Civilek vágnak vissza a lejárató Hír Tv-nek

2014. november 29., szombat, 22:10

Szerző: hvg.hu

Címkék: Hír TvcivilekVárady Zsolt;

Csokit loptam gyerekkoromban - ilyen és ehhez hasonló ügyekkel saját magukat nyomják fel emberek, akiknek elege van a kormánypárti Hír Tv lejárató akcióiból.

Mosószeres vízzel felírtuk az alagút oldalára hogy JÓ REGGELT!; nekem tetsző hamutartókat tulajdonítottam el vendéglátóipari egységekből. A rendőrség soha nem fülelt le; gyerekkoromban loptam csokit a boltból – pár bejegyzés azok közül, amelyek egy újonnan létrehozott, Facebook-hashtag-hez íródtak.

A #‎kedveshírtv hashtag létrehozása mögött az áll, hogy „baloldali aktivisták és civilek egy csoportja megelégelte a Hír TV viselkedését, és úgy döntött, a Facebookon maguk teszik közzé azokat a bűnügyi vagy normasértő sztorijaikat, amik a csatornát érdekelhetik. A cél, hogy ezzel is kiálljanak a tüntetések szónokai mellett és nevetségessé tegyék a Hír TV gyakorlatát.” Az akciót a Kettős Mérce bloggere, Jámbor András indította.

A Hír Tv az elmúlt napokban lejárató akciót indított két, a kormányellenes tüntetéseket szervező és azokon felszólaló ember, Várady Zsolt és Gulyás Balázs ellen.

http://hvg.hu/itthon/20141129_Civilek_vagnak_vissza_a_lejarato_Hir_Tvn