Tisztelt Ismerőseim! Tisztelt Tagtársak!

Mindenkinek köszönöm, aki az elmúlt 4 évben, különösen az elmúlt hónapokban, hetekben, napokban kitartott mellettünk, minden nehézség ellenére velünk volt! Hálásan köszönöm mindenkinek a munkáját!

Ismét a logó győzött. Élő emberek legyőzésére képes vagyok, jelképeket nem tudok legyűrni!! Ha a puli narancssárgára festve elindul fidesz jelöltként, az is bejutott volna.

Az emberek nem tanultak az elmúlt 24 évből. Ezek szerint minden jó? Stabil és nagy a jólét? 
Aki az elmúlt 24 év pártjaira húzta, ne panaszkodjon, egy szava se legyen, magára vessen! Ne csodálkozzon a földadón és a nemzeti italboltokon! Ne csodálkozzon majd semmin!

Másfelől.

Ha bárkit támadás érne a fidesz maffia részéről - amely tegnap sok helyen, de főleg Csengerben keményen letette a "névjegyét" és aljasságból, (hallgatólagos hatósági támogatás mellett) csillagos ötösre vizsgázott - HABOZÁS NÉLKÜL forduljon hozzám! Nem fogom eltűrni, hogy bárkit kirúgjanak, tönkre tegyenek csak azért, mert hozzánk tartozik. Nagyon remélem, meg sem próbálják.

Ellenségeim azonban most sem szabadultak meg tőlem, az országos lista 14. helyéről mandátumot szereztem. Tehát, nektek is kemény 4 évetek lesz, fiúk!!!! Erre akár mérget is vehettek. Megmutattátok valódi arcotokat, semmi jóra ne számítsatok!

Összességében egyértelmű csalódás a végeredmény választókerületi és országos szinten is. Mi mindent megtettünk, minden munkát elvégeztünk, ilyen torz médiaviszonyok mellett, viharos erejű - szinte minden helyi vezető, polgármester a fidesz mellett állt - ellenszélben most ennyire voltunk képesek. 
A fidesz 44,5 %-kal lerabolta a mandátumok 67 %-át, a Jobbik 20,5%-kal megszerezte a mandátumok 11,5%-át. Ha valaki szerint ez igazságos és arányos, annak befizetek.......

MA ELKEZDŐDIK - NEMCSAK AZ EP, HANEM - A 2018-AS KAMPÁNY!!!

MÉG EGYSZER MINDENT KÖSZÖNÖK!!

Tisztelettel:
Apáti István

Forás: Apáti István facebook oldala