2015

Átlépés

Bemutatkozás

Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak."

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

BÚÉK 2013!

Jóslat 2013-ra

A 2013-as évet a Hold hatása fogja leginkább meghatározni. A Hold a kettes rezgéshez tartozik ami táplálja szerelmet, az ármánykodást, a misztikát és a művészetet. Így a világra ható erő kicsalja a leggyönyörűbb alkotásokat. Sok művész alkot majd gyönyörű verset, zenét, filmet vagy festményt. 

Ez az év rávezeti a párokat a szerelem igazi gyönyörűségére. Megmutatja, hogy a világon a párkapcsolat a legértékesebb dolog. A Hold nem tűri tovább a szeretet nélküliséget, a  kizsákmányolást és rávilágít az igazságra, hogy ha valaki csak érdekből él együtt a másikkal. A nagy egymásra találás éve lesz ez a már meglévő kapcsolatokban is, mert végre megbeszélhetik és megoldhatják a problémáikat a párok.


Felmerül majd a Fénynek a hiánya az emberekben. A Teremtő Fényére gondolok. Bizonyos hatások miatt elzáródtunk az Isteni Fénytől. Ez nincs jó hatással. Ettől lesznek az emberek agresszívak és türelmetlenek. Egyre több ember ismeri fel magában az olyan betegséget ami a Fény hiányának tudható be.

Egyre több embernek lesz az élete a Misztikus Útra terelve, mert hívja, várja őket az igazi világ, az igazi létezés, az igazi valóság. Nagy látomások lesznek amik hatással lesznek a tömegek fejlődésére. Mindenben megmutatkozik majd Isten munkálkodása és éltető ereje. 

Eljött az idő, hogy felébredjenek azok akik az életüket eddig csak a családnak szentelték, és önmagukért még semmit nem tettek, hogy fejlődjenek, hogy a Fényt befogadják. Jézus egész évben itt fog munkálkodni és segíti a felébredést azoknak akik eddig csak másokat szolgáltak. Lejárt a szolgaság ideje.

Mindenkinek a maga életét kell a helyes irányba terelni. Nem várhatjátok többé másoktól hogy helyettetek bármit is megtegyenek. Mindenkinek fel kell állni és egyedül is tudni kell élni, még a párkapcsolatban is. Önmagáért tegyen meg mindenki minden szükséges lépést. Az erő őket segíti ebben az évben. Eljött a „kelj fel és járj” ideje. Itt az idő, hogy felismerjétek a bennetek rejlő lehetőségeket és kibontakoztassátok azokat. Úgy segítsetek másoknak hogy, állítsatok példaképet azáltal hogy ti segítettetek önmagatokon.

A 2013-as év a hatos rezgésű emberek éve. Azoké akik hatos rezgésű évben, vagy a hatodik hónapban, vagy akik 6.-án 15.-én 24.-én születtek. Össze kell adni a számjegyeket egészen addig amíg egyjegyű számot nem kapunk. A végrezgés is számít, amit úgy kapunk meg hogy összeadjuk a születési dátum számjegyeit, addig amíg egyjegyű számot nem kapunk. Sok hatos rezgésű ember hagyja el otthonát abban a reményben, hogy új életet kezd majd. A hatos rezgésű emberek, akik azért jöttek hogy szolgálják a világot, akik hasonlatosak Jézushoz, felébrednek az új idő eljövetelére, megdicsőülnek és felemelkednek a mélységből.

Sok ember kapja és adja meg a tartozást. Az energiáknak ki kell egyenlítődni. Eljött az idő, mint a mesében: „Jó tett helyébe jót várj!”. Sajnos olyan is lesz ami éppen ellenkezőleg fog elsülni. A Hold ahogyan felkorbácsolja a vizeket, úgy az érzelmeket is kicsalja az emberekből. Jót vagy rosszat, de meg fog mutatkozni a belső világotok. 

Az ártó szándékokra is fény derül, például hogy ki kit mágiázott. Többé nem maradnak rejtve a titkok. Felismerik az ellenségeiket az emberek. Sok nézeteltérés tisztázódik. Lejárt a fekete mágia ideje. Az erő nem táplálja tovább, mert eljött az Aranykor. A Kígyó évében az igazi misztika ébred fel. A Kígyó éve elhozza a kristálytiszta tudat felébredését. Eljött az ideje, hogy az ember tudatára ébredjen a létének és a feladatának.

Sok ember magára talál, megtalálja a helyét. Sokan győzik majd le az akadályokat, nem hátrálnak meg mert felébred bennük sok velük született képesség és az életösztön. Az ország helyzetét tekintve közepes minőségű év jön. Ez az érzelmek éve lesz a politikában is. Az emberiesség és a jólét megteremtése felé halad majd az ország, de nem lesznek csendben a másként gondolkodók sem. 

Én kívánom, hogy az Ég sok áldást bocsájtson le rátok az év minden napján! Minden reggel ünnep legyen amikor felébredtek, és higgyetek egy szebb és jobb világban!

Üdvözlettel: Ursinyi Julianna Ágnes

2012. December 13.

Forrás: http://ursinyijulianna.hu/joslat2013.html