroljuk a képalkotást!
Sok embernek gondot okoz az, hogy nem tud színeket vizualizálni. Ebben az esetben vegyünk magunk elé egy piros lapot, és koncentráljunk rá pár percig, majd csukott szemmel is idézzük fel belül a lapot. Miután az első szín felidézése már jól megy, jöhet ugyanez a feladat más színekkel is. A többi szín belső látásának a megtanulása már jóval könnyebben megy!

Ha nem okoz gondot színesben látni, akkor először egyszerűbb jeleket (kör, háromszög, kereszt, spirál, a zodiákus asztrológiai jelei, stb.) jelenítsünk meg önmagunkban csukott szemmel, különböző színekben. Miután ez jól megy, jegyezzünk meg egy virágot, vagy egy egyszerűbb tárgyat, s ezt is idézzük fel csukott szemmel, belső látásunkkal. Ezt követően a legapróbb részletekre is kiterjedően jegyezzük meg azt az épületet, ahol lakunk, majd egy parkrészletet, vagy ehhez hasonló összetettebb területet.

A következő lépés rendkívül fontos!
Gondoljuk át az életünket, és nevezzük meg azokat a dolgokat, amelyekre vágyunk, amelyeket el akarunk érni.
Ezt csak önmagunkra vonatkozóan használhatjuk!!!
Néhány példa: adott esetben lássuk teljesen egészségesnek, erősnek, boldognak magunkat, ha anyagi gondok keserítik, mondjuk „svájci frank alapon” az életünket, akkor alkossunk olyan képet, amelyből sugárzik az anyagi bőség, de ha a türelem erényét akarjuk elnyerni, akkor lássuk önmagunkat bölcs, megértő mosollyal az arcunkon, ám ha az angyalok világát szeretnénk az eddigieknél jobban érzékelni, akkor lássuk, ahogyan velük szárnyalunk, … és így tovább.

Természetesen több képet is alkothatunk, de válasszuk ki az elsőt, a számunkra legfontosabbat, s ezzel kezdjük a munkát.

Vigyáznunk kell arra, hogy ne hamis vágyat megjelenítő képpel dolgozzunk, ezért el kell döntenünk, hogy a képünkben igazi vágyat fogalmaztunk meg!
Ez úgy történik, hogy hét napon keresztül minden reggel, ébredéskor, még csukott szemmel felidézzük a megalkotott képet, és a homlokunk belső falára vetítve nézzük kb. fél percig, s csak ezután kezdjük el a napi teendőinket. Esténként pedig, elalvás előtt csukott szemmel újra felidézzük, s a homlokunk belső falára vetítve nézzük a képünket legalább fél percig, de bele is aludhatunk.

Hétszer kelünk, s hétszer alszunk a képünkkel. Ha a vágy hamis, akkor a kép meg akar változni, sötétebbé válik, és kellemetlen érzések jönnek elő belőlünk. A felettes Énünk jelzései ezek. Ebben az esetben át kell gondolnunk, át kell értékelnünk ezt a célunkat. Ha azonban a kép nem változik meg hét nap, és hét éjjel alatt, akkor az valóban igazi vágy, aminek a megvalósulása már közel, s egyre közelebb jár hozzánk.

E hét nap után, az igazi vágyunkat hordozó képet jelenítsük meg minden étkezés előtt, illetve minden spirituális gyakorlat (meditáció, ima, koncentráció, jóga, chi-kung, légzőgyakorlat, stb.) előtt, és után is.

És most jön a lényeg!
Az ember, amikor EMBERré kíván nemesedni, akkor szembe kell néznie a démonaival, a félelmeivel! Fél-elem. Nem egész. A félelem óriási erőket mozgósít, lényegében beteggé tesz. A félelemmel teljes gondolatok egymást erősítik, és a pici félelem könnyedén óriási rettegéssé képes duzzadni. A félelem uralni kezdi a képzeletet, és borzasztó képeket vetít a rettegő ember elé.
A félelem állapotában leszűkül a tudat, az alkotó energiáink leblokkolnak, s csak két lehetőség nyílik az ember számára: üss, vagy fuss! Mindkét döntés rossz! Mindkét döntéssel negatív karmát teremt magának az ember.
A félelemben óriási erők mozognak…
Ezeket az erőket a javunkra tudjuk fordítani?

IGEN!!!

Kedves Olvasóm! Miután megvan az igazi képünk, vagy megvannak már az igazi képeink, akkor máris elindulunk a csodák világába. Előbb azonban ne alkalmazzuk az alábbi technikát!
Tehát: Legyünk jelen az érzéseinknek, és a csapongó gondolatainknak. Amint felbukkan egy iciripiciri szorongás, amint felüti a fejét egy félelmet hordozó gondolat, azonnal csapjunk le rá, s az előre megalkotott képpel cseréljük le! No cicó! No kec-mec!
Abban a pillanatban, a félelem, aggodalom, szorongás észlelésének a pillanatában helyezzük az előre megalkotott „igazi képünket” belülről a homlokunk közepébe, s tartsuk ott addig, amíg szükségesnek érezzük,  így a félelemben lakozó kozmikus energiák már nem a rossz dolgokat, hanem a mi céljainkat fogják erősíteni!!!

Ezzel a gyakorlattal aztán bevonzzuk azokat a lehetőségeket is, amelyekkel cselekvően is tudunk tenni céljaink megvalósulásáért. Rendkívül nagy hatású ez a gyakorlat, csak van egy aprócska negatívuma… Igen hamar már várni fogjuk, hogy végre újra jelenjen meg egy jó kis félelem, de azok egy idő után elpártolnak tőlünk, mert utálják, hogy mindig rajtakapják őket. Legyen az Ön, és szerettei élete is boldog bőségben, és egész-ségben teljes! A teljesebb élet elérését segítjük heti csillagüzeneteinkkel is, melyet  a www.asztrozofia.hu –ra kattintva nézhet meg, és továbbra is figyeljük ennek segítségével a napi eseményeink, és az égi mozgások közötti összefüggéseket!


Melanie Kiss (Kanada) nagy sikerű előadása után rengetegen kerestek meg azzal, hogy hol érhető el az előadás, illetve mikor jön Melanie újra Magyarországra. Nos, örömmel jelenthetem, hogy Melanie megint Magyarországon tartózkodik, de most hosszabb időre jött, hogy fantasztikus tudását átadhassa nekünk a gyakorlatban is!
A fittnessz és egészség témakörében újra tart előadást a Soter klubban, majd lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődők részt vehessenek az ő testet-lelket-szellemet karban tartó spirituális edzésein.
Az előadás időpontja:
2012. november 24. szombat, 18.00 óra, Soter klub.
VI. Budapest, Dessewffy u. 53. (Az Oktogon, és a Nyugati között)


Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Debrecenben.
2012. december 16 vasárnap, 10.00 – 18.00 óráig.
Helyszín: Harmóniaház, Széchenyi u. 42.

Ember az Univerzumban, avagy az univerzális Ember című sorozatunk következő előadása az emberi kapcsolatok, és elsősorban a szerelem titkos energetikájáról, és az abban rejlő kozmikus lehetőségekről 2012. december 1-én szombaton, 18.00 órától kerül megtartásra Budapesten, a Soter klubban.

Előadás Jászberényben.

2012. december 7. 17.00 óra.
„Szerelem Égen – Földön”
Helyszín: 5100 Jászberény, Ifjúsági Ház
Bercsényi u. 1/a.

A gyermekkor és a karma című előadásunkat a nagy érdeklődésre való tekintettel 2012. december 14-én pénteken, 19.30 órakor a Soter klubban megismételjük.

Új asztrozófiai – asztrológiai tanfolyam indul Pécsett.

Az első óra 2013. február 17-én vasárnap 9.00 – 17.00 óráig kerül megtartásra.
Bővebb információ: Szabó László 06 30 425 0543


Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com